mesela biraz önce sağ kasığımdan belime doğru bi ağrı gitti geldi sanki
hastalanmak istemiyorum biri kırmızıyı durdursunnn
canımsın ya saoll
kısmet artık ne diyelim
nasip ise gelir Hint'ten Yemen'den, Nasip değil ise ne gelir elden
bekleriz olmaz ise Rabbim ne zaman nasip ederse artık demi :)
Kizlar herkese meraba..yeni hamilelerinde gozuaydin Rabbim sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin..bu arada yanlismi duydum gumus19 yine bebegini kaybetmis oylemi
merhaba canım, ben buraya kısa bir zaman önce katıldım da o yüzden bir bilgim yok, inşallah yoktur öyle bişey
merhaba canım, ben buraya kısa bir zaman önce katıldım da o yüzden bir bilgim yok, inşallah yoktur öyle bişey
Sinemselcuk nerde o paylasmis bebegin kalbi durmus die
sinemin bugün kontrolü vardı kalp atışlarını duymaya gidecekti bebeğinin
sinemin bugün kontrolü vardı kalp atışlarını duymaya gidecekti bebeğinin
Hmm anladim gumus19 burda degildi nisan anneleri formundaydi 22 yasinda ve bu 5 gebeligiydi bebeklerinin hicbiri yasamamissinemselcukta oyle birsey paylasinca burda takiliodur die yszdim ama kontrolunu unutmusum..insallah sinem guzel haberlerle gelir
kızlarrrrrr,
eve gelip hemen yaptım testi.ve daha 1 dk beklemeden ikinci çizgi çok belirgindi:)
hamileyim sanırımmm:)))
ooooooooooo süper bir haber moral yerine geldi bende tey tey tey bir bebiş yolda hadi maşallah şimdi tabi halay zamanıııııııııı
sakın üzülme canım öyle bir ummadığın anda geliyor ki şok ediyor insanı :)
sen umudunu kaybetme sakın inşallah en yakın zamanda göbişine gelir bebişin
sağol bitanem benim ya eşim benim yanımda olduktan sonra herşey boş biz bunlarıda atlatırız inş:)))pes etmek yok o bebişin kulağından çekip getirmek istiyorum artıkdemek ki onun da bir zamanı varmış..
ne kdar zamandır istiyorsunuz ve çalışıyorsunuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?