- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
başka nelere bakılmış canım :26:
idrar, biyokimya, hematoloji,elisa, başlığı altında herşey var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka nelere bakılmış canım :26:
Tamam bi daha gidersem yaptıracağım mutlaka..
kızz ben yarın sonuçlarımı getireyim de sen de yorumla sen de doktorsun işte ne var![]()
Benim o zaman dizimde ağrı vardı şişme yapıyordu etkiler mi bilmem ama;
Lokosit (WBC) 6 çıkmış değer 0-4 arası
Lokosit Küm. de 0 çıkmış
Diğer bütün değerler normal sınırlarda![]()
ay canım alemsin
getir yorumlamaya çalışırım
lökosit enfeksiyon durumlarında artar canım. ama çokta artmamış.önemsiz bi artış bence. tabi ben bunu hayvanlara göre yorumluyom. insanda aynısımıdır bilemem![]()
slmmm canımmmmmslm kızlar![]()
dediğim gibi dizim şişme yapıyordu o dönem su topluyordu bende ona yoruyorum doktorum benimmm![]()
slm kızlar![]()
hoşgeldin bebek naber?
avatarındaki kıza bittim bittim süpeeer çok tatlı![]()
slmmm canımmmmm
sana bide kimlik çıkarak aşı karnesi için
![]()
ist canımakrilll hangi ilde veterinersin canımmmm ??? ben hayvanlara cok düşkünümdürrr debilgim olsun
Çıkaralım canımm :2:
Selamlar herkese nbr kızlar haftasonu yoktum görümcemi evlendirdik de :) ordaydım baya bi kaynatmışsınız yine![]()
Selamlar herkese nbr kızlar haftasonu yoktum görümcemi evlendirdik de :) ordaydım baya bi kaynatmışsınız yine![]()
Slm kızlar bende hafta sonu düğündeydim ramazan geld düğünlr bitti :) ben ayın 16sini bekliyorum biraz sabirsızm galiba gecmyor zaman.bişey dicem ben idrar rengim cok koyu sari iltihap olabilir mi kasik agrmda var yada hamileysemidrar rengim belirti midir?