• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaç gün var bata canım ? benim 5 gün geçti 3 gün önceki idrar testimte çıkmadı yani çookk çokkk az ışıkta zor gördük bi çizgi yarın kana gidiyorum inşallah bebişler bizimle :(

Hadi insallah hamissindir biraz oncede yazmistim benimde cok silik cikmisti dusen bebisimde gec dollenme olmus uchun arka arkaya test yaptim ucude varla yok arasi hayal gibi bisi lan testindede beta hcg dusuk cikti meger benim bebis beklenmeyen gunlerde tutunmus insallah hamissindir canim ve kucagina sag salim. Saglikli sihatli alirsin aminn

meraba kızlar benim yumurtlama günlerim çoktaan bitti
bu ay yeterli çalışma olmadı adetime de sanırım 1 hafta falan var..
yani tabi ki allah bilir ama ben çok ümitsizim
bugün başka bir topikte kistlerle ilgili bişeyler okudum moralim daha çok bozuldu başa sarmaktan sıkıldım ama
bazıları istediği an hamile kalabiliyor bizim 8 . denememiz :14::14::14::14:

Morelini bozma canim Allah tez vakitre saglikli bi brbis versin morelde cok onemli biliyorsun ki;)

selam kızlarr hayırlı cmalar hepinizee..
bugün sizler içinde dua ettimRabbim kabul eder inşallah:16:

selam kızlar bugün çok yoğun ve stresli bi iş günüydü Allahtan haftanın son günü gerçi yarında çalışacağım ama olsun öğle 2 kadar çalışacağım. Biraz daha rahat geçiyor c.tesi günleri. yoğunluktan girip bakamadım varmı güzel haberler.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Hadi insallah hamissindir biraz oncede yazmistim benimde cok silik cikmisti dusen bebisimde gec dollenme olmus uchun arka arkaya test yaptim ucude varla yok arasi hayal gibi bisi lan testindede beta hcg dusuk cikti meger benim bebis beklenmeyen gunlerde tutunmus insallah hamissindir canim ve kucagina sag salim. Saglikli sihatli alirsin aminn

aminnn kuzum aminn Rabbim isteyen herkese nasip etsin yokluğu zor oluyormuş olmayınca inşallah benimki hissettiklerim giibi vardır. ):

kızlar ben bi türlü evlilik şeysini ekleyemedim tarihi giriyorum ama format yanlış açıklamayı okuyun diyo açıklamayı bi türlü bulamadım. birde yeni konu falan açamıyor muyum acaba bilenler bilmeyenelere anlatabilir mi???

kızlar ben bi türlü evlilik şeysini ekleyemedim tarihi giriyorum ama format yanlış açıklamayı okuyun diyo açıklamayı bi türlü bulamadım. birde yeni konu falan açamıyor muyum acaba bilenler bilmeyenelere anlatabilir mi???

canım önce profiline gir hakkımda bölümüne tıkla evlilik panosu başlığında 4 adım var hepsini uygun şekilde doldur
sana örnek resimde çektim umarım yardımcı olur :34:

$kk.webp

konu açamama nedenini tam bilemiyorum ama sanırım belli bir mesaj sayısına ulaşmak gerekiyor ama yanlış da biliyo olabilirim

canım önce profiline gir hakkımda bölümüne tıkla evlilik panosu başlığında 4 adım var hepsini uygun şekilde doldur
sana örnek resimde çektim umarım yardımcı olur :34:

