• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 2-3 gün aranızda olamıcam malesef biraz kafa dağıtmamm lazım.. pazartesi doktor dönüşümde bilgileri aktarırım size :129: suan adet sancılarıyla bogusuyorum yorgun bitkin immmm:95:....
.

.

.

.keninize çok iyi bakın mutlu kalın.. özleyin beni:16::16:

kızlar 2-3 gün aranızda olamıcam malesef biraz kafa dağıtmamm lazım.. pazartesi doktor dönüşümde bilgileri aktarırım size :129: suan adet sancılarıyla bogusuyorum yorgun bitkin immmm:95:....
.

.

.

Kendine iyi bak canım, dikkat et kendine öpüyorum

kızlar benim bhcg 24 haziranda 416 idi 3 temmuz da randevum var sizce aşağı yukarı kaç olur üstten ultrasonla görünür mü alttan çekiniyorum da:44:
canım kaç + kaç olucaksın ki o zamana
yok bebişim çarşamba günü gitcemmm:23: kıııızzzzzzz acaba pazartesi başka bi doktora mı gitseeeemmmmm:52::52::52::52:

canım sık sık girmemeye çalış ultrasona zararlıymış... ben 20 haziranda girdim ultrasona doktor tekrar almadı 25inde zararlı diye...kese görünmediği zaman mecburiyetten alıyolar iki gün içinde tekrar ama zamanında git bence

.

.

.

selametle kuzum sende kendıne cok ıyı bk özletme :16::16::16::16:

ayyy beni bursada hiç sinek ısırmazdı ne bu çektiğim ayyy uyuz gibi kaşınıyo ayak bileklerim şişti!!!kaç tane ısırmışlar sayamadım:30::30::30:oooofff bebişimin kanı tatlı galiba ondan mı böyle oldum bu sene acaba eskiden hiç olmazdı hele ki bursada...sivri sinek de yok görrünürde yakarca mıdır nedir:47::47::47:çıldırcam:47::47::47:

akşam şirketten gelince bişiler atıştırdım evde yemekte yok çarşamba gibi yemek bitmiş oluyo bizde maalesef hafta sonları yapabiliyorum ancak şimdi bu saatte karnım acıktı ya ne yesem :(

sevdigimden değil de ölüm müziği fenaydı bide aglayna hiç dayanamıyorum ben :52::52::52:
ayy açtım ben de şimdi oğlu bu yastık annem kokuyo dedi koptum gittim....rabbim yavrularımızı bu dünyada savunmasız bıraktırmasın...
akşam şirketten gelince bişiler atıştırdım evde yemekte yok çarşamba gibi yemek bitmiş oluyo bizde maalesef hafta sonları yapabiliyorum ancak şimdi bu saatte karnım acıktı ya ne yesem :(

ağır şeyler yeme de...

Back
X