• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmm anladım canım ne soracaktın ki??

çatlama iğnesi vurulduğunda yumurtaların çatlaması içn kasık ağrısımı olması gerkyo dicektm hep kasık ağrısı belirtsi yazmşlar bnde öle bişi olmadıda acaba yumurtalarım çatlamadmı diye tereddütte kaldım işte :50::50::50::50::50:

çatlama iğnesi vurulduğunda yumurtaların çatlaması içn kasık ağrısımı olması gerkyo dicektm hep kasık ağrısı belirtsi yazmşlar bnde öle bişi olmadıda acaba yumurtalarım çatlamadmı diye tereddütte kaldım işte :50::50::50::50::50:

bende okudum tatlım o konuları dediğin gibi herkes ağrı hissetmiş iğneden sonra ama sonradan ağrıları geçmiş

ovulasyon testi de kullansaydın keşke....:26: o testten alırdın cevabı:6::6::6:

hayırlısı olsun tatlım biraz bekle bakalım zor ama sabretmen gerekiyor:49:

aynen cnm ya iyi sabretmem gerek bnm bişi diil evde idarar testide yapamıyorum vuruldğm iğne gebelik hormonları taşdğı içn sonuç pozitif çkyo bu yüzden evde idarar testi yapmamak gerkymuş işte bnmde inş adetm gecikrde gider kan testi yaptrırım inş:26::26::26::26::26::26::26::26:

Off kıslar ne yapıyorsunuz bakimm??bu sıcakta iş çekilmiyo :19::19: canım tatil istiyor canım yüzmek istiyor böyle yatmak uyumak istiyor deniz kenarında ay ne güzel olurdu yaaaa...:16::16:

aynen cnm ya iyi sabretmem gerek bnm bişi diil evde idarar testide yapamıyorum vuruldğm iğne gebelik hormonları taşdğı içn sonuç pozitif çkyo bu yüzden evde idarar testi yapmamak gerkymuş işte bnmde inş adetm gecikrde gider kan testi yaptrırım inş:26::26::26::26::26::26::26::26:

bende sana bunu söyleyecektim idrar testi yapma diye. ama zaten biliyor muşsun ne kadar kullandın canım klomen?

bende sana bunu söyleyecektim idrar testi yapma diye. ama zaten biliyor muşsun ne kadar kullandın canım klomen?

ilk ayım cnm 5 tane yumurtam oluştu 4 sağda 1 tane solda oluştu soldaki yumurtam iğneyi yaptırmadan önce 18.5 mlimdi iğneyi vurunca iyi olmştur inş çatlamştr nedymki hepmzn hakkında hayrlsını versn allah:26::26::26::26::26:

ilk ayım cnm 5 tane yumurtam oluştu 4 sağda 1 tane solda oluştu soldaki yumurtam iğneyi yaptırmadan önce 18.5 mlimdi iğneyi vurunca iyi olmştur inş çatlamştr nedymki hepmzn hakkında hayrlsını versn allah:26::26::26::26::26:

canım özelden bikaç şey sırabilir miyim sana tedaviyle ilgili:34:

canım özelden bikaç şey sırabilir miyim sana tedaviyle ilgili:34:

cnm ya kusra bakma bnm internetmde sorun varı anca geldi internet kusrma bakma sen istedğni sor ama bn daha özelden hiç yazşmadm nasl oldğnu sölersen cevap ayzarm sana ordan

cnm ya kusra bakma bnm internetmde sorun varı anca geldi internet kusrma bakma sen istedğni sor ama bn daha özelden hiç yazşmadm nasl oldğnu sölersen cevap ayzarm sana ordan

sağol canım burda olduğu gibi orda da gelen msj ı cevapla seçeneğine basıyosun:34:

yemeğim bile pişti :1::1: çamaşırı bekliyorum sadece:1::1:anaa ne iyi oldu bugün be saat daha 3 :52::52:

Back
X