- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
yarın sabaha alıcaz güzel haberleri...bu akşam kan vericekmiş hastaneye![]()
ayy hadddiii iniii caysunnn ve shine92 bugün müjdeli haberleri alsınlarrr inşşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın sabaha alıcaz güzel haberleri...bu akşam kan vericekmiş hastaneye![]()
ayy hadddiii iniii caysunnn ve shine92 bugün müjdeli haberleri alsınlarrr inşşşş![]()
hadi bakalım güzel haberlerle gelir inşallahyarın sabaha alıcaz güzel haberleri...bu akşam kan vericekmiş hastaneye![]()
canım profilinden senin yazdığın msjın detaylarına tıkla yazdığın msj gelir ondan sonraki msjları okursan bulabilirsin..nerden bakıldıgını bılmıyorum bıldırımlerde sadece begenıler cıkıyor var mı bı kolay yoluu : )
güle güle canım kendine iyi bakkızlaaarr eşim geldi ben çıkıyorummmm çok öpüyorum siziii kendinize iyi bakın güzel haberler gelir inşallah tekrar geldiğimdeee![]()
kızlar meraba klomen+çatlama iğnesi kullanan varmı
hadi bakalım güzel haberlerle gelir inşallah
canım profilinden senin yazdığın msjın detaylarına tıkla yazdığın msj gelir ondan sonraki msjları okursan bulabilirsin..
güle güle canım kendine iyi bak
mrb canım kullanmadım ama diğer ay büyük ihtimal kullanacağım
kızlar meraba klomen+çatlama iğnesi kullanan varmı
inş. canım benim inş. ama klomen kullanmıştım bu ay adet geciktirmesi yapabiliyor mus offf ya umutlanmakta istemiyorum ama kendimi alamıyorumiçim içime sığmıyor şu an kızlar
![]()
canm ya kullanan biri varsa soru sorcaktımda tüh yokmuşki![]()
ben biraz evi toparliim kızlar makinaya çamaşır falan atayım akşam güneşine kadar anca yıkanır döncem![]()
ayrıca pinkksugar avatarın benim face profil fotomşok oldum ben mi yazdm dedim birden yaa
![]()
hadi bakalım güzel haberlerle gelir inşallah
canım profilinden senin yazdığın msjın detaylarına tıkla yazdığın msj gelir ondan sonraki msjları okursan bulabilirsin..
güle güle canım kendine iyi bak
mrb canım kullanmadım ama diğer ay büyük ihtimal kullanacağım
seni çok iyi anlıyorum kızım...inş bu sevinç boşa çıkmayacak...testi biran önce yapsannn yaa...çatlarızz akşama kadarrr![]()
cok tesekkurlerr bat lıstesı yok mu burdaa yapsakyaa
ilk sayfamıza bakar mısın![]()
pekı benıde ekleyebılır mısınız 9 temmuz ben cepten gııryorum yoksa duzenlerdımmm
pekı benıde ekleyebılır mısınız 9 temmuz ben cepten gııryorum yoksa duzenlerdımmm
ismini hatırlayamadığım biri var ama şu an burda değil..
klomen ve çatlatma iğnesiyle ilgili topikler var ordan bakabilirsin canım
yazdm ama kimse ilgilenmedi tatlım