Merhaba canim istersen bir test yap icin rahat olur
Zaten gununde gecmis gosterir zaten hamile veya degilsin
Hersey gonlunce olsun canim
Şimdiden belli olma şansı var mıdır, öyleyse hemen yapayım, ben de bir hafta nasıl bekliycem diyordum.
Bir yerde reglin en az bir hafta gecikmesi gerek testin doğru çıkması için diyordu.Bakalım yarın alıp yapayım.
Teşekkürler canım.Sonucu yazarım.
Merhaba canim normal test de yaptinmi ??
Şimdiden belli olma şansı var mıdır, öyleyse hemen yapayım, ben de bir hafta nasıl bekliycem diyordum.
Bir yerde reglin en az bir hafta gecikmesi gerek testin doğru çıkması için diyordu.Bakalım yarın alıp yapayım.
Teşekkürler canım.Sonucu yazarım.
Idrar trstinden bahsrdiyosun sanrim evet yaptim iji saat sonra fln ikinci cizgiyi gordum aklim karisti ya
Canim iki saat sonra testdeki cikan sey olmuyor
Canim tekrar yap birde neden kafan karisti ?
Idrar trstinden bahsrdiyosun sanrim evet yaptim iji saat sonra fln ikinci cizgiyi gordum aklim karisti ya
aklın karışmasın canım o test geçersiz en fazla beş dk bekle cıkarsa hamılesın cıkmazsa bır sonrakı aya devam olur
Goguslerim cok aciyo damarlar cikti ve genelde sag kasigimda batma oluyo dunde adet olcakmisim gbi kasiklarim belim cok agridi on gundirr fln sanki belim tutulmus gbi agriyo.simdi sonuc kisminda <5 yaziyo referans araligi da <5 - yaziyo anlamadim cnm yaa
Beta hcg degerim 5 cikti
Arkadaslar ultrasondanmi daha iyi gebe oldugunu
Anlariz yoksa hgc kan testindenmi ??bence kan testi ama
Yinede sizede sormak istedim
Adetin geçtimi ? Kaç gün var yada kaç gün geçti ?
Tabiki kan testinde. Ultrasonda keseyi görebilmek için beta hcg değerinin 2000 e yakın olması lazım. 2000 olduğunu anlamak içinde kan testi yaptırmak lazım.
Merhaba canim cok tsk ederim bende oyle
Biliyorum ams yinede aklima takildi cuma gunu
Doktora gitmistim ultrasonla bakti birsey goremedi
Ve bir hafta vardi adetime kan testinede erken dedi bakalim hayirlisi
Suanda lekelenme var acikcasi cok korkuyorum
Offf yarin test yapsam erkenmi olurki kafam cooook
Karisik arkadaslar(((
Ben idrar testi yapmıştım çift çıkmıştı, Kan testim 210 felandı gittim doktor hiç bişey göremedi. Adetimde geçmişti yani. Senin adete daha varken ultrasonda görmesi imkansız. Kan testi de yumurtlamadan 10-12 gün sonra adete 3-4 gün kala felan sonuç veriyor canım. Kan testi yaptırabilirsin bence. Ne zaman adetin.
Canim benim adetim cuma gunu, peki canim lekelenme
Oldumu sende veya cevrende ??7 agustos adetimin
1 gunu ondan 10-15 sonra bir kanama geldi
Ve bugunde lekelenme geldi, ilk defa basima geldi buda
Beni korkuttu acikcasi
canım benim :) çok teşekkür ederim.
darısı başınızaaa en kısa ve hayırlı zamanda inşallah
hanımlar en son 7 temmuzda ve 4 ağustosa adet oldum şimdi doktordn gldim bana beta hcg önermedi günün geçmesi gerek dedi karnımdan baktı kese görmedi ama burdaki arklar günün geçmiş diyor benm günüm geçmişmi geçmemişmi ya benm ne zman adet olmam lazım 4 eylüldemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?