bu akşam kan testine gidicem sonucu artık yarın alıcam çok heyecanlıyım :)
ohhhh ohhh desene yarın halay çekecez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu akşam kan testine gidicem sonucu artık yarın alıcam çok heyecanlıyım :)
aynen öyle tatlım ben nereye laptop oraya.. bi elm yemekte bi elim burda
hemen hemen aynı saatlerdeymiş canım:13:
hala devam ediyo mu ağrın:26:
ohhhh ohhh desene yarın halay çekecez![]()
olsun olsunara ara devam edyo tatlım ayağa kalkıncada pıt pıt bişiler edyo anlamadmki![]()
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :) çok istiyorummmmmmmm
bende çıkayım artık yarın görüşürüz kızlar![]()
görüşürüz güzelliğim :) yarın güzel haberlerle gelirim inşallah buraya
Canım benide eklermisin listeye 26 yaşındayım bat 6 temmuz :)
evet 6. kardeşimi de nüfusa aldırmış bulunmaktayımm:)
canım ne olursa olsun doktor vermeden o ilaçları kullanma eleviti kullanmaya hiç ihtiyacın olmayabilir progestan tamamen hormon düz giedn gebeliğini bile tersine çevirebilir nitekim 9.2 bazı hastanelerde gebelik pozitif sayılır..şuanda kanamanın olması iyi değil eğer hamileysen.bence hemen doktora git aldığın ilaçları da acilen bırak bence...
canım benim negatif sonuçlarda erken se çıkmayabilir ama pozitif sonuçlarda %99.9 güvenilir bence hemen kan ver mkemmel bir sonuç göreceğine eminim
tatlım bence bol su iç bi kaç kayısı koca bir tabak salata ye bu iş çözülür kabızlık hormonlardan dolayı gebelikte yaşanabiliyor bebeğe bir zararı yok ferah tut içini![]()
aaaaaaaa çok sevindim yaaa.onun kesindi zaten yaa benim içime doğdu
ayyy darısı başımızaaa.temmuz çetesinin açılışını o yaptı.devam ettiren olmadı.hişt sibotiiiciimmm senin nasıl gidiyooo belirti falan varmııı
![]()
ayynen ya bu haber bize iyi geldi
ya ne bilim hiç belirti yok hamiş olmadım gibime geliyor
sen ne alemdesin tatlım?
benim iki tane var içimde![]()
tşk ederim canım ama faydası oldu dün akşam ve bu sabah dayamadım idrar testi yaptım ve direk belirgin çizgi :)
cumartesi günü için dr dan randevu aldım. yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
teşekkür ettim kızlar çok çok sağolunnn
inşallah gönlüne göre olur canım bi arada büyürler bebişcikler :)
hayırlı olsun canımmmm![]()
Allah razı olsun. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah. pazartesi yazarım yine iyi haberlerimi inşallah :):):)
fındıkkabuğu önceden de tebrik etmiştim ama tekrar tebrikk ederim hayırlı uğurlu olsuun arkadaşımmmm![]()
fındıkkabuğu ve tuğbaömer kızlar sizleri tebrik ediyorum süper bi hafta oldu buu
bereketimiz haftaya daha çok artar inşallah
ben çıkıyorum öpüyorum sizleri kızlar kendinize iyi bakın yarına kadarrrrr![]()
çok teşekkürler canım
evet birer birer artmaya başladık inşallah diğer kızlardan da güzel haberler gelir
sende kendine iyi bak canım bye bye![]()
ıyı haberler duymak cok guzel : ) darısı bana