Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım progestan adetlerini düzenler hamileliğe engel bi ilaç değil.. onu içerken hamile kalabilirsin yani..
klomen yumurtalarının oluşmasını yardımcı oluyor.. zaten üzerindede ovulasyon oluşturucu diye yazar..
diğer ilaçta bunlara benzer bi etkisi var.. bildiklerim bu kadar canım![]()
ahh kuzummm burda olsaydınn alırdım sana çikolttaaa![]()
anladım canım işe yarıyormuki acaba bunlar kullanıldıktan sonra hamilekalanlar oldumuki
bende o dediğinden yok ama pko hastalığından yok bende
sen alll koy köşeye dursun ben gelince yeriiim
ay kızlar midem bulanıyo yaaa. dün gece yatarkende hafif vardı. galibaa sıcaklardaan![]()
işe yaramasaydı vermezdi zaten tatlım olumsuz düşünmeyi bırak olur mu![]()
tamam tatlım bıraktımm ama bugün benim sadece ultrosana bakıldı başka bir şey yapılmadı ne yumurtalık ne başka bir şey bu klomen ne oluyorki
he he sıcaklardannn tabi tabiii bizde yuttukkkk![]()
canım klomeni yumurtlaması olmayanlara veriyolar diye biliyorum.yumurta oluşsun diye yani
hoş geldin caysunum![]()
![]()
![]()
![]()
hımm anladımmm teşekkür ederim yani bi hastalık var olduğu için vermedi yani bu ilaçlrı
ayyyyhhhhhhhhhhhhhh hoşbuldukkkkkk 38s canımmmmmmm sonunda bitti cezam yattım çıktım heheheheee![]()
![]()
canım yumurtalarına bakıp yumurtlama olduğunu gördüyse vermiş olabilir. sana teşhisi söylemedimi :26:
ayyyyhhhhhhhhhhhhhh hoşbuldukkkkkk 38s canımmmmmmm sonunda bitti cezam yattım çıktım heheheheee![]()
![]()
yuttunuzmu heee iyi afiyet olsun![]()
hyr bebek varmı yokmu diye baktı sadece başka birşeye bakmadı