- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
çok haklısın kesinlikle
bu hafta evdeydim kafam dağıldı aslında biraz .. eşimin babaannesiyle alışverişti gezmeydi derken baya güzel geçti vakit
aklıma geldikçe savdım ama bugün yine yokluyo beni .. bide umutlarımın boşuna çıkması üzecek beni o yüzden umutlanmak isteiyorum hiç
öncelikle hoş geldin tatlım aramıza
yani benim bugün bi hafta oldu ve gayet rahatım bu sefer bakalım ya hayırlısı artık.. olursa olur zaten..
boşver bitanemm hiç takma kafana geldiği an geri gönder o düşünceleri :) biz ramazanda kayınvalidemlerde kaldık ona rağmen birlikte olduk ve en yoğun yumurtlama gününde yapmadık eşimle küstük :) ben diyodum ona bu ay ümitlenme senin yüzünden olmayacak diye:) ama bak işte gelmiş meleğim..
aslında biliyomusun bu ay bende hiç beklemiyorum çünkü
ufak kardeşim bi haftalığına bana geldi kalmaya uyuyamadığı hiç geç saatlere kadar onun yanındaydım
hiç umudumuz yok yani bu aydan bakalım o yüzden hiç heveslenmek istemiyorum bende
yarın kontrolüm varrrrr çoook heyecanlıyım yaa :S
kalp atışlarını duyacaksınız dimi yarın :)
ayyy evet canım inşallah..çok korkuyorum inşallah herşey yolundadır..
yolundadır tabikide Allahın izniyle.. hala mideni bulandırdığına göre :) kazı çalışmaları yaptığına göre sıkıntı yok38s dediği gibi ..
derdimiz hiç bitmiyo işte
bi hamile olsak deriz sonra bi keseyi görsek sonra kalp atışları sonra başka şeyler en son bi doğursam da bebeğimi kucağıma alsam :)
velhasıl hamile kalmak yetmiyormuş :)
kızlar bende korunmayı bıraktım inş hamileyimdir yanlız benim kasıklarımda ağrılar var neden olabilir sizce:18:
kızlar bende korunmayı bıraktım inş hamileyimdir yanlız benim kasıklarımda ağrılar var neden olabilir sizce:18:
ne haber kızlar
iyidr canım senden naber?
Sinem ayda bir değil sanırım senin kontroller? Geçen haftada girmiştin değil mi? Bilgi edinme anlamında soruyorum yani hamileliğin ilk zamanlarında kontroller sık sık mı yapılıyor
Hadi yine guzel haberlerini bekliyoruz..bulantin oldugunu soyle premesis die hap veriolar icinde folik asitide barindiran bulanti hapindan..benimde haftaya persembe insallah bi sorun yoktur..nevsehir konya yaptim hafta sonuna dogru dugun sebebiyle sorun olmamistir insallah..ama asiri bulantim oluo dun aksam yemegi hazirlayamadim bulanmaktan :/ cok kotu bu bulanti..istahimda kapali dogru duzgun bisi yiyeniyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?