• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen güzelim ya valla ben bu ay gayet rahattım..
aslında hiç bebek filan da düşünmedim kafamı boşalttım diyebilrim. herkes aynı şeyleri yaşayacak die bişey yok zaten..
arada hasta olacak gibi oluyorum ama gelen giden olmadı henüz.. başka bi belirti filan yok..
inşallah sende en kısa sürede hamile kalırsın:49:

Hayırlısı inş sağlıkla kucağımıza da alırız.Zira dokunmak istiyorum yanaklarından öpmek, enseden koklamak ve tombiş kollarını ısırmak istyorum:emir_bebek:

ya kızlaaaar bana şimdi dank etti ben dün bitane ağrı kesici içtim

başım ağrıyordu ve içtiğim ağrı kesicide apranax dı :S

şimdi bi yerde bi yorum okuyunca dank etti o dönemlerde ilaç almamak lazım mış ya

hamileysem ya eyvahlar olsun değilsem sevinicem nerdeyse yaa offf nasıl hiç aklıma gelmedi dikkat etmedim böyle bişeye

Apranax ben de içiyorum ama adete iyi geldiği için sancıyı kesiyor.Baş ağrısına parol içmek lazım.Canım bi bekle de ondan sonra bunu düşün

hanımlar en son 7 temmuzda ve 4 ağustosa adet oldum şimdi doktordn gldim bana beta hcg önermedi günün geçmesi gerek dedi karnımdan baktı kese görmedi ama burdaki arklar günün geçmiş diyor benm günüm geçmişmi geçmemişmi ya benm ne zman adet olmam lazım 4 eylüldemi

Ah canim benim senin adetin benim adetle ayni gunmu??
O zaman gecmedi kac gun suruyor adetin asagi yukari bilmiyormusun ??
Benimki gibiyse cuma veya ctesi olacaksin benimki 29veya 30 gun
Suruyor, peki doktor hamile olabilirsin veya degilsinmi dedi?

Ah canim benim senin adetin benim adetle ayni gunmu??
O zaman gecmedi kac gun suruyor adetin asagi yukari bilmiyormusun ??
Benimki gibiyse cuma veya ctesi olacaksin benimki 29veya 30 gun
Suruyor, peki doktor hamile olabilirsin veya degilsinmi dedi?

benm de adet 5 ağustostu.Pazar günü oldum 28.günümde yani.Bence de biraz bekleyebilirsin.Benm hamile olduğumu öğrendiğimde 2 gün geçmişti doktor kanlanma var dedi ultrasondan baktığında sonra nasib olmadı zaten.Biraz bekle canm 4-5 gün geçsin zaten yapmıyorlar soruyorlar kaç gün geçti diye:34:

Arkadaslar 7 agustosda adet günümdü, adetim normalde
30 gun cekiyor az önce gebelik testi ama 4 gün önce
Testlerden negativ cikti sizce bu teste güvenimmi yoksa bekliyimmi
Zaten leke devam ediyor iyice sinir oldum :43::43:

Arkadaslar 7 agustosda adet günümdü, adetim normalde
30 gun cekiyor az önce gebelik testi ama 4 gün önce
Testlerden negativ cikti sizce bu teste güvenimmi yoksa bekliyimmi
Zaten leke devam ediyor iyice sinir oldum :43::43:

nasıl bir leke benden de geldi 5.gün kana döndü Soğan kullandım da

benm de adet 5 ağustostu.Pazar günü oldum 28.günümde yani.Bence de biraz bekleyebilirsin.Benm hamile olduğumu öğrendiğimde 2 gün geçmişti doktor kanlanma var dedi ultrasondan baktığında sonra nasib olmadı zaten.Biraz bekle canm 4-5 gün geçsin zaten yapmıyorlar soruyorlar kaç gün geçti diye:34:

Pardon canim 7 sinde sandim seninkini ondan bende benimle
Aynisin sandim , 5 ise bile hesapladim senin adet günün dünmüs
Adet olmadiysan bugun idrar testi yapabilirsin hadi canim Allahim gönlüne
Göre versin senin ve cümlemizin AMİNNN:emir_bebek:

