zaten rüyamda hamiş oldğmu gördüm bu gün çok heycanlı ve mutlymmmmevettttt süper olur dimi ama ay sonunda da sen ver hadi güzel haberiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten rüyamda hamiş oldğmu gördüm bu gün çok heycanlı ve mutlymmmmevettttt süper olur dimi ama ay sonunda da sen ver hadi güzel haberiii![]()
zaten rüyamda hamiş oldğmu gördüm bu gün çok heycanlı ve mutlymmmminşallah hayırlısı yaaaaa
kızlar merhaba burdan bır cok bılgı aldıgım ve bana yardımcı oldugunuz için ben de kendı durumumu yazayım belkı baskasına faydası olur........
hastaneye adetın 3. gunu gittim ve prolaktınım yüksekmiş yanı bu da gebeliğe engel maalesef....çok aşırı yuksek sayılmasa da yıne de ilaç kullanıyorum.......
prolaktın yukseklıgınde adet düzensizliği ,adet mıktarında azalma,göğüslerden süt gelmesi vs. durumları oluyor......bende adet duzensızlıgı yok denebılecek duzeydı ama mıktarı azalmıstı 1-2 yıldr ama ben bebek dusunmedıgımden hıc doktora gıtmıyordum ve strestendır dıyordum......ayrıca prolaktın stres hormonu ve stres yapıldıgında bu hormon yukselıyormus ve bebek olmasını engelliyormus...
bu yuzden insanlar kafası rahatken hamile kalabiliyor......
şimdi öğrendim.....3 ay önce kan tahlılı yaptırsam su zamana kadar tedavım bitmişti belki de......o yuzden kan değerlerınızı mutlaka ölçtürün...ertelemeyin...
kızlar merhaba burdan bır cok bılgı aldıgım ve bana yardımcı oldugunuz için ben de kendı durumumu yazayım belkı baskasına faydası olur........
hastaneye adetın 3. gunu gittim ve prolaktınım yüksekmiş yanı bu da gebeliğe engel maalesef....çok aşırı yuksek sayılmasa da yıne de ilaç kullanıyorum.......
prolaktın yukseklıgınde adet düzensizliği ,adet mıktarında azalma,göğüslerden süt gelmesi vs. durumları oluyor......bende adet duzensızlıgı yok denebılecek duzeydı ama mıktarı azalmıstı 1-2 yıldr ama ben bebek dusunmedıgımden hıc doktora gıtmıyordum ve strestendır dıyordum......ayrıca prolaktın stres hormonu ve stres yapıldıgında bu hormon yukselıyormus ve bebek olmasını engelliyormus...
şimdi öğrendim.....3 ay önce kan tahlılı yaptırsam su zamana kadar tedavım bitmişti belki de......o yuzden kan değerlerınızı mutlaka ölçtürün...ertelemeyin...
benim prolaktin hormonu normal değerlerde.. bende gecende gittim ölçtürdüm bak değerlerimi yazıyorummmkızlar merhaba burdan bır cok bılgı aldıgım ve bana yardımcı oldugunuz için ben de kendı durumumu yazayım belkı baskasına faydası olur........
aaaaaa canım bak gördünmü iyiki gitmişsin. bende çok stresliyim. belki benimde prolaktin yüksektir. ihmal etmiyim de gideyim bende 3. gün. sen özele mi gittin canım.
canım çok geçmişler olsun tedavin 3 ay falan mı sürecekmiş?bu sırada bebek denemen yasak mı?
kesinlikle sana katılıyorum ben bebiş düşünmeye başlar başlamaz gittim..mutlaka gidilmesi gerekiyor..
inşallah senin de tedavin bir an önce biter de bebişine hamiş kalırsın![]()
benim prolaktin hormonu normal değerlerde.. bende gecende gittim ölçtürdüm bak değerlerimi yazıyorummm
LH:5,36
prolaktin: 19,5
estradiol:44,1
total testesteron: 0,325
progesteron : 0,88
DHEA-SO4: 250,3
T3 Serbest 3,15
T4 Serbest 1,12
FSH 5,29
akş : 86
bende pko var.. bilemiyorum bebiş durumu ne alemde.. :44::44:
hayır ben devlete gittim....ama özele gıdecegım bundan sonra cunku devlettekıler pek konusmuyorlar.....
cnm doktor konussa ögreneceksın de ne kadar surecegını ....maalesef pek konusmuyor sen soruyorsun yarım yamalak cvp lar....
sanırım en düşük dozdan hormon hapı verdi....yan etkılerı cok agır oluyormus....2 gundur mide bulantım var zaten.....
bebek denemem yasak mı değil mi bir türlü çözemedim.doktora sormayı da unuttum...eczacı hormon hapı kullanırken yasak dedi ama bilmiyorum yani.....
benım b12 vitamınım de düşük çıktı onun için de iğne yiyecegım maalesef.....
hayır ben devlete gittim....ama özele gıdecegım bundan sonra cunku devlettekıler pek konusmuyorlar.....
cnm doktor konussa ögreneceksın de ne kadar surecegını ....maalesef pek konusmuyor sen soruyorsun yarım yamalak cvp lar....
sanırım en düşük dozdan hormon hapı verdi....yan etkılerı cok agır oluyormus....2 gundur mide bulantım var zaten.....
bebek denemem yasak mı değil mi bir türlü çözemedim.doktora sormayı da unuttum...eczacı hormon hapı kullanırken yasak dedi ama bilmiyorum yani.....
benım b12 vitamınım de düşük çıktı onun için de iğne yiyecegım maalesef.....
b12 de önemli canım. unutkanlık yapar devamlı :26:
b12 tedavisi 1 ay gördüm ben b12 normal değerleri 191 - 663 olması gerekirken bende 58 cıktı, demir de 13 - 150 değerleri arasında olması gerekirken bende 11 cıktı. madem bebiş istiyorsun evlendiğinde şimdiden tedavi gör depoyu sıfırlamaya başlamıssın demişti dr. hatta evin yolunu nasıl buluosun diye dalga gecmişlerdib12 de önemli canım. unutkanlık yapar devamlı :26:
sen bence bir özele git sonuçlarını göster en azından kafandaki soru işaretlerini gidermiş olursun..
yaa ben de B12 me baktırmak istiyorum acaba yaptırdığım testlerde o var mı ki?ben pek anlamıyorum testlerden çünkü?
b12 de önemli canım. unutkanlık yapar devamlı :26:
b12 tedavisi 1 ay gördüm ben b12 normal değerleri 191 - 663 olması gerekirken bende 58 cıktı, demir de 13 - 150 değerleri arasında olması gerekirken bende 11 cıktı. madem bebiş istiyorsun evlendiğinde şimdiden tedavi gör depoyu sıfırlamaya başlamıssın demişti dr. hatta evin yolunu nasıl buluosun diye dalga gecmişlerdi1 ay b12 iğnesi ve demir hapı kullandım 1 ayın sonunda b12 değerim: 560,500 ferritin dediğimiz demir ise 24,360 cıktı kullan derim bennnnn
iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın??
idare eder cnm karnım ve kasıklarım şiş ve son zamanlardaki kasık ağrısı canıma etti çok fena oluyo adetimede 10 gün kaldı bi geçseydi şu 10 gün ilaç kullanınca geçmek bilmyoki ya![]()