• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Akril hemsom gecmis olsun stres yapma tedaviden sonra daha saglikli olur hem esinede gecmis olsun

düşük değilde bebişim karnımda ölmüştü ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım :(
şimdide çok korkuyorum yine kaybedersem diye :(

canım o psikoloji sanırım hepimizde var bebeklerimi kaybettiğimz içn :( bende de şimdiden başladı daha ortada hiçbişey yokken hemde :( ama yinede kötü düşünmeyelim olurmu herşey güzel olucaaakkk inş..

canım o psikoloji sanırım hepimizde var bebeklerimi kaybettiğimz içn :( bende de şimdiden başladı daha ortada hiçbişey yokken hemde :( ama yinede kötü düşünmeyelim olurmu herşey güzel olucaaakkk inş..

oyy :( Allah bizim gibi olanlara sabır versin gerçekten kafayı yicek durumdayım..buraya gelip konuşunca biraz olsun rahatlıyorum..

Akril hemsom gecmis olsun stres yapma tedaviden sonra daha saglikli olur hem esinede gecmis olsun

sağol hemşooom :16::16: bu ay tutttumu tutmadımı stresim yok en azından rahatım :1::1: bi dahaki aya inşallah. hem bütün problemleri ortadan kaldıralım kafada rahatlasın :10::10:

Kizlar gelen giden yok :emir_bebek:
Ama gelcek gibide hissediyorum hele demin kosa kosa gittim ama gelen Afedersiniz beyaz yogurt gibi kivamli bisi :31: testte negatif cikti batim 18 ise 2 gun olcak :18:

Sinemcim insallah senin burdan haberlerini duycaz kizlar tekme atiyo hic durmuyo dediklerini canim yanliz degilsin bak ne kadar cok duauk yapan yada bi sekilde kaybeden var hepimiz korkuyiryz ama yine ayni olcak diye birsey yok sen motive etcen bebisini

Ama gelcek gibide hissediyorum hele demin kosa kosa gittim ama gelen Afedersiniz beyaz yogurt gibi kivamli bisi :31: testte negatif cikti batim 18 ise 2 gun olcak :18:

Sinemcim insallah senin burdan haberlerini duycaz kizlar tekme atiyo hic durmuyo dediklerini canim yanliz degilsin bak ne kadar cok duauk yapan yada bi sekilde kaybeden var hepimiz korkuyiryz ama yine ayni olcak diye birsey yok sen motive etcen bebisini

kızım adet günününde beyaz akıntıda neyin nesi...acaba bir test dahamı yapsannn:52::52::52:

oyy :( Allah bizim gibi olanlara sabır versin gerçekten kafayı yicek durumdayım..buraya gelip konuşunca biraz olsun rahatlıyorum..

bende canımm buraya gelince çok rahatlıyorum bazende üzülüyorum o hastane günlerim aklıma geliyo.. hamilelik günlerim zaten hiç aklımdan çıkmıyo ... bazen çok daralıyorum ama iyiym gibi görnmeye çalışıyorumm

ee yavrum sen dünde gelecek gibi hissediyorum diyodun ama dünden beri gelen giden olmadı..
desteğin moralin için çok teşekkür ederim canım benim çok sağol..
hepiniz iyiki varsınız

sağol hemşooom :16::16: bu ay tutttumu tutmadımı stresim yok en azından rahatım :1::1: bi dahaki aya inşallah. hem bütün problemleri ortadan kaldıralım kafada rahatlasın :10::10:

Evet canim saglam adimlarla insallah ya ben suan cok stresliyim test negatif cikti umit etmek istemiyorum ama icimde bisude kipir kipir heyecandan midem bulaniyo sinemm senin durum daha vahim cikmadimi daha kan sonucun

ee yavrum sen dünde gelecek gibi hissediyorum diyodun ama dünden beri gelen giden olmadı..
desteğin moralin için çok teşekkür ederim canım benim çok sağol..
hepiniz iyiki varsınız

Umitlenmek istemiyom ama yavastanda heyecan basiyo varsada icerde stresten bunalmistir :9: sende iyi ki varsin . Kiz hamile kalalim topic acacam silanin hamisleri diye :1:

Back
X