• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada dyg01 seni hatırladım bi ara konuşmuştuk ama sen bekardın burda ne işin var onu anlayamadım:34::34::34:

evet 6. kardeşimi de nüfusa aldırmış bulunmaktayımm:)

canım ne olursa olsun doktor vermeden o ilaçları kullanma eleviti kullanmaya hiç ihtiyacın olmayabilir progestan tamamen hormon düz giedn gebeliğini bile tersine çevirebilir nitekim 9.2 bazı hastanelerde gebelik pozitif sayılır..şuanda kanamanın olması iyi değil eğer hamileysen.bence hemen doktora git aldığın ilaçları da acilen bırak bence...

canım benim negatif sonuçlarda erken se çıkmayabilir ama pozitif sonuçlarda %99.9 güvenilir bence hemen kan ver mkemmel bir sonuç göreceğine eminim;)

tatlım bence bol su iç bi kaç kayısı koca bir tabak salata ye bu iş çözülür kabızlık hormonlardan dolayı gebelikte yaşanabiliyor bebeğe bir zararı yok ferah tut içini ;)

tşk ederim canım ama faydası oldu dün akşam ve bu sabah dayamadım idrar testi yaptım ve direk belirgin çizgi :)
cumartesi günü için dr dan randevu aldım. yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

aaaaaaaa çok sevindim yaaa.:52::52::52::52::52: onun kesindi zaten yaa benim içime doğdu :51::51::51:
ayyy darısı başımızaaa.temmuz çetesinin açılışını o yaptı.devam ettiren olmadı.:19::19::19: hişt sibotiiiciimmm senin nasıl gidiyooo belirti falan varmııı :52::52::52:

ayynen ya bu haber bize iyi geldi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
ya ne bilim hiç belirti yok hamiş olmadım gibime geliyor:19::19:
sen ne alemdesin tatlım?

teşekkür ettim kızlar çok çok sağolunnn

benim iki tane var içimde:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

inşallah gönlüne göre olur canım bi arada büyürler bebişcikler :)

tşk ederim canım ama faydası oldu dün akşam ve bu sabah dayamadım idrar testi yaptım ve direk belirgin çizgi :)
cumartesi günü için dr dan randevu aldım. yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

hayırlı olsun canımmmm :nazar::emir_bebek::32::32:

Son düzenleme:
fındıkkabuğu önceden de tebrik etmiştim ama tekrar tebrikk ederim hayırlı uğurlu olsuun arkadaşımmmm:52::52::52::52::52::52::52::52:

tuğbaömer senide tebrik ederim arkadaşımmmmm rabbim hayırlı uğurlu etsinn ne güzel haberlerrrr alıyoruzzzz bugünnn:52::52::52::52:

Allah razı olsun. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah. pazartesi yazarım yine iyi haberlerimi inşallah :):):)

inşallah canım benim bekliyoruzz :16:

fındıkkabuğu önceden de tebrik etmiştim ama tekrar tebrikk ederim hayırlı uğurlu olsuun arkadaşımmmm:52::52::52::52::52::52::52::52:

çok çok teşekkür ederim canım çok mutluyum yaa kesinleşmeden rahatlayamıyo insan :emir_bebek:

fındıkkabuğu ve tuğbaömer kızlar sizleri tebrik ediyorum süper bi hafta oldu buu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bereketimiz haftaya daha çok artar inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ben çıkıyorum öpüyorum sizleri kızlar kendinize iyi bakın yarına kadarrrrr:21::21::21::21::21::21::21:

fındıkkabuğu ve tuğbaömer kızlar sizleri tebrik ediyorum süper bi hafta oldu buu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bereketimiz haftaya daha çok artar inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ben çıkıyorum öpüyorum sizleri kızlar kendinize iyi bakın yarına kadarrrrr:21::21::21::21::21::21::21:

çok teşekkürler canım :16:
evet birer birer artmaya başladık inşallah diğer kızlardan da güzel haberler gelir
sende kendine iyi bak canım bye bye :54:

Back
X