- 22 Nisan 2013
- 2.236
- 291
- 173
sancılarım kesildi bugün benimde ilk defa:26:Iyiyiz canim arada bi cok keskin bi sekilde sanci giriyor ama cok sukur iyiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sancılarım kesildi bugün benimde ilk defa:26:Iyiyiz canim arada bi cok keskin bi sekilde sanci giriyor ama cok sukur iyiyim
Sevindim sekerimmm p.tesi doktora gideceksin sanirim insalla gorursun kesesini bebisin...
Sevindim sekerimmm p.tesi doktora gideceksin sanirim insalla gorursun kesesini bebisin...
Sabirsiz anne... o nerden cikti simdi :)
arka sokaklarda zeynep öldü ooofff çok kötü oldummmm![]()
yok canım izle bak yeni bölümü başlamak üzere ağla ağla gözlerim şiştianaaaa çok şaşırdım yeni sezonda yok yani
yok canım izle bak yeni bölümü başlamak üzere ağla ağla gözlerim şişti![]()
açtım şimdi izlicem
ama az önce attığım linki izlemedin sanırım gereksiz üzüntü stres yokkkkkkkkkk!!!!!!!! dizi o dizi :)
elimde olmuyo ama bazen yaaa çok duygusallaştım ben başka da belirtim yok zatennKızlar aşağıdaki linki izleyin mutlaka gerçi hep bildiğim şeyler ama olsun izleyin :)
Hamilelik sürecinde yaşananlar bebeğin karakterini etkiler mi? - UZMANTV
elimde olmuyo ama bazen yaaa çok duygusallaştım ben başka da belirtim yok zatenn![]()
uyku bendede varaynen bende de yok ne bulantı ne tiksinme hiçbişi sadece biraz fazla uyku bastıyor o kadar. başladı bu arada dizi
elimde olmuyo ama bazen yaaa çok duygusallaştım ben başka da belirtim yok zatenn![]()