Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aminnnnn :)) o piskoloji çok kötü bişey ya bilmezmiyim cuma günü yap bence kesin sonucu alırsın ozaman gerçi ben adet olucağım zamanı anlıyorm rahim genişliyor ama genede konduramıyor insan rabbim kalbindeki neyse onu nasip etsin inşallah görmezsin o kırmızıları inşallahhhhhh

Benimde karnım azıcık ağrıyor,belimse baya bi ağrıyor korkarak gidiyorum tuvalete ...
Ama nedendir bilmem sabahtan beri içimde bir neşe var... Yüzümde büyük bir gülümseme ile dolaşıyorum hatta :)
Bu defa bebişim benimle gibi hissediyorum,ilk defa böyleyim bir de .... Bunun içinde şaşkınım yani

belirti olarak geçen hafta (ilk günlerinde yani) belim ağrımıştı çok fena... ha bi de dün midem bulandı ve afedersiniz öğürürken göbek deliğimden içeri bıçak saplar gibi oldu ben batıma 1 gün kala kan verdim 23 nisan tatil diye sonuçları bugün aldım :))

doğrudur canım rabbim dilediğine veriyor bizde istemeye devam edelim:)) 7 günlük oruç varmış onu da deneyebiliriz

evet onu bende duydum ama iftar saatleri geç oluyor diye tutmadım.eğer adet olursam biter bitmez tuttarım yapmadığım şeyde kalmadı benim buarada :))

öyle hissediyorsan hamişsindir canım :) ha bu arada hormnlarımın değiştiğini farkettim dün 23 nisan kutlamalarına gittim ağladım trt1deki23 nisan programını izledim ağladım...milli duygularım kabardı istiklal marşını Ata'ya saygı duruşunu hep ağlayarak geçirdim ve kendime şaşırdım :) böyle şeyler de belirti olabiliyor :)

kızlar ilk sayfada bişeyler paylaştım okumanızı isterim

Ayyy inşallah hamişimdir canımmmmmm
Peki sende yerleşme kanaması oldu mu?

bişe sorbailirmiyim sızde en cok belırtıler nelerdı bıde ben gecen martın 25 hastalandım 30da bıttı bu ayın 22de normalde olmam gerekıyordu korkuyorum test felan yapmaya 2 gun once belım ağrıdan çatlayacakmış gıbı agıırdı ve karnımda aynen göguslerımdede sızlama olmuştu ne yapacağımı bılmıyorum tuvalete fln gıtmeye cok korkuyorum

sana şu kadarını söyliim canım benim de son adetim 25 marttı 31i de son günümdü. 22-23 nisan gelir diye bekliyordum...daha doğrusu bebek istediğim için beklemiyordum bel ağrımdan yatağı toplayamadığım yorganı kaldıramadığım oldu, göğüslerim de ara ara sızlar ve karnım feci ağrıdı akıntım yoğunlaştı adet olucam aha geldi diyerek gittim tuvalete hatta hazırlıksız yakalanmiim diye ped koydum ama bugün sonucumu aldım hamileyim...senin tarihlerin de belirtilerin de bneimkiyle aynı ama idrar testi değil kan testi yaptır...bence senin de durumun sonuç olarak da benle aynı :) hayırlısı olsun :)

inşallah canım dedıgım gıbıdır ben cuma gunu kan testı yaptırayım ozaman tsk ederım

arkadaşlar hepiniz kendinize iyi bakın cuma günü görümek üzere inşallah güzel haberlerle gelebilirim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…