• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fındıkkabuğu arkadaşımızın hamileliği kesinleşmiş:49::49::49:
2 kişi daha var beklemede haberlerini verecekler akşam:49::49:

aaaaaaaa çok sevindim yaaa.:52::52::52::52::52: onun kesindi zaten yaa benim içime doğdu :51::51::51:
ayyy darısı başımızaaa.temmuz çetesinin açılışını o yaptı.devam ettiren olmadı.:19::19::19: hişt sibotiiiciimmm senin nasıl gidiyooo belirti falan varmııı :52::52::52:

aaaaaaaa çok sevindim yaaa.:52::52::52::52::52: onun kesindi zaten yaa benim içime doğdu :51::51::51:
ayyy darısı başımızaaa.temmuz çetesinin açılışını o yaptı.devam ettiren olmadı.:19::19::19: hişt sibotiiiciimmm senin nasıl gidiyooo belirti falan varmııı :52::52::52:

ayynen ya bu haber bize iyi geldi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
ya ne bilim hiç belirti yok hamiş olmadım gibime geliyor:19::19:
sen ne alemdesin tatlım?

ayynen ya bu haber bize iyi geldi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
ya ne bilim hiç belirti yok hamiş olmadım gibime geliyor:19::19:
sen ne alemdesin tatlım?
ben garibim canım. belim ağrıyo. karnım ağrıyo. göbek deliğim acıyo. hasta olacam gibi sanki. Ama Allahtan ümit kesilmez tabi bekliyciiz göriciiz beraber :34::34:
uykusuzluktandır...kolay mı hormon değişikliği garip yapıyo insanı işte böyle...

:9::9::9: hmmm demekki o yüzden bendeki bu yorgunluk bitkinlik. :9::9::9:

bugün kadın doğum ewine gittim doktora söledim adetim 12 gün gecikti ve 1.5 senelik ewliyimkorunmuyoruz bebeğimizolmadı diye ultrosona baktı gebelik yok dedi ve bana progeston , folkrol gibi bi hapyazıyo tabi anlayamadım doktor yazısından belkide yanlış yazdım bir tane daha var onu okuyamadım oda adetin 5. günü mü ne içilecekmişşş bunlardan kullanan ve neye yararı olduğunu bilen varmı

Back
X