• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canim saglam adimlarla insallah ya ben suan cok stresliyim test negatif cikti umit etmek istemiyorum ama icimde bisude kipir kipir heyecandan midem bulaniyo sinemm senin durum daha vahim cikmadimi daha kan sonucun

senin kırmızılar niye gelmedi ki acabaa :53::53: daha önceden gecikme yaşarmıydın hiç :26::26:

günaydın hanımlar
bugün adetin 4. günü bitince çalışmalara başlicam
inşallah rabbim nasip eder.
soğan suyuna başladım bu sabah evde içip işe geldim burda da bir sancı tuttu ki sormayın gitsin kendimi tuvalete zor attım iri iri parçalar attım..sanki düşük yapmışım gibi oldu:53::53::53:
şimdi iyiyim ağrım sızım yok:25:

canım bende de öle oldu..polipi atmışım meğer..
değelerine sorarsan ben bizim hastane güvenmediğim için özele gittim..jinekolog tanıdığım yok kuzucum..başka bir şey olsa MR tomografi gibi kesin gösterirdim ama jinekolog tanıdığım yok malesef bebeğim..

Umitlenmek istemiyom ama yavastanda heyecan basiyo varsada icerde stresten bunalmistir :9: sende iyi ki varsin . Kiz hamile kalalim topic acacam silanin hamisleri diye :1:

hahhahaha:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: ayy sen çok yaşa emi sılanın hamişleri hııı ne güldüm varya çok hoşuma gitti yaa:52::52::52::52::52::52::52:

hahhahaha:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: ayy sen çok yaşa emi sılanın hamişleri hııı ne güldüm varya çok hoşuma gitti yaa:52::52::52::52::52::52::52:

Su ardi ardina filmler olur ya tasiyici 1 tasiyici 2 gibi :9: bizde oyle yapcaz sila ilr hsmilelik bekleyenler - silanin hamisleri- silanin anneleri :9:

Bu arada kocam bana tasiyici 2 diyo birinci dustu ikincide gorev basarili olcakmis :1: :1:

Su ardi ardina filmler olur ya tasiyici 1 tasiyici 2 gibi :9: bizde oyle yapcaz sila ilr hsmilelik bekleyenler - silanin hamisleri- silanin anneleri :9:

Bu arada kocam bana tasiyici 2 diyo birinci dustu ikincide gorev basarili olcakmis :1: :1:

hehehhe ayy kız alemsin emi :9::9::9::9::9: inşallah şuan da taşıyıcısındır:49::49::49::49:

:1::1::1::1: haha süper olur :34:
eşimde bana öyle diyo yaa :)

hehehhe ayy kız alemsin emi :9::9::9::9::9: inşallah şuan da taşıyıcısındır:49::49::49::49:

Ayy inşallah canim hepimiz tasiyici olalim :1: benim 4 yadinda yeğeni m var ilk hamileligimde copten cocuk cizerdi adida tusubasa benim oglummus ama kalp cizmezdi kalbi yok teyzee derdi gulerdik biliyomusunuz ben 9 haftalik dusuk yapmama ragmen hic kalp atisini duyamadim :( gecen geldiklerinde bebek cizdi kalp cizdi kirk gun sonra bebek olcak dedi ay insallah malum oluyodur kuzuma

Ayy inşallah canim hepimiz tasiyici olalim :1: benim 4 yadinda yeğeni m var ilk hamileligimde copten cocuk cizerdi adida tusubasa benim oglummus ama kalp cizmezdi kalbi yok teyzee derdi gulerdik biliyomusunuz ben 9 haftalik dusuk yapmama ragmen hic kalp atisini duyamadim :( gecen geldiklerinde bebek cizdi kalp cizdi kirk gun sonra bebek olcak dedi ay insallah malum oluyodur kuzuma

kaç gün oldu peki yiğenin onu diyeli :18::18::18:

eşim gelmeyecek sanırım ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım bari..bıktım bu erkeklerin kaprislerinden offf yaa off..

canım gerçekten ilginç ama çocuktan al haberi diyolar boşuna demiyolar demekki. inşallah kavuşursun bebeğine :16::16:

Back
X