• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün kadın doğum ewine gittim doktora söledim adetim 12 gün gecikti ve 1.5 senelik ewliyimkorunmuyoruz bebeğimizolmadı diye ultrosona baktı gebelik yok dedi ve bana progeston , folkrol gibi bi hapyazıyo tabi anlayamadım doktor yazısından belkide yanlış yazdım bir tane daha var onu okuyamadım oda adetin 5. günü mü ne içilecekmişşş bunlardan kullanan ve neye yararı olduğunu bilen varmı

hiçbir bilgim yok canım benim. allah en kısa zamnda şifanı versinde hamiş kal inşallah :34::34:

hoşbuldummmmm efemmmm:21::21::21:

:1::1::1: biri der madam biri der müdürrr:1::1::1:

aman napayımm gülümm yaa rapor yazdım...eee adetimm yaa tabii canım tatlı çekti kantini gezdim geldimmm:30::30:
ayyy bende istiyooooooom canım istedi çikolataaa krizine gircem galibaaa :56::56::56:
Bende bugün bir garibim patlıcam sanki :68::68::68::68::68::68:

al benden de o kadar. eve gidip sadece uyumak istiyorum :31::31:

şekerimmm o albümdeki bebek kıyafetlerini senmii ördünnn yaaa süperrrrr :46::46::46: özellikle o elbiseye bayıldımmmm :16::16:

çorbamı da yaptım kızlar:46::46::46:
hem buraya yazıyorum hem yemek yapıyorum ya allah akıl fikir versin bana:27::27::27::27:

ne işe yarıyor bunlar tatlım sen bari anlat

canım progestan adetlerini düzenler hamileliğe engel bi ilaç değil.. onu içerken hamile kalabilirsin yani..
klomen yumurtalarının oluşmasını yardımcı oluyor.. zaten üzerindede ovulasyon oluşturucu diye yazar..
diğer ilaçta bunlara benzer bi etkisi var.. bildiklerim bu kadar canım:29:

Back
X