kızlar akıntı oluyo mu hamileliğin ilk 2 haftasında :44:
evet canım akıntı oluyor halende akıntım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 2-3 gün aranızda olamıcam malesef biraz kafa dağıtmamm lazım.. pazartesi doktor dönüşümde bilgileri aktarırım size :129: suan adet sancılarıyla bogusuyorum yorgun bitkin immmm:95:....
.
.
.
.keninize çok iyi bakın mutlu kalın.. özleyin beni![]()
canım kaç + kaç olucaksın ki o zamanakızlar benim bhcg 24 haziranda 416 idi 3 temmuz da randevum var sizce aşağı yukarı kaç olur üstten ultrasonla görünür mü alttan çekiniyorum da:44:
yok bebişim çarşamba günü gitcemmmkıııızzzzzzz acaba pazartesi başka bi doktora mı gitseeeemmmmm
![]()
kızlar 2-3 gün aranızda olamıcam malesef biraz kafa dağıtmamm lazım.. pazartesi doktor dönüşümde bilgileri aktarırım size :129: suan adet sancılarıyla bogusuyorum yorgun bitkin immmm:95:....
.
.
.
.keninize çok iyi bakın mutlu kalın.. özleyin beni![]()
evet canım akıntı oluyor halende akıntım var
canm benm 24 ve 25i yumurtlama günümdü. böyle batıyo birşeyler akıntım var acaba döl hemen tuttu mu :))))
Arka sokakları izleyip ağlıyoreeeeeeeeeeeee![]()
ayy bi sevemedim şu diziyi...haberlerden önce eski bölümlerinden veriyo ya eşim yemekte mutlaka onu açar ve her gün sırf o yüzden surat yaparım gene vazgeçmiyo odun herifff![]()
ayy açtım ben de şimdi oğlu bu yastık annem kokuyo dedi koptum gittim....rabbim yavrularımızı bu dünyada savunmasız bıraktırmasın...sevdigimden değil de ölüm müziği fenaydı bide aglayna hiç dayanamıyorum ben![]()
akşam şirketten gelince bişiler atıştırdım evde yemekte yok çarşamba gibi yemek bitmiş oluyo bizde maalesef hafta sonları yapabiliyorum ancak şimdi bu saatte karnım acıktı ya ne yesem![]()
buschy mmmmmmmmmmmm yanlız kalmışızzzzz![]()
buschy mmmmmmmmmmmm yanlız kalmışızzzzz![]()
dünürüüümmm....haa bu arada sol memişte de oluşmaya başlamış bişeyler...
![]()
o zaman ben de baktım görünmüyodu adın canım aşşadabeni saymıyon galiba hıhh![]()
evet küçükmüş ama başlamış...bak dedik dimi sana sabır ikisi aynı anda olmuyoiiiiiiiii![]()