• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence kalabilirsin canım bir kere kaldıktan sonra kolay oluyormuş ben 9 buçuk aylık evliyim bu ay 2. ayımız geçen ay olmadı malesef bu ay inşallah 10 gün var bata bekliyorum bende çok takıyorum takmasam düşünmesem çok güzel olucak

inşallah istediğin gibi gönlünce olur canım.
hepimiz için hayırlısı

günaydınnn bayanlaaar :3::3::3: bugün kocişimin doğum günüüü:21::21::21::21:. ayy ne yapsam kii akşama :23::23::23:

nice güzel senelere birlikte canım o zaman..
kocanın ensevdiği yemekeleir yap..güzel bir masa hazırla..tabii güzelce giyinnn...birde romanti bir müzik tamamdır:23::23:

Günaydın hanımlar benim bu ay adetim bitmek bilmedi
aslında bittide lekelenmelerim oluyor sadece çamurumsu renkte
sanırım soğan suyunun faydaları olsa gerek..
adet bitince çalışmalara başlicaz bi daha ki adet günüme kadar gün aşırı çalışıcaz eşimle bu arada eşim dün doktora gitti testler tahliller vs hepsi iyi çıkmış eşimle ilgili bir sorun yok Allaha şükür
sizlerde ne var ne yok:31:

nice güzel senelere birlikte canım o zaman..
kocanın ensevdiği yemekeleir yap..güzel bir masa hazırla..tabii güzelce giyinnn...birde romanti bir müzik tamamdır:23::23:

ooooh :23::23: gerisi çorap söküğü gibi gelir:17::17::17: evet elbisem hazır zaten yemek işi biraz problem zaman kısıtlı. inşallah yetiştiririm. olmadı dışarı çıkaırırım yemeğe :1::1::1:

Günaydın kizlar gununuz guzel gecsin pek ugrayamiuorum aksam okuyorum ama . Akrilcim nice yillara birlikre girin insallah canim hemsom

AKRİL aşkınız hiç bitmesin inşallah
bebek hediye etseydin iyiydi eşine doğum gününde:9::9:

ooooh :23::23: gerisi çorap söküğü gibi gelir:17::17::17: evet elbisem hazır zaten yemek işi biraz problem zaman kısıtlı. inşallah yetiştiririm. olmadı dışarı çıkaırırım yemeğe :1::1::1:

bencede dışarıda da güze bir yemek olabilir..değişiklik olur kuzumm..

adet bitince çalışmalara başlicaz bi daha ki adet günüme kadar gün aşırı çalışıcaz eşimle bu arada eşim dün doktora gitti testler tahliller vs hepsi iyi çıkmış eşimle ilgili bir sorun yok Allaha şükür

ohh ne güzel kuzum eşinde sorun çıkmamış..demekki senin problemin tamamı ile kafana takmakla alakalı..hemen başla çalışmalara stres yapmadan

Günaydın kizlar gununuz guzel gecsin pek ugrayamiuorum aksam okuyorum ama . Akrilcim nice yillara birlikre girin insallah canim hemsom
sağol canım hemşom :16::16:inşallah
AKRİL aşkınız hiç bitmesin inşallah
bebek hediye etseydin iyiydi eşine doğum gününde:9::9:

ne güzel olurdu yaaaa :25::25: ama maalesef edemiyorum. inşallah bi dahaki aya gecikmeli hediyesi olarak ederim :16::16:

sağol canım hemşom :16::16:inşallah

ne güzel olurdu yaaaa :25::25: ama maalesef edemiyorum. inşallah bi dahaki aya gecikmeli hediyesi olarak ederim :16::16:
YAA Kızlar ben öyle hislerime pek güvenmem her söylediğimde çıkmaz ama ilginç bir şekilde bu ay hamile kalıcam diye hissediyorum nedense o yüzden çok sabırsızlanıyorum:1::1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydınnn bayanlaaar :3::3::3: bugün kocişimin doğum günüüü:21::21::21::21:. ayy ne yapsam kii akşama :23::23::23:

günaydın canım..eşinin doğum günü kutlu olsun daha nice seneler birlikte mutlu,huzurlu,bebişli ee birazda bol paralı nice doğum günleri kutlamanız dileğiyle :16::16::16:
valla yemek açısından zaman kısıtlıysa bence dışarda güzel bi yemek yemeniz çok mantıklı :)

kızlar sizlerden fikir almak istiyorum
normalde batım 25 ağustostu ama doğum kontrol kullandığım için bıraktıktan sonra adetimden bir hafta sonrası lekelenmelerim oldu bu adet tarihini etkilermi bilmiyorum.bir iki büyüğüm etkilemez dedi kanama gibi olmadıysa.
test yapmak istiyorum ama eğer hamile kalmayı başarabilirsem bu belli olurmu şimdi? ona göre gidip test alıcam yapıcam.
ahhh ahhh bu hamile kalabilme çabası beni psikopata bağlattı resmen:44:

günaydın eşin için çok sevindim canım..adet gününe kadar çalışın ama sadece bebeği düşünerek yaşamayın tamam mı canm..

YAA Kızlar ben öyle hislerime pek güvenmem her söylediğimde çıkmaz ama ilginç bir şekilde bu ay hamile kalıcam diye hissediyorum nedense o yüzden çok sabırsızlanıyorum:1::1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah hissettiğin gibi olur canım

Back
X