Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevilayımm bebişin kocamann olmuuşşşş görmeyeli maşallahhhh38s cım napıosun durumlar nasıl sende bn bayagıdır ugrayamıyorum topige. kızlar sızlerıde ck tebrık ederım rabbım kucagınıza da almayı nasıp etsın ınsallah
sevilayımm bebişin kocamann olmuuşşşş görmeyeli maşallahhhh![]()
sanırım yumurtlama günündeki döllenmeyi esas alıyor ama ben çok seviyorum açıklamaları okumayıolmusmu telefondan gırıyorum ya goremıorum ama ordakı onden gıdııo teyzesı sanırım yrn 6haftalık olucazz![]()
Kızlar çokkkkkkk mutluyum eşim maliye bakanlığına atandı muğlaya çok şükür benim yaşadığım bu sevinci rabbim herkese yaşatsın
selam kızlar nasılsınız hamişler çoğalmış maşallah maşallah darısı bize inşallah :)
ben doktora gittim doktor hormon tahlili istedi kan verdim ama daha sonuçları almadım
klomen bir dahaki ay veririm dedi bende bu ay soğan kürü yapıyorum adetim daha yeni bitti
inşallah bebiş fazla bekletmez bizi![]()
Kızlar çokkkkkkk mutluyum eşim maliye bakanlığına atandı muğlaya çok şükür benim yaşadığım bu sevinci rabbim herkese yaşatsın
selam kızlar nasılsınız hamişler çoğalmış maşallah maşallah darısı bize inşallah :)
ben doktora gittim doktor hormon tahlili istedi kan verdim ama daha sonuçları almadım
klomen bir dahaki ay veririm dedi bende bu ay soğan kürü yapıyorum adetim daha yeni bitti
inşallah bebiş fazla bekletmez bizi![]()
inşallah test sonuçalrın da iyi çıkar ya ben de birkaç ay daha olmazsa gidicem daha 2.denemem adet düzensizliğim yok şimdiye kadar istemedi doktorlar
darısı başıma inşallahhhhhhhhhhh........
cnm bende bugun hormon için tahlıl verdimyarın cıkacak benım sonuclarım da.....
benim tahliller çıktı bile ama gidemedim bir türlü yarın inşallah gitmeye çalışıcam merakta ediyorum nasıl çıktılar acaba diye :18:
kızlar benım de tahlıllerım cıkmıs........prolaktın hormonum yuksek cıkmıs......ne oluyor acaba?
Selam kizlar,
Biz de esimle 10 gun once karar verdik bebis yapmaya. Calismalara basladik. Test de yaptim, negatif. Her hafta duzenli test yapicam bakalim.
Hemen hamile kalinir miki acaba? Cabucak hamile kalan var mi?