• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr ben kendime söz vermiştim ama dayanamadım yine test aldım reglime 4 gün var ne zaman yapsam kararsızım ölcem ya meraktan bu neeeeee :(

ama kendini üzmekten başka bişey değil ki bu o yumurta döllenir döllenmez kanda bile çıkmazken idrar testlerine nasıl güveniyosunuz yaaa:26::26:

yok canm ovulasyon testi artmıştı onu yaptım silik çıktıı:)) ama bugüne kdr silik çıkması imkansız değil mi 11 gündür silik çıkmaz ki

benimde adetim geçtikten 2 gün sonra ovülasyon testi yaptım cok koyu çıktı bende bir çok forumda okudum bu konuyu ama ona güvenip hamile kalamayanlarıda okudum yani :%50 %50 hamile olmamız ve olmamamız canım bu nedenle en garanti yol kan testi onuda yarın öğrenicem inşallah :) benim gebelik testinde birşey çıkmadı benimkide böyle çıktı bariz aynı renkteler :) $fotograf.webp

enemmm caysunum hayırlı uğurlu olsun hamilesin yani :D çokkk sevindim rabbim nasip etti sonunda bizede o günleri göstersin inşallahhh.ben gldim lennn!
yok len heyecan yapmışım sazan gibi atlamışım yaptırmadın mı test daha sen yaaaa!

Son düzenleme:
enemmm caysunum hayırlı uğurlu olsun hamilesin yani :D çokkk sevindim rabbim nasip etti sonunda bizede o günleri göstersin inşallahhh.ben gldim lennn!
yok len heyecan yapmışım sazan gibi atlamışım yaptırmadın mı test daha sen yaaaa!

yok canım yaaa :) bende bi an havaya girdim bu 2 gün önceki ovü öylesine yapmıştım.ama belirtilerim var Yarın öğrenicem Rabbim bebişimi karnıma koymuştur inşallah yarın öğlenede güzel haberimi vericem dua edin :)

benimde adetim geçtikten 2 gün sonra ovülasyon testi yaptım cok koyu çıktı bende bir çok forumda okudum bu konuyu ama ona güvenip hamile kalamayanlarıda okudum yani :%50 %50 hamile olmamız ve olmamamız canım bu nedenle en garanti yol kan testi onuda yarın öğrenicem inşallah :) benim gebelik testinde birşey çıkmadı benimkide böyle çıktı bariz aynı renkteler :) Eki Görüntüle 749325

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm :16::16::16:

yok canım yaaa :) bende bi an havaya girdim bu 2 gün önceki ovü öylesine yapmıştım.ama belirtilerim var Yarın öğrenicem Rabbim bebişimi karnıma koymuştur inşallah yarın öğlenede güzel haberimi vericem dua edin :)

dualarımız seninle kuzum öğren de gel haber ver halaybaşı gelsin :D

Back
X