• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet dün herşey yolundaydı..biliyosunuz akşam6da haber geldi kaynım ve kuzeni gelecekti pizza yapmamı istediler..tamam dedim gittim un aldım hamuru yoğurdum..pirinç ıslamıştım hemen pilav yaptım..şehriye çorbası yaptım..pizza malzemelerini hazırladım..salata yaptım..patates kızarttım ve 1.5tepsi pizza yaptım..geldiler yemeğimizi yedik onlar gitti eşim çay demledi..ben saat 9-9.30da anca oturabildim ve saat 6dan beri ayaktaydım belim inanılmaz ağrımıştı ve başım çok dönüyodu..çay içiyoduk sohbet ediyoduk birlikte olmak istedi bende çok yorgunum sonra yapalım falan dedim kıyamet koptu :43::43::43:

Aaa inanmıyorum ya bide ilk bebeğinizi kaybetmissiniz sahsen biz korkuyoruz dun benim esimde istedi fol yok yumurta yok bende istemedim dedim duygusal takilalim saril uyuyalim tamam dedi boyle bieseyi nasil sorun eder ki sen o kadar yorgun sun bide :47:

evet dün herşey yolundaydı..biliyosunuz akşam6da haber geldi kaynım ve kuzeni gelecekti pizza yapmamı istediler..tamam dedim gittim un aldım hamuru yoğurdum..pirinç ıslamıştım hemen pilav yaptım..şehriye çorbası yaptım..pizza malzemelerini hazırladım..salata yaptım..patates kızarttım ve 1.5tepsi pizza yaptım..geldiler yemeğimizi yedik onlar gitti eşim çay demledi..ben saat 9-9.30da anca oturabildim ve saat 6dan beri ayaktaydım belim inanılmaz ağrımıştı ve başım çok dönüyodu..çay içiyoduk sohbet ediyoduk birlikte olmak istedi bende çok yorgunum sonra yapalım falan dedim kıyamet

erkek değilmi hayatımm onlar yorgunluktan ne anlarlar valla ben öyle yorgun olduğumda benden bir hareket bekleme diyorum yapacağını yap diyorumm :))

evet dün herşey yolundaydı..biliyosunuz akşam6da haber geldi kaynım ve kuzeni gelecekti pizza yapmamı istediler..tamam dedim gittim un aldım hamuru yoğurdum..pirinç ıslamıştım hemen pilav yaptım..şehriye çorbası yaptım..pizza malzemelerini hazırladım..salata yaptım..patates kızarttım ve 1.5tepsi pizza yaptım..geldiler yemeğimizi yedik onlar gitti eşim çay demledi..ben saat 9-9.30da anca oturabildim ve saat 6dan beri ayaktaydım belim inanılmaz ağrımıştı ve başım çok dönüyodu..çay içiyoduk sohbet ediyoduk birlikte olmak istedi bende çok yorgunum sonra yapalım falan dedim kıyamet koptu :43::43::43:

ayy bu erkekleri anamal zor yaa...sana tşk etmesi lazım..karıcım sağol yardım ettiğin için falan demesi lazım..zaten işte yorulmuşsun üstüne yemekli misafir ağırlamışsın...daha ne..
aman salla kuyruğunu sıkıştırıp bu akşam yakalalık yapar sana gör bak

evet dün herşey yolundaydı..biliyosunuz akşam6da haber geldi kaynım ve kuzeni gelecekti pizza yapmamı istediler..tamam dedim gittim un aldım hamuru yoğurdum..pirinç ıslamıştım hemen pilav yaptım..şehriye çorbası yaptım..pizza malzemelerini hazırladım..salata yaptım..patates kızarttım ve 1.5tepsi pizza yaptım..geldiler yemeğimizi yedik onlar gitti eşim çay demledi..ben saat 9-9.30da anca oturabildim ve saat 6dan beri ayaktaydım belim inanılmaz ağrımıştı ve başım çok dönüyodu..çay içiyoduk sohbet ediyoduk birlikte olmak istedi bende çok yorgunum sonra yapalım falan dedim kıyamet

erkek değilmi hayatımm onlar yorgunluktan ne anlarlar valla ben öyle yorgun olduğumda benden bir hareket bekleme diyorum yapacağını yap diyorumm :))

Iyi fikir yapacