- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
ben orda bi espiri yapmıştım o gidişimizde eşim hala yüzüme vurur...öyle bişey dedim ki etrafımdaki tanımadığım insanlar bile garip garip baktı ve uzaklaştı yanımdan... güneşin batışını izliyoruz tamam mı herkes fotosunu çekiyo falan...sonra battı tabi güneş..herkes alkışladı...ahh be dedim o kadar kişi çekiyodu ama gene battı gene battı iyi çekemedilerse demek ki dedim...bence ince ve güzel bi laftı ama işte...anlamadılar mı yoksa ben mi o an kendimde değildim bilemicem
sen bilirsin tabi gene canım ama ören'in plajını hiçbir yere değişmem
ben iyice koptum tabi annem de babam da manisa-soma'da doğup büyümüş,ben de tabi...ama susurluk köyleri genelde muhacir yani(maacır) diye biliyorum...annemin babası da tataristandan gelmiş balıkesire..
babamda muhacirlik yokta annemde var annem cerkez. anneannemde bulgaristan göçmeni.
Merhaba kızlaaar naber nasılsınız?
Mera22 den haber var mı hamiş mi inşallah hamiştir :)))
mera22 :18::18::18::18::18::18:
akril :18::18::18::18::18::18:
başka kim vardı doktora giden :26::26::26::26:
merhaba canım bn kırmızılar geldi hemde doktora giderken neyseki hazırlıklıydımmm
gittim doktora adetli oldugum için pazartesi gel test yaapalım dedi deli olcam yha oooffff
haydililililililililililililililili ilililililil yarrrr
haydililililililililil ililil ilili yarrrrrrrr
yüzümm güldü sayende içim huzurla dolduuuuuuu ,
Kaderimde yazan bebek sonunda beni bulduu
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn Yüreğimeeee Gönlümeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Boşver beeeeeeeeeeeeeeeeee
teyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Tilililililililil
Bizde iki tarafta da var babam yunanistan göçmeni annem bulgaristan
haydililililililililililililililili ilililililil yarrrr
haydililililililililil ililil ilili yarrrrrrrr
yüzümm güldü sayende içim huzurla dolduuuuuuu ,
Kaderimde yazan bebek sonunda beni bulduu
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn Yüreğimeeee Gönlümeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Boşver beeeeeeeeeeeeeeeeee
teyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Tilililililililil
olsun canım ama şimdi kırmızılar geldi ya vücudun rahatlar biraz....
bende avrupa bahçelievlerrr :)
balıkesir-burhaniye ören
merhaba canım bn kırmızılar geldi hemde doktora giderken neyseki hazırlıklıydımmm
gittim doktora adetli oldugum için pazartesi gel test yaapalım dedi deli olcam yha oooffff
kızlar benim bhcg 24 haziranda 416 idi 3 temmuz da randevum var sizce aşağı yukarı kaç olur üstten ultrasonla görünür mü alttan çekiniyorum da:44:
hoşgeldimn şekerim nasılsın bakalımm bebişin nasılBen geldimm neler yaptınız bakalim
Görünür canim merak etme 2 gunde bir ikiye katlamasi gerekiyor
hoşgeldimn şekerim nasılsın bakalımm bebişin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?