• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
38s cım napıosun durumlar nasıl sende bn bayagıdır ugrayamıyorum topige. kızlar sızlerıde ck tebrık ederım rabbım kucagınıza da almayı nasıp etsın ınsallah

38s cım napıosun durumlar nasıl sende bn bayagıdır ugrayamıyorum topige. kızlar sızlerıde ck tebrık ederım rabbım kucagınıza da almayı nasıp etsın ınsallah
sevilayımm bebişin kocamann olmuuşşşş görmeyeli maşallahhhh:52::52::52::52:

Kızlar çokkkkkkk mutluyum eşim maliye bakanlığına atandı muğlaya çok şükür benim yaşadığım bu sevinci rabbim herkese yaşatsın

selam kızlar nasılsınız hamişler çoğalmış maşallah maşallah darısı bize inşallah :)
ben doktora gittim doktor hormon tahlili istedi kan verdim ama daha sonuçları almadım
klomen bir dahaki ay veririm dedi bende bu ay soğan kürü yapıyorum adetim daha yeni bitti
inşallah bebiş fazla bekletmez bizi :49:

selam kızlar nasılsınız hamişler çoğalmış maşallah maşallah darısı bize inşallah :)
ben doktora gittim doktor hormon tahlili istedi kan verdim ama daha sonuçları almadım
klomen bir dahaki ay veririm dedi bende bu ay soğan kürü yapıyorum adetim daha yeni bitti

inşallah test sonuçalrın da iyi çıkar ya ben de birkaç ay daha olmazsa gidicem daha 2.denemem adet düzensizliğim yok şimdiye kadar istemedi doktorlar

Kızlar çokkkkkkk mutluyum eşim maliye bakanlığına atandı muğlaya çok şükür benim yaşadığım bu sevinci rabbim herkese yaşatsın

darısı başıma inşallahhhhhhhhhhh........:52::52::52:

cnm bende bugun hormon için tahlıl verdim:34: yarın cıkacak benım sonuclarım da.....

inşallah test sonuçalrın da iyi çıkar ya ben de birkaç ay daha olmazsa gidicem daha 2.denemem adet düzensizliğim yok şimdiye kadar istemedi doktorlar

darısı başıma inşallahhhhhhhhhhh........:52::52::52:

cnm bende bugun hormon için tahlıl verdim:34: yarın cıkacak benım sonuclarım da.....

ben geçen ay klomen kullanmıştım klomenden sonra gebelik olmazsa genelde hormon tahlili istiyoruz dedi hemşire doktoru beklerken doktor da gelince bir sana daha önce polikistik over var dedilermi diye sordu bende evet deyince tahlil istedi ama tekrar klomen vermedi bende korkuyorum şimdi bu ay yine adet görmezsem diye çünki normalde 2.3 ayda bir adet oluyorum soğan kürü yapıyorum inşallah şifa olur

benim tahliller çıktı bile ama gidemedim bir türlü yarın inşallah gitmeye çalışıcam merakta ediyorum nasıl çıktılar acaba diye :18:

kızlar benım de tahlıllerım cıkmıs........prolaktın hormonum yuksek cıkmıs......ne oluyor acaba?

Selam kizlar,
Biz de esimle 10 gun once karar verdik bebis yapmaya. Calismalara basladik. Test de yaptim, negatif. Her hafta duzenli test yapicam bakalim.
Hemen hamile kalinir miki acaba? Cabucak hamile kalan var mi?

Son düzenleme:
Selam kizlar,
Biz de esimle 10 gun once karar verdik bebis yapmaya. Calismalara basladik. Test de yaptim, negatif. Her hafta duzenli test yapicam bakalim.
Hemen hamile kalinir miki acaba? Cabucak hamile kalan var mi?

her hafta testmi yapıcaksın :44::44:10 gün önce karar verdiyseniz çok erken daha okadar erken belli olmazki olsada

arkadaşlar yumurtlamamdan 11 gün geçti bugünle birlikte.. ovulasyon testii hamiliği belli edebilirmiş diye duydum doğru mu?? son 3-4 gündür göğüslerim ağrıyo ateşeniyo belli saatlerde akıntım var belim çok feci ağırıyoo.. ovulasyon testi kalmıştı elimde onu denedim 2. çizgi belli bir şekilde silik çıktı diğeri kadar net olmasada.. 11. günüm bugün.. lütfenn cevap verinn soruyorm ama cevap alamıyrum..

Back
X