Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla şuan tipimi görsen öyle demezsin arkadaşım geldi kahvaltıya sana ne olmuş diyo muşmula gibi suratım :))

hahhha :) çok tatlı anlattın ama :) inş o değişikliğin sebebi bebektir.. kız bebek annesinin güzelliğini alırmış

almıştır seninkide ilk günden daha ondandır ondan :))))

Son düzenleme:
hahhha :) çok tatlı anlattın ama :) inş o değişikliğin sebebi bebektir.. Kız bebek annesinin güzelliğini alırmış

almıştır seninkide ilk günden daha ondandır ondan :))))

varya çok alımlı çalımlı güzel bir hatunum öyle derler :)) şuan aklım fikrim bebek olduğu için kendimi boşverdim alsın ya çirkin olmaya razıyım ben :)) yeter ki olsun kuzum ya

bekleye bekleye sıkıntıdan stresten yapmadığımız kalmıyor ki herşey şişik göbişler için evde fır dönen yaramazlar bebişleri için sabredelim kızlar zamanlıca gelir bizim bebişlerimizde inş.

isyancım evet normale göre baya geciktim ama idrara yansımış mıdır bilmiorum
eşim çok tutturursa bu akşam yaparım

canım çıkıyor yaa..silikte olsa kesin çıkıyor..
bence yap kendine stres yapma..
ayy akşam güzel haber ver bizeee

Yaaa ama ben senden çok umutluydum canım
neyse moralini yüksek tut soğan kürüyle birlikte önümüzdeki ay gelir bebişin göbişine inşallaaah

bende çok umutlanmıştım ama...yapacak birşey yok canım ama artık hiç takmayacağım kafaya olursa olur olmazsa olmaz soğan kürünü de mantar içn deneyeceğim inş faydasını görürüm...bebek diye diye kendimi mahvettim artık umrumda bile değil..üzülmeye ağlamaya gerek yok

ya kızlar ben başımı kaldıramıyorum..
midem çok bulanıyo başım ağrıyo bi ateş basıyo bi üşüme geliyo kafayı yicem artık..napcam ben yaa..

midem çok bulanıyo başım ağrıyo bi ateş basıyo bi üşüme geliyo kafayı yicem artık..napcam ben yaa..

canım aynı durum bende var 2gündür deli gibi titriyorum aksamları hele birde sıcak basıyor sonra mahvoluyorum bulantım azıcık sabah oluyor o da hiç saymıyorum azıcık sıkcan dişini 3.ayda bitiyor ya en gec :)

ilkinde hiç böyle bişeyler olmuyodu daha doğrusu hiç bişeyi bu kadar yoğun olark yaşamamıştım..
yemek yiyorum midem bulanıyo yemesem yine bulanıyo deliricem artık..tamam bulansın bişey demiyorum ama başımı kaldırıp bişey yapamıyorum..ev pis makina boşaltılıcak..
bugün sadece yatağımı kapatabildim :S

Canlarim gecmis olsun bebisler iyi tutunuyo saglikli gebeliklerde normal ama sinemcim dojtora git bulanti hapi veriyo hayatini engelleyecek derecede olursa azsa vermiyo normal diye

Canlarim gecmis olsun bebisler iyi tutunuyo saglikli gebeliklerde normal ama sinemcim dojtora git bulanti hapi veriyo hayatini engelleyecek derecede olursa azsa vermiyo normal diye

sağol canım..bikaç gündür var bulantı ama ilk defa bugün bu kadar yoğun..
çorabı bi giyiyorum bi çıkarıyorum şaşırdım napacağımı..

Cnm korkma aynisi bendede oluyo ozellikle ates basmasini doktora soracaktim unuttum yarin sen bi sor .midem berbat kaziniyo daraltiyo bunaltiyo aynen basimi kaldiramiyorum kalkinca bulantim artiyo evi gorsen berbat her yer bi yerde dunden beri bulasik birikti mutfakta keyfim hic yok nolacaz boyle bilmiyorum

Uzanirken bile daraliyorum bi o yanna donuyorum bi bu tarafa bi o tarafa bi yere yatiom deliriorm galiba :/

ateş basması,gaz sıkıntısı bunları sorucam inşallah unutmazsam :S
benimde sabahki bulaşıklar ortada makinayı boşlatıcam ama hiç halim yok..ev pis temizlenmesi lazım..3gün oldu sanırım süpürmeyeli..
bugün sadece yatağı kapatabildim..
pc önümde açık yazacağım zaman kalkıyorum sonra tekrar kafayı vurup yatıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…