Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım bundan sonrası sadece kısmet artık allah herkesin gönlündeki güzellikleri ömrüne nasip etsin

sakın üzülme canım öyle bir ummadığın anda geliyor ki şok ediyor insanı :)
sen umudunu kaybetme sakın inşallah en yakın zamanda göbişine gelir bebişin

canım arkadaşım bebişim akrilim hamişşşşşş çok mutluyummmm
halay başını çekeceğiiiim hemmen

tilililiililililiililillililliliililliliilil
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Maşallah. Yine halay var :)) halay varsa bebişte var demektir hahahahh

Valla hemsom hamis mi kizlar ayfoyada akrilede cok sevindim hele akril tam zamani bak nide esinin ameliyat mevzu vardi ne buyuksun rabbim

kuzularımm ikinizede çok sevindimmmmm...harikaaaasınızzzz...Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşşş

şimdi halay zamanııı

kuzularımm ikinizede çok sevindimmmmm...harikaaaasınızzzz...Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşşş

şimdi halay zamanııı

Canim biz kaldik eylul bizim ayimiz olsun bu hamislere koca gobieriyle halay cektirelim 3 ay kpas molasi demissin kpss ye calis ama mola verme olacaksa olur sen kontrolsuz muhabbete devam et gun felan hesaplama bi bakmissin gunun gecmis ve burda halaydayiz " Sabir otu acidir"

evet canım sen ben kaldık bir tekkk...
inş bizlerde güzel haberleri veririz..
canım ara vermem lazım çünkü doğum tam sınav zamanına denk geliyor..o kadar kursa yazıldım ettim..çalışıorum boşa gitmesinçç
dün hesapladık 2 ay ara yetio..

bi de ben varım :) ama ekimde hamile kalsam daha iyi olcak :)) siz bu ay hamiş olun inşaallah

Sana bir ornek veriyim kuzucum ;
O yuxden mola verme diyorum
Ablam ossy gircek ve inanilmaz puanlar aliyor dersanede o donemde 348 lerden bahsediyorum hamile oldugunu ogrendi sinav icin bebegi istemedi gunahini hep cekecek daha 4 haftalikti aldirdi ne mi oldu sinava girecegi okulun kapisinin onunde kapkaca ugradi kimlik giris kagidi vs hersey uctu gitti cunku rabbim ona kismetini vermisti o inkar etti yani mola verme varsa yiyecek ekmegi varsa kaderinde olacak olan okuyor sen rabbim bilir de. Ben dusukyapip agladigimda dysecek diye elimi karnimda tutup uykular uyumadigim zamanlarda ablam ben ne buyik gunah islemisim seni gorunce anladim sen dursun diye cirpindikca anladim diyor simdi 5 yasinda bi oglu var allah ona uzun omur versin

ayy canımm çok doğru sölüosun..bende öle yapayım..umursamayaım...çalışmalara biraz azaltayım olursa olur rabbim bilir..
ablanında günahını Allah affetsin inş kuzucumm..

bi de ben varım :) ama ekimde hamile kalsam daha iyi olcak :)) siz bu ay hamiş olun inşaallah

hayırlı zamanlarda kalalım inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…