• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok baskın bi hava var bugün bunaldım resmen puff:((

Sorma canım yaa deli etti bu gün ki hava beni de.yağmur yağacak yağamıyor güneş açacak nazlanıyor:S uyuyabilirim bütün gün iş olmasa:)))

Sorma canım yaa deli etti bu gün ki hava beni de.yağmur yağacak yağamıyor güneş açacak nazlanıyor:S uyuyabilirim bütün gün iş olmasa:)))

aynen ya hiç sevmiyorum bu havaları sinir bozucu ya resmen:( yarın güneşli bi sabaha uyanmak istiyorum:(

edelim canım.Valla ben heyecandan nasıl vakıt geçireceğimi şaşırdım.İş yerındeyım ama çalışmak ne mümkün :) . Sen neler yapıosun

ne iş yapıyosun canım? bende oturuyorum sıkıntıdan patlamak üzereyim

aynen ya hiç sevmiyorum bu havaları sinir bozucu ya resmen:( yarın güneşli bi sabaha uyanmak istiyorum:(

Ruhumun sesi olabilir misin acaba?? : D yarın burada güneş varmış inşallah orada da olur da keyfimiz yerine gelir;)

canım 8 aylık evliyiz ve 6 aydır deniyoruz..doktor hormonların çok normal ama küçük kistler var dedi..polikistik over için etkili bi ilaç varmış inofolic die..hem kist için hem folik asit..kullanıyorum 2 haftadır bakalım..ama kafama çok takılıo neden olmuyo die çok üzülüyorum..

inşallah olur bende 6 aydır deniyorum olmayınca üzülüyorum tabi ama 1 sene deneme hakkımız var biliyosun :) sıkma canını

Back
X