Eki Görüntüle 749634

konu açamama nedenini tam bilemiyorum ama sanırım belli bir mesaj sayısına ulaşmak gerekiyor ama yanlış da biliyo olabilirim

arkadaşımm çok teşekkür ederimm yaptım :)

kzlar bizim işyeri hekimine ateşimi ölçtürdüm 36.7 çıktı acaba hamişmiyimdirrr :SS

kızlarr benım her adetten once goguslerım sıser tas gıbı olur dokunmayı bırak kosamazdım bıle ama sımdı 4 gun kaldı tık yok anlamadım bı akıl verınn

canım ya bu ay eynı senin gibiyim batıma 6 gün var bende tı yok önceki tüm aylarda göğüs ağrım çok şiddetli olurdu kasıkalrım kıvrandırırdı bazen ama bu ay yok iyiye mi yorsam kötüye mi anlayamadım günler geçsin istiyorum hızlı hızlı

kzlar bizim işyeri hekimine ateşimi ölçtürdüm 36.7 çıktı acaba hamişmiyimdirrr :SS

canım ben sat tarihimden beri ateşimi ölçüyorum hergün 36.1 çıkıyodu 13 gün sonraydı sanırım tam hatırlamıyorum birden yükseldi 36.7 oldu bidaha düşmedi yani ilk yükseldiği günün 1 gün öncesi ovulasyon tarihi oluyomuş. adet olcağın gün bu derece yine düşüyomuş eğer bat'ın geçtiyse ve ateşin hala düşmediyse hamiş olma ihtimali yüksek oluyomuş canım

canım ya bu ay eynı senin gibiyim batıma 6 gün var bende tı yok önceki tüm aylarda göğüs ağrım çok şiddetli olurdu kasıkalrım kıvrandırırdı bazen ama bu ay yok iyiye mi yorsam kötüye mi anlayamadım günler geçsin istiyorum hızlı hızlı

canım inşallah iyi bir belirtidir senden de güzel haber gelir çookk sevinirim ççookkk :16:

birlikte seviniriz inşallah :) ben yarın test yapmayı düşünüyorum

birlikte seviniriz inşallah :) ben yarın test yapmayı düşünüyorum

canım benim daha çok var zor tutuyorum kendimi hassas olan gebelik testlerinden mi alsam diyorum negatif de olsa sonra batı daha rahat bekliyorum,bu ay bişey oldu bana çok sabırsızım

canım inşallah iyi bir belirtidir senden de güzel haber gelir çookk sevinirim ççookkk :16:

canım bilmiyorum midem şiş şu an midemden de rahatsızım karmakarışığım bir an evvel gün gelsin istiyorum

canım ben sat tarihimden beri ateşimi ölçüyorum hergün 36.1 çıkıyodu 13 gün sonraydı sanırım tam hatırlamıyorum birden yükseldi 36.7 oldu bidaha düşmedi yani ilk yükseldiği günün 1 gün öncesi ovulasyon tarihi oluyomuş. adet olcağın gün bu derece yine düşüyomuş eğer bat'ın geçtiyse ve ateşin hala düşmediyse hamiş olma ihtimali yüksek oluyomuş canım

malesef batım daha gelmedi 9 temmuz bat yarın 6 sı ve ben sabahtan bir idrar testi yapmayı planlıyorum ne diyosun 3 gün var daha :(

canım benim daha çok var zor tutuyorum kendimi hassas olan gebelik testlerinden mi alsam diyorum negatif de olsa sonra batı daha rahat bekliyorum,bu ay bişey oldu bana çok sabırsızım

canım bilmiyorum midem şiş şu an midemden de rahatsızım karmakarışığım bir an evvel gün gelsin istiyorum

al benden de okadar midem karman çorman bu ay hep böyleydi gaz çok ama göğüs ağrısı falan yok normal reglimde çoktaan göğüslerim şişip sızlamaya başlamıştı bu ay var bi hal inşallah hayırısı rabbimmden

al benden de okadar midem karman çorman bu ay hep böyleydi gaz çok ama göğüs ağrısı falan yok normal reglimde çoktaan göğüslerim şişip sızlamaya başlamıştı bu ay var bi hal inşallah hayırısı rabbimmden

duygularıma tercüman oldun aynen canım ya göğüs ağrım kasık ağrım yok kötüye yormaya başladım ya neden oldu böyle diye

Back
X