Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy çok etkilendim tüylerim diken diken oldu resmen...Allahım resmen ders vermiş ablana :)
Allah affetsin o hatasını anlamış zaten..

cok etkilendim eriğim

Haklisin isyancim sen oluruna birakesela ben gecen sene katiplik icin hazirlandim cocuk düşünmüyorum tabi subatta belli olcak ee ocakta ogrendim ki hamisim ve mulakatta hamisleri eliyolar bende hic girmedim bile eger subatta sinava gitseydim nisanda mulakat vardi ve ben 5 aylik hamis olcaktim ama sinav bittikten sonra ben dusuk yaptim demek ki ne bebis nede o is benim kismetimde yokmus kismrtten ote koy yok bacim

ben de geçen yıl girdim sınava :)) olmadı

çok doğru sölüosun bacım..
annemde nolcak sanki diyor.bebek doğarsa ben bakarım 2 saat diyor..doğmazsada gider gelirsin..Allah daha büyük yerdımcın olur diyor bana

haklısın canım...çok haklısın...

Evet kizlar Allah ablama ders verdi yegenimi ogrenmemizde garip adeti on gun gecti ve rahat on test yaptik hepsidede negatif bide yasmin kullaniyo ihtimal vermiyo limse hamilesin dedim inanmadi neyse dr gitti adet sokturucu almak icin ve kese gorundu :) aradiginda agliyodu . Ben hamile oldugumdada korunuyordum arkadadim hamisti o dedi ki hamilesin sekiz gun gecti ancak cikti idrar testinde oda silik :) anliycaniz bizimkiler korunurken olup selbestken olmuyo korunmaya mi başlasam

Bu annelrrimiz olmasa napardik valla dogru souyolar annem taa ne zaman dedi yap covuk yasin uygun diye kocamda daha sevgili iken cocuk derdine dusmustu hemen yapalim evlenince diye keske onlari dinleseydim

Günaydın kızlaaar

afyo ve akril hamileymiş gerilere doğru baktım da şöyle

maşaAllah ne güzel haberler alıyoruz böyle ya :)

Rabbim hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inşaAllah

darısı bize olsunn

ben hala beklemedeyim ümitleniyorum ama sonra içimi bi korku basıyo

sabah biraz karnım ağrıdı hastalanıcam sandım ama gece belim açık yattığım için oldu heralde ki çok üşümüştüm çünki

şuan için bi belirti yok bekliyoruz öylece

hosgeldin canım evet cok sevindik bugun inşallah senin haberini alırız satın nezamn dı

sat 28 temmuz

30-32 günde bir oluyodum genelde 28 ağustos da bat oluyodu

ama gelen giden yok

hamile olduğuma inanamıyorum çok umutsuzum nedense ihtimal veremiyorum hiç

öylesine bir gecikmedir belkide bekleyeyim biraz daha diyorum

test yaparım negatif çıkarsa üzülürüm çok diye :)

eşimde hevesleniyor birazdan diyorum onada heveslenme heran adet olabilirim belki ..

sonra adet olursam üzülmesin diye :)

bu hafta sonuna kadar gelmezse bi test yaparım bakalım

Son düzenleme:
Bi bebisim olsa bence teat yapmalisin ay ben coktan yapmistim

Bi bebisim olsa bence teat yapmalisin ay ben coktan yapmistim

ben bugüne kadar hiç test yapmadım çünkü sanırım ondan :) günüm geldi bi iki gün içinde hastalandım

ilk defa bu kadar bekliyorum o yüzdende heyecan panik korku stres hepsi bi arada :))) bu kadar bekledim ya az daha bekleyeyim diyorum o negatifi görücem hissi var nedense yaaaa :)

inanki nasıl zor dayanıyorum bende her akşam giderken alayım diye eczanenin olduğu taraftan gidiyorum yaklaşınca

1 gün daha bekleyeyim diye vazgeçiyorum :))

canım yarında bekle yap bence ben dayanamazdım ama inşallah gebesindir inşallah gecikmiş baya ama peki kasıgın agrıyomu belin göğüslerin nasılsın yani sadana halay çekelim bebişimiz olsa

çok zor dayanıyorum aslında iyi değil negatifse hiç değilse içten içe hayallere dalmam..

bazen kendimi hamile olduğumu sanıp hayal halinde buluyorum çünkü

yazık bana yaaa :))))

canım ya hepimiz öyleyiz ben size göre farklıyım ıkı tane evladım var cok sukur ama baslangıcta cok tedavı gördüm bende ama nedense yine istiyorum bende hamile kalmak ıkı aydır korunmuyoruz esım ögrendı korunmadıgımı eşim şimdilik istemiyor öyle kaldık bakalım herşeyin hayırlısı canım inşallah hamilesindir:44::44:

canım yarında bekle yap bence ben dayanamazdım ama inşallah gebesindir inşallah gecikmiş baya ama peki kasıgın agrıyomu belin göğüslerin nasılsın yani sadana halay çekelim bebişimiz olsa

kasıklarıma ara ara ağrı giriyo özellikle sol tarafıma .. birde çok gazım var ya..

ama ne bir mide bulantısı ne bel ağrısı yok şuan için göğüslerimde acımıyo sadece biraz daha büyük duruyorlar

10 gün önce bende bacak ağrısı oldu yürümediğim koşmadığım halde

çok fena hemde oturup kalkarken sızlanıyordum resmen

hafta içide sol kasığım yokladı ara ara

bu sabah karnımın alt kısmında ağrı oldu belim felan açık kalmış çok üşümüştüm kalmadan biraz sarınınca nevresime o da geçti

yani bilmiyorum bunlar hiç belirtiye benzemiyo sanki yeterli dğeil

ama garip olan ben adet olurken böyle olmuyordu o sancıyı yaşamadım henüz:18:

ve yaşamak da istemiyorummmm yaaa

İNŞAALLAH :)

anneme diyorum ki bu ay bana namazlarında çokça dua ettinmi bebeğim olsun diye

evet ettim Rabbim kızıma hayırlı evlat nasip et diye dedi :) oy benim canım annem yaaaa

inşaAllah duaları/dualarımız kabul olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…