Sana bir ornek veriyim kuzucum ;
O yuxden mola verme diyorum
Ablam ossy gircek ve inanilmaz puanlar aliyor dersanede o donemde 348 lerden bahsediyorum hamile oldugunu ogrendi sinav icin bebegi istemedi gunahini hep cekecek daha 4 haftalikti aldirdi ne mi oldu sinava girecegi okulun kapisinin onunde kapkaca ugradi kimlik giris kagidi vs hersey uctu gitti cunku rabbim ona kismetini vermisti o inkar etti yani mola verme varsa yiyecek ekmegi varsa kaderinde olacak olan okuyor sen rabbim bilir de. Ben dusukyapip agladigimda dysecek diye elimi karnimda tutup uykular uyumadigim zamanlarda ablam ben ne buyik gunah islemisim seni gorunce anladim sen dursun diye cirpindikca anladim diyor simdi 5 yasinda bi oglu var allah ona uzun omur versin
Sana bir ornek veriyim kuzucum ;
O yuxden mola verme diyorum
Ablam ossy gircek ve inanilmaz puanlar aliyor dersanede o donemde 348 lerden bahsediyorum hamile oldugunu ogrendi sinav icin bebegi istemedi gunahini hep cekecek daha 4 haftalikti aldirdi ne mi oldu sinava girecegi okulun kapisinin onunde kapkaca ugradi kimlik giris kagidi vs hersey uctu gitti cunku rabbim ona kismetini vermisti o inkar etti yani mola verme varsa yiyecek ekmegi varsa kaderinde olacak olan okuyor sen rabbim bilir de. Ben dusukyapip agladigimda dysecek diye elimi karnimda tutup uykular uyumadigim zamanlarda ablam ben ne buyik gunah islemisim seni gorunce anladim sen dursun diye cirpindikca anladim diyor simdi 5 yasinda bi oglu var allah ona uzun omur versin
Haklisin isyancim sen oluruna birakesela ben gecen sene katiplik icin hazirlandim cocuk düşünmüyorum tabi subatta belli olcak ee ocakta ogrendim ki hamisim ve mulakatta hamisleri eliyolar bende hic girmedim bile eger subatta sinava gitseydim nisanda mulakat vardi ve ben 5 aylik hamis olcaktim ama sinav bittikten sonra ben dusuk yaptim demek ki ne bebis nede o is benim kismetimde yokmuskismrtten ote koy yok bacim
Haklisin isyancim sen oluruna birakesela ben gecen sene katiplik icin hazirlandim cocuk düşünmüyorum tabi subatta belli olcak ee ocakta ogrendim ki hamisim ve mulakatta hamisleri eliyolar bende hic girmedim bile eger subatta sinava gitseydim nisanda mulakat vardi ve ben 5 aylik hamis olcaktim ama sinav bittikten sonra ben dusuk yaptim demek ki ne bebis nede o is benim kismetimde yokmuskismrtten ote koy yok bacim
çok doğru sölüosun bacım..
annemde nolcak sanki diyor.bebek doğarsa ben bakarım 2 saat diyor..doğmazsada gider gelirsin..Allah daha büyük yerdımcın olur diyor bana
haklısın canım...çok haklısın...
Günaydın kızlaaar
afyo ve akril hamileymiş gerilere doğru baktım da şöyle
maşaAllah ne güzel haberler alıyoruz böyle ya :)
Rabbim hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inşaAllah
darısı bize olsunn
ben hala beklemedeyim ümitleniyorum ama sonra içimi bi korku basıyo
sabah biraz karnım ağrıdı hastalanıcam sandım ama gece belim açık yattığım için oldu heralde ki çok üşümüştüm çünki
şuan için bi belirti yok bekliyoruz öylece
Bi bebisim olsa bence teat yapmalisin ay ben coktan yapmistim
sat 28 temmuz
30-32 günde bir oluyodum genelde 28 ağustos da bat oluyodu
ama gelen giden yok
hamile olduğuma inanamıyorum çok umutsuzum nedense ihtimal veremiyorum hiç
öylesine bir gecikmedir belkide bekleyeyim biraz daha diyorum
test yaparım negatif çıkarsa üzülürüm çok diye :)
eşimde hevesleniyor birazdan diyorum onada heveslenme heran adet olabilirim belki ..
sonra adet olursam üzülmesin diye :)
bu hafta sonuna kadar gelmezse bi test yaparım bakalım
bencede ya bende yapardım hemen test ıyı dayanıyosun valla canım yaaaa:18::18:
çok zor dayanıyorum aslında iyi değil negatifse hiç değilse içten içe hayallere dalmam..
bazen kendimi hamile olduğumu sanıp hayal halinde buluyorum çünkü
yazık bana yaaa :))))
canım yarında bekle yap bence ben dayanamazdım ama inşallah gebesindir inşallah gecikmiş baya ama peki kasıgın agrıyomu belin göğüslerin nasılsın yani sadana halay çekelim bebişimiz olsa
canım ya hepimiz öyleyiz ben size göre farklıyım ıkı tane evladım var cok sukur ama baslangıcta cok tedavı gördüm bende ama nedense yine istiyorum bende hamile kalmak ıkı aydır korunmuyoruz esım ögrendı korunmadıgımı eşim şimdilik istemiyor öyle kaldık bakalım herşeyin hayırlısı canım inşallah hamilesindir:44::44:
İNŞAALLAH :)
anneme diyorum ki bu ay bana namazlarında çokça dua ettinmi bebeğim olsun diye
evet ettim Rabbim kızıma hayırlı evlat nasip et diye dedi :) oy benim canım annem yaaaa
inşaAllah duaları/dualarımız kabul olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?