- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
sen düşük geçirmiştin dimi canıminş.. güzel haberleri heyecanla bekliyoruz Allahın izniylee
![]()
düşük değilde bebişim karnımda ölmüştü ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım
şimdide çok korkuyorum yine kaybedersem diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen düşük geçirmiştin dimi canıminş.. güzel haberleri heyecanla bekliyoruz Allahın izniylee
![]()
düşük değilde bebişim karnımda ölmüştü ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım![]()
şimdide çok korkuyorum yine kaybedersem diye![]()
düşük değilde bebişim karnımda ölmüştü ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım![]()
şimdide çok korkuyorum yine kaybedersem diye![]()
canım o psikoloji sanırım hepimizde var bebeklerimi kaybettiğimz içnbende de şimdiden başladı daha ortada hiçbişey yokken hemde
ama yinede kötü düşünmeyelim olurmu herşey güzel olucaaakkk inş..
Canimmm aklina kotu seylet getirme insallah saglikli bebeklerimiz olur hepimiz kucagimiza aliriz o bucurukleri
sinemselçukk haddiii kuzumm heycanla haberini bekliyoruzzz![]()
Akril hemsom gecmis olsun stres yapma tedaviden sonra daha saglikli olur hem esinede gecmis olsun
sinemselçukk haddiii kuzumm heycanla haberini bekliyoruzzz![]()
inşallah hayal kırıklığına uğramam..
Kizlar gelen giden yok
Ama gelcek gibide hissediyorum hele demin kosa kosa gittim ama gelen Afedersiniz beyaz yogurt gibi kivamli bisitestte negatif cikti batim 18 ise 2 gun olcak :18:
Sinemcim insallah senin burdan haberlerini duycaz kizlar tekme atiyo hic durmuyo dediklerini canim yanliz degilsin bak ne kadar cok duauk yapan yada bi sekilde kaybeden var hepimiz korkuyiryz ama yine ayni olcak diye birsey yok sen motive etcen bebisini
oyyAllah bizim gibi olanlara sabır versin gerçekten kafayı yicek durumdayım..buraya gelip konuşunca biraz olsun rahatlıyorum..
Kizlar gelen giden yok
Ama gelcek gibide hissediyorum hele demin kosa kosa gittim ama gelen Afedersiniz beyaz yogurt gibi kivamli bisitestte negatif cikti batim 18 ise 2 gun olcak :18:
Sinemcim insallah senin burdan haberlerini duycaz kizlar tekme atiyo hic durmuyo dediklerini canim yanliz degilsin bak ne kadar cok duauk yapan yada bi sekilde kaybeden var hepimiz korkuyiryz ama yine ayni olcak diye birsey yok sen motive etcen bebisini
sağol hemşooombu ay tutttumu tutmadımı stresim yok en azından rahatım
bi dahaki aya inşallah. hem bütün problemleri ortadan kaldıralım kafada rahatlasın
![]()
Evet canim saglam adimlarla insallah ya ben suan cok stresliyim test negatif cikti umit etmek istemiyorum ama icimde bisude kipir kipir heyecandan midem bulaniyo sinemm senin durum daha vahim cikmadimi daha kan sonucun
ee yavrum sen dünde gelecek gibi hissediyorum diyodun ama dünden beri gelen giden olmadı..
desteğin moralin için çok teşekkür ederim canım benim çok sağol..
hepiniz iyiki varsınız
Umitlenmek istemiyom ama yavastanda heyecan basiyo varsada icerde stresten bunalmistirsende iyi ki varsin . Kiz hamile kalalim topic acacam silanin hamisleri diye
![]()
öğleden sonra dediler yaa![]()