Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Heyyyyyyyyyyyyyyyyy 23 Agustosda yıllık izne çıkıyorum yaşasınnnnn nereye gitsemkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii marmaris bodrum datça kuşadası avşa offfffffffffffffffff akıl veriinnnnnn

Bende iznimi ramazan bayramı ile birleştirdiiiimm bekle benii çeeeşşşmeeeee

Geçen sene gitmiştim

ben örenin plajına bayılıyorum yaaa..çok sıcağa gelemem bi de ben inmem pek güneye en güney kuşadası benim için...onun dışında izmir kıyılarından kuzeye doğru balıkesir ve çanakkale derken girmediğim kıyı kalmamıştır

marmarıs olabilir ya da datca

şimdiden heycan bastııı datcaya hiç gitmedim ama aile yeri diyolar

balıkesir-burhaniye ören

balıkesir ayvalık akçay cok gittimm ben belki yine ayvalık olabilir yada akçay burhaniye hiç bilmiyom :26:

Bende iznimi ramazan bayramı ile birleştirdiiiimm bekle benii çeeeşşşmeeeee

çeşmeee dee olabilirrr heryere gidesim varrr yawww yaşasınn tatilllllllll caydin bide bakıon tatil dönüşü sin

acaba meraa22 naptı :18::18:

Bizde geçen sene küçük bir ege turu yapmıştık ören burhaniye ayvalık-sarımsaklı, cunda (bayılıyorum ) izmir çandarlı, eski foça yeni foça.... Bu sene de çeşmeden devam :82::82::82::103::103::118: Seviyorum ben egeyi.. suyu da soğuk olmasa...

mera22 :18::18::18::18::18::18:

akril :18::18::18::18::18::18:

başka kim vardı doktora giden :26::26::26::26:

ben gittim geldim öğleden önce ama burda idrar testine o kadar ayrıntılı bakılmıyo dedi gönderdi beni manyak karıben de uyuz oldum çıktım geldim memişi söylemeyi de unuttum o sinirle

Heyyyyyyyyyyyyyyyyy 23 Agustosda yıllık izne çıkıyorum yaşasınnnnn nereye gitsemkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii marmaris bodrum datça kuşadası avşa offfffffffffffffffff akıl veriinnnnnn

marmariste oturan olarak tavsiye ederim gerçekten çok güzel yerleri var...ve bir balıkesirli olarakta akçayı tavsiye ederim yani:)))

al sana kızgın kumlardan serin sulara atlamak işte...dışarı çık sıcak denize gir sıcak ne anladım ben öyle tatilden feahlamak serinlemek için girilir denize benim bildiğimayrıca o cunda yok mu o cunda...aşkımla ilk tatilimizi ayvalıkta yapmıştık şeytan sofrasının az alt tarfında bi oteldeydik (gerçi eşimin ablası tatilci olduğundan iki oteldeydik) her gidişimde tekrar aşık oluyorum ayvalığa ve cundaya..hele o yat turları....

sen bilirsin tabi gene canım ama ören'in plajını hiçbir yere değişmem

susurluktanım sen neresindensin? hemşerim yaaa :)))

sen bursa tarafındanmışsın...bizim de merkezle savaştepe karışık :) dedelerimin ikisi de balıkesirli manisaya annanem ve babannem için yerleşmişler babaannem akhisardan,annanem somadan sonuç : şimdi herkes somada ama balıkesirde çok akrabamız var köken orası sonuçta

bende susurluk yıldız köyündenim.baba tarafı orada.anne tarafımda balıkesir merkezde..

bende susurluk yıldız köyündenim.baba tarafı orada.anne tarafımda balıkesir merkezde..

ben iyice koptum tabi annem de babam da manisa-soma'da doğup büyümüş,ben de tabi...ama susurluk köyleri genelde muhacir yani(maacır) diye biliyorum...annemin babası da tataristandan gelmiş balıkesire..

çok üşüyorum ama yarın saat düşünüyorum denizin ortasında atlamak için cunda çok süperr ya 2 kez gittim bayıldım hele o takıcılar yokk muuu Şeytan sofrasının oralarıda çok süper özellikle akşam gün batarken çok romantik....

yavrular ben kaçanziiiii...çok sıcak bastı bi duş alayım mis mis karşılayayım kocamı

ben orda bi espiri yapmıştım o gidişimizde eşim hala yüzüme vurur...öyle bişey dedim ki etrafımdaki tanımadığım insanlar bile garip garip baktı ve uzaklaştı yanımdan... güneşin batışını izliyoruz tamam mı herkes fotosunu çekiyo falan...sonra battı tabi güneş..herkes alkışladı...ahh be dedim o kadar kişi çekiyodu ama gene battı gene battı iyi çekemedilerse demek ki dedim... bence ince ve güzel bi laftı ama işte...anlamadılar mı yoksa ben mi o an kendimde değildim bilemicem

Son düzenleme:

Gitmeden olursa hayal tabiii tatill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…