Heyyyyyyyyyyyyyyyyy 23 Agustosda yıllık izne çıkıyorum yaşasınnnnn nereye gitsemkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii marmaris bodrum datça kuşadası avşa offfffffffffffffffff akıl veriinnnnnn
Heyyyyyyyyyyyyyyyyy 23 Agustosda yıllık izne çıkıyorum yaşasınnnnn nereye gitsemkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii marmaris bodrum datça kuşadası avşa offfffffffffffffffff akıl veriinnnnnn
acaba meraa22 naptı :18::18:
Geçen sene gitmiştim
marmarıs olabilir ya da datca
balıkesir-burhaniye ören
Bende iznimi ramazan bayramı ile birleştirdiiiimm bekle benii çeeeşşşmeeeee
acaba meraa22 naptı :18::18:
ben örenin plajına bayılıyorum yaaa..çok sıcağa gelemem bi de ben inmem pek güneye en güney kuşadası benim için...onun dışında izmir kıyılarından kuzeye doğru balıkesir ve çanakkale derken girmediğim kıyı kalmamıştır
mera22 :18::18::18::18::18::18:
akril :18::18::18::18::18::18:
başka kim vardı doktora giden :26::26::26::26:
Bizde geçen sene küçük bir ege turu yapmıştık ören burhaniye ayvalık-sarımsaklı, cunda (bayılıyorum ) izmir çandarlı, eski foça yeni foça.... Bu sene de çeşmeden devam :82::82::82::103::103::118: Seviyorum ben egeyi.. suyu da soğuk olmasa...
marmariste oturan olarak tavsiye ederim gerçekten çok güzel yerleri var...ve bir balıkesirli olarakta akçayı tavsiye ederim yani:)))
şimdiden heycan bastııı datcaya hiç gitmedim ama aile yeri diyolar
balıkesir ayvalık akçay cok gittimm ben belki yine ayvalık olabilir yada akçay burhaniye hiç bilmiyom :26:
çeşmeee dee olabilirrr heryere gidesim varrr yawww yaşasınn tatilllllllllcaydin bide bakıon tatil dönüşü sin
heeeey balıkesirli misin hemşerim yaaa neresinden
susurluktanım sen neresindensin? hemşerim yaaa :)))
sen bursa tarafındanmışsın...bizim de merkezle savaştepe karışık :) dedelerimin ikisi de balıkesirli manisaya annanem ve babannem için yerleşmişlerbabaannem akhisardan,annanem somadan sonuç : şimdi herkes somada ama balıkesirde çok akrabamız var köken orası sonuçta
bende susurluk yıldız köyündenim.baba tarafı orada.anne tarafımda balıkesir merkezde..
al sana kızgın kumlardan serin sulara atlamak işte...dışarı çık sıcak denize gir sıcak ne anladım ben öyle tatilden feahlamak serinlemek için girilir denize benim bildiğimayrıca o cunda yok mu o cunda...aşkımla ilk tatilimizi ayvalıkta yapmıştık şeytan sofrasının az alt tarfında bi oteldeydik (gerçi eşimin ablası tatilci olduğundan iki oteldeydik) her gidişimde tekrar aşık oluyorum ayvalığa ve cundaya..hele o yat turları....
çok üşüyorum ama yarın saat düşünüyorum denizin ortasında atlamak içincunda çok süperr ya 2 kez gittim bayıldım hele o takıcılar yokk muuu Şeytan sofrasının oralarıda çok süper özellikle akşam gün batarken çok romantik....
şimdiden heycan bastııı datcaya hiç gitmedim ama aile yeri diyolar
balıkesir ayvalık akçay cok gittimm ben belki yine ayvalık olabilir yada akçay burhaniye hiç bilmiyom :26:
çeşmeee dee olabilirrr heryere gidesim varrr yawww yaşasınn tatilllllllllcaydin bide bakıon tatil dönüşü sin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?