Kahverengi lekelenme ilk defa basima geliyor kafam karisti

Benm de bu ay öyle oldu soğan etkiledi diye düşündüm çünkü sonra rengi açıldı.Kahve-sarı sonra kırmızı oldu.günün gelince geçince anlarsın onu.takma olur normal bunlar.Yalnız yakında adetimiz geldiğinde bu ne diyecez her şeyden nem kapıyoruz:1:

Benm de bu ay öyle oldu soğan etkiledi diye düşündüm çünkü sonra rengi açıldı.Kahve-sarı sonra kırmızı oldu.günün gelince geçince anlarsın onu.takma olur normal bunlar.Yalnız yakında adetimiz geldiğinde bu ne diyecez her şeyden nem kapıyoruz:1:

Aynen canim :) haklisin kismet kismetteb öte yol yokmus
En guzeli duamizi dilimizden eksik etmiyecegiz ins hamissindur canim benim :49:

benim yazdığıma kimse cvp vermemiş demekki merak edilmiyomuşum iyi oldu öğrendiğim :)

kız sende amma alıngan cıktın :)))) bi bakıyorum kimse bana cevap vermiyo bi bakıyorum merak edilmiyormuşum tek tek zor oluyor bak kaç sayfa kacırmısım ben dünden beri söyle hemen cevap vereyim ben :)

kız sende amma alıngan cıktın :)))) bi bakıyorum kimse bana cevap vermiyo bi bakıyorum merak edilmiyormuşum tek tek zor oluyor bak kaç sayfa kacırmısım ben dünden beri söyle hemen cevap vereyim ben :)

dün eşim girme siteye sonra yine üzülceksin dedi onu dinlemedim son kez olsun durumumu kızlara söyleyim dedim girdim alınganlığn sebebi bu olsa gerek :) dur bakıyım bende nerelere gitmiş yazdığım

kızlar bugün dr a gittim kan tahlili yaptrdım ve sonuç negatif.. ancak ben beklediğim kadar üzülmedim.eşim bana çok fazla destek oldu ve aramız hiç olmadığı kadar iyi anladımki önemli olan buymuş o durumda bile güldürebildi beni.buraya çok fazla takılıp her konuyu okuduğum için kendimi hamile zannetmeye başlamıştım anladımki şu dönemlerde fazla araştırmakta iyi değil.etkisinden hala kurtulamadım ilkdefa 4 gün geçti ve adet olmadım hala.ve benim bulunduğum yerde kadın doğum dr u yoktu en yakınındakide 2 saatlik mesafedeydi yani bebiş olsa okadar yolu gitcektim hep ve bugün öğrendimki o dr muayenehanesini kapatıyormuş.yani işin özü Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.bundan sonra burda pek olmıycam bebiş olayını kafama takmamaya karar verdim ancak olumlu bi haber aldığımda mutlaka sizinlede paylaşcam.kendinize iyi bakın hiçbişeyi kafanıza takmayın :)

işte burdaymış :)

işte burdaymış :)

canım öncelikle diyorum ki hiç üzülme tabi eşlerimiz bize destek bak ne güzel eşinde sana destek olmuş birincisi şükür et ne adamlar var biliyoruz :)
ikincisi rabbim herseyın hayırlısını verir bak doktor bile kapatılmıs demek herseyın zamanı var
rabbim hakkında hayırlısını versin çok kafamıza takinca malesef psikolojik olarak da kendimizde varmış etkisi uyandırıyoruz
o yüzden cok üstüne düşme olurmu canını cıkma en kısa zamanda rabbim hayırlısı ile kuacagına almayı nasip etsin

kızlarrrrrr,

eve gelip hemen yaptım testi.ve daha 1 dk beklemeden ikinci çizgi çok belirgindi:)
hamileyim sanırımmm:))) :17::17::17::17:

afyo canımmmmm benimmmm cok sevindimmmmmmm inşallah kan tahlilide keseyi görmeyide rabbim nasip ederr:64::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::32::32::32::32::32::32::32::32:acayip sevindim ya

Back
X