- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
canm bnde eğer hamile kalırsam lina kadın sağlğna gtmeyi düşnorum oranında muaaynesi ucuzmuş ama orda doğum yaplmyo ya doktorlar ya medicana yada hrs de falan doğum yaptromuş o hastanelrnde maliyeti en az 6 bin bebeğim ya biraz pahalı gibi geldi bana medicana falan zaten pahalı bi hastaneede hrs nedir bilmyorum hiç
valla bizim evde öyle hergün bişey olmaz :) kocişim duramaz hadi kalk yapalım der birlikte kalkar yaparız :)
sen bugün ne yapıyorsun yemeğe :)
kızlar ben bi duşa grcem malum doktora gtcem of hadi örşrz gelrm yne öptm
kızlar ben bi duşa grcem malum doktora gtcem of hadi örşrz gelrm yne öptm
artık 3 kişi yapıyosunuz bi kere
valla bizim evde öyle hergün bişey olmaz :) kocişim duramaz hadi kalk yapalım der birlikte kalkar yaparız :)
sen bugün ne yapıyorsun yemeğe :)
ya bizim evde yemekler sürünüyo resmen..ben bi çorba içiyorum yarım tabak yiyorum :S hazır çorba yaptım o var pilav var köfte patates yapcam yine kocam çok severde :)
karnım ağrıyo benim yaaa:26::26::26:
ya bizim evde yemekler sürünüyo resmen..ben bi çorba içiyorum yarım tabak yiyorum :S hazır çorba yaptım o var pilav var köfte patates yapcam yine kocam çok severde :)
amaaannn bizim evdede öyle..ohhh afiyet olsun tatlım :)
senin bat bugündü demi...
amaaannn bizim evdede öyle..ohhh afiyet olsun tatlım :)
ben hamile kalınca yiyemiyorum kuzum yaa :S
evet canım dün akşamdan beri ağrıyor.. şimdi hafif ama akşam ki çok fenaydı ya
peki adet olacağın zaman böyle mi olur ?
yok güzelim ya sadece reglin ilk günü ağrır ağrımazsa da ikinci günü biraz ağrım olur.. o da bel ağrısı genelde.. böyle bişey daha önce olmadı hiç
peki adet olacağın zaman böyle mi olur ?
başka bişey olucak olabilir mi :)
başka bişey olucak olabilir mi :)
canım bende cok hapsuruyorum :) ve aynı korkuyu yaşıyorum umarım bisey olmaz ay ay diye diye söyleniyorum
şimdi ozaman bende 2 hafta sonramı gideyim sen 7 desin cunku ben 4 deyim suanda kafam bi milyon oldu valla alttanda hiççç istemiyorum
üstten de 2 hafta cok gec gibi geliyor korku basıyor vay arkadas valla ne zor ya :)
sanmıyorum güzelim ya
hayırlısı olsun bakalım canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?