Ya henüz cesaret edemiyorum test yapmaya,ctesi'ye kadar bekleyeyim kesin olmazsam yapayım diyorum
Valla tuvalete gitmeye korkuyorum kırmızıları görürüm diye
İnşallah hepimiz evlatlarımızı en kısa zamanda kucağımıza alırız canım benim
dün felaket karnım ağrıdı adetim gelecekmiş gibi akıntım da çok yoğundu. korkarak gittim hep tuvalete dün...kimi insana olurmuş bu adet ağrısı çekermiş ama ortada bişey yok hatta aramızda kalsın kızlar o kadar etkili bi adet göstergesi ki bu ağrılar şuan bile ped var üzerimdedoktordan gelir gelmez size haber vereyim derken unuttum tuvalate gitmeyi pede veda etmeyi :)
doğrudur canım rabbim dilediğine veriyor bizde istemeye devam edelim:)) 7 günlük oruç varmış onu da deneyebiliriz
Benimde karnım azıcık ağrıyor,belimse baya bi ağrıyor korkarak gidiyorum tuvalete ...
Ama nedendir bilmem sabahtan beri içimde bir neşe var... Yüzümde büyük bir gülümseme ile dolaşıyorum hatta :)
Bu defa bebişim benimle gibi hissediyorum,ilk defa böyleyim bir de .... Bunun içinde şaşkınım yani
öyle hissediyorsan hamişsindir canım :) ha bu arada hormnlarımın değiştiğini farkettim dün 23 nisan kutlamalarına gittim ağladım trt1deki23 nisan programını izledim ağladım...milli duygularım kabardı istiklal marşını Ata'ya saygı duruşunu hep ağlayarak geçirdim ve kendime şaşırdım :) böyle şeyler de belirti olabiliyor :)
Ayyy inşallah hamişimdir canımmmmmm
Peki sende yerleşme kanaması oldu mu?
belirti olarak geçen hafta (ilk günlerinde yani) belim ağrımıştı çok fena... ha bi de dün midem bulandı ve afedersiniz öğürürken göbek deliğimden içeri bıçak saplar gibi oldu ben batıma 1 gün kala kan verdim 23 nisan tatil diye sonuçları bugün aldım :))
cok güzel bır paylaşım yuregıne sağlık cnm
bişe sorbailirmiyim sızde en cok belırtıler nelerdı bıde ben gecen martın 25 hastalandım 30da bıttı bu ayın 22de normalde olmam gerekıyordu korkuyorum test felan yapmaya 2 gun once belım ağrıdan çatlayacakmış gıbı agıırdı ve karnımda aynen göguslerımdede sızlama olmuştu ne yapacağımı bılmıyorum tuvalete fln gıtmeye cok korkuyorum
sana şu kadarını söyliim canım benim de son adetim 25 marttı 31i de son günümdü. 22-23 nisan gelir diye bekliyordum...daha doğrusu bebek istediğim için beklemiyordumbel ağrımdan yatağı toplayamadığım yorganı kaldıramadığım oldu, göğüslerim de ara ara sızlar ve karnım feci ağrıdı akıntım yoğunlaştı adet olucam aha geldi diyerek gittim tuvalete hatta hazırlıksız yakalanmiim diye ped koydum ama bugün sonucumu aldım hamileyim...senin tarihlerin de belirtilerin de bneimkiyle aynı ama idrar testi değil kan testi yaptır...bence senin de durumun sonuç olarak da benle aynı :) hayırlısı olsun :)
38s canım kırmızı kartı yedik bugün.yeni bat 21 mayıs eklersen sevinirim((
umarım hiç birimizinki değişmez. çok moralim bozuluyor yaa.. rabbim gönlümüze göre verir inş
inşallah canım ya. hepimiz için hayırlısı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?