• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaarr eşim geldi ben çıkıyorummmm çok öpüyorum siziii kendinize iyi bakın güzel haberler gelir inşallah tekrar geldiğimdeee :16:

:72:

ayy hadddiii iniii caysunnn ve shine92 bugün müjdeli haberleri alsınlarrr inşşşş :46::46::46::46:

inş. canım benim inş. ama klomen kullanmıştım bu ay adet geciktirmesi yapabiliyor mus offf ya umutlanmakta istemiyorum ama kendimi alamıyorum :16:içim içime sığmıyor şu an kızlar :16:

yarın sabaha alıcaz güzel haberleri...bu akşam kan vericekmiş hastaneye:52::52::52:
hadi bakalım güzel haberlerle gelir inşallah:nazar::nazar:
nerden bakıldıgını bılmıyorum bıldırımlerde sadece begenıler cıkıyor var mı bı kolay yoluu : )
canım profilinden senin yazdığın msjın detaylarına tıkla yazdığın msj gelir ondan sonraki msjları okursan bulabilirsin..
kızlaaarr eşim geldi ben çıkıyorummmm çok öpüyorum siziii kendinize iyi bakın güzel haberler gelir inşallah tekrar geldiğimdeee :16:
güle güle canım kendine iyi bak:54:
kızlar meraba klomen+çatlama iğnesi kullanan varmı

mrb canım kullanmadım ama diğer ay büyük ihtimal kullanacağım

canım profilinden senin yazdığın msjın detaylarına tıkla yazdığın msj gelir ondan sonraki msjları okursan bulabilirsin..

canm ya kullanan biri varsa soru sorcaktımda tüh yokmuşki :50::50::50::50::50::50:

kızlar meraba klomen+çatlama iğnesi kullanan varmı

ben klomen kullandım canım ardından çatlatma iğnesi de vermişti doktor ama çoğul gebeliğe yol açıyor diye onu vurdurmadım..şu an ise beklemedeyim adetim henüz 1 güncük gecikti :16:

inş. canım benim inş. ama klomen kullanmıştım bu ay adet geciktirmesi yapabiliyor mus offf ya umutlanmakta istemiyorum ama kendimi alamıyorum :16:içim içime sığmıyor şu an kızlar :16:

seni çok iyi anlıyorum kızım...inş bu sevinç boşa çıkmayacak...testi biran önce yapsannn yaa...çatlarızz akşama kadarrr:52::52::46::46:

ben biraz evi toparliim kızlar makinaya çamaşır falan atayım akşam güneşine kadar anca yıkanır döncem :3::3::3::3::3: :54::54::54::54:

ayrıca pinkksugar avatarın benim face profil fotom :1: şok oldum ben mi yazdm dedim birden yaa :1::1::1:

ben biraz evi toparliim kızlar makinaya çamaşır falan atayım akşam güneşine kadar anca yıkanır döncem :3::3::3::3::3: :54::54::54::54:

ayrıca pinkksugar avatarın benim face profil fotom :1: şok oldum ben mi yazdm dedim birden yaa :1::1::1:

kolay gelsin canım:38:

cok tesekkurlerr bat lıstesı yok mu burdaa yapsakyaa

seni çok iyi anlıyorum kızım...inş bu sevinç boşa çıkmayacak...testi biran önce yapsannn yaa...çatlarızz akşama kadarrr:52::52::46::46:

canım bi yere gidicem eşimi bekliyorum o yüzden ancak akşamüstü yazarım sonucu bende bir an önce yapmak isityorum zaten :16:

kızlar pek belirtim yok gibi .dün olmam gerekiyrodu gecikti.şüphelenmeye başladım.karınm acayip şiş şu an .ve az önce bir dilim domates yedim ama resmen çiğ balık yutum sandım ...:26:

Back
X