hımm bende bayılma falan olmadı hiç ama baş dönmeleri falan var tabi ki..benim bebiş senden daha küçük..henüz olmaması çok normal bence ilerleyen zamanlarda annelik duyguların depreşir merak etme sen![]()
Saol canim umarim dedigin gibi olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm bende bayılma falan olmadı hiç ama baş dönmeleri falan var tabi ki..benim bebiş senden daha küçük..henüz olmaması çok normal bence ilerleyen zamanlarda annelik duyguların depreşir merak etme sen![]()
Bence kalabilirsin canım bir kere kaldıktan sonra kolay oluyormuş ben 9 buçuk aylık evliyim bu ay 2. ayımız geçen ay olmadı malesef bu ay inşallah 10 gün var bata bekliyorum bende çok takıyorum takmasam düşünmesem çok güzel olucak
günaydınnn bayanlaaarbugün kocişimin doğum günüüü
. ayy ne yapsam kii akşama
![]()
günaydın kızlar
günaydınnn bebişlerrrr![]()
günaydın herkese :) :89:
![]()
nice güzel senelere birlikte canım o zaman..
kocanın ensevdiği yemekeleir yap..güzel bir masa hazırla..tabii güzelce giyinnn...birde romanti bir müzik tamamdır![]()
oooohgerisi çorap söküğü gibi gelir
evet elbisem hazır zaten yemek işi biraz problem zaman kısıtlı. inşallah yetiştiririm. olmadı dışarı çıkaırırım yemeğe
![]()
Günaydın hanımlar benim bu ay adetim bitmek bilmedi
aslında bittide lekelenmelerim oluyor sadece çamurumsu renkte
sanırım soğan suyunun faydaları olsa gerek..
adet bitince çalışmalara başlicaz bi daha ki adet günüme kadar gün aşırı çalışıcaz eşimle bu arada eşim dün doktora gitti testler tahliller vs hepsi iyi çıkmış eşimle ilgili bir sorun yok Allaha şükür
sizlerde ne var ne yok![]()
sağol canım hemşomGünaydın kizlar gununuz guzel gecsin pek ugrayamiuorum aksam okuyorum ama . Akrilcim nice yillara birlikre girin insallah canim hemsom
AKRİL aşkınız hiç bitmesin inşallah
bebek hediye etseydin iyiydi eşine doğum gününde![]()
YAA Kızlar ben öyle hislerime pek güvenmem her söylediğimde çıkmaz ama ilginç bir şekilde bu ay hamile kalıcam diye hissediyorum nedense o yüzden çok sabırsızlanıyorumsağol canım hemşominşallah
ne güzel olurdu yaaaaama maalesef edemiyorum. inşallah bi dahaki aya gecikmeli hediyesi olarak ederim
![]()
![]()
Günaydın hanımlar benim bu ay adetim bitmek bilmedi
aslında bittide lekelenmelerim oluyor sadece çamurumsu renkte
sanırım soğan suyunun faydaları olsa gerek..
adet bitince çalışmalara başlicaz bi daha ki adet günüme kadar gün aşırı çalışıcaz eşimle bu arada eşim dün doktora gitti testler tahliller vs hepsi iyi çıkmış eşimle ilgili bir sorun yok Allaha şükür
sizlerde ne var ne yok![]()
YAA Kızlar ben öyle hislerime pek güvenmem her söylediğimde çıkmaz ama ilginç bir şekilde bu ay hamile kalıcam diye hissediyorum nedense o yüzden çok sabırsızlanıyorum![]()