• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın canlar ben dunbregl olmadim ama bugun kesin olcam sabah test yaptim tertemiz bir sayfa acildi :( piskolojim hormonlarima baski kuruyor sanirim grleceksen gel artik kırmızı :36:

canım inş gelmesin kırmızılar yaaa:31::31:

kız göğüs uçların daha öncede acırmıydı...bata kaç gün varr:52::52::52:

hayırdır kuzum ne ara çıktın işten sen..
buarada 38S de kayboldu..
sende yoksun, caydin çok girmiyor..akrilde yok ortalıkta..millet kaçtı :10::10::10:
doktora gitmekle en mantıklı kararı vernişsin kuzucummm:34::34:

ben geldiiiiiiiiiiiiim :3::3::3::3::3:
yaaaa haftasonu girmeme kararı aldım nete :51::51::51:
dünde hastaneye gittik eşimle o yüzden giremedim. artık burdayııııım :52::52::52:
bu ay benim ümidim yok bu arada en verimli günler şuan ve doktor yasakladı bi kaç gün. bi dahaki aya kaldı artık ne yapalım sağlık olsun :55::55::55:

ben geldiiiiiiiiiiiiim :3::3::3::3::3:
yaaaa haftasonu girmeme kararı aldım nete :51::51::51:
dünde hastaneye gittik eşimle o yüzden giremedim. artık burdayııııım :52::52::52:
bu ay benim ümidim yok bu arada en verimli günler şuan ve doktor yasakladı bi kaç gün. bi dahaki aya kaldı artık ne yapalım sağlık olsun :55::55::55:

doktor ne dedi kuzum pekş...neden yasakladı

canım yaa eşimde tiroid problemi vardı dün doktora gttik tekrar kan testi istedi doktor tiroid bebek için problem oluşturuyomuş. bide ürolojiye gittik o yüzden oda sperm testi istedi cuma ona gitcek eşim 4 gün cinsel perhiz verdi doktor

Son düzenleme:
Back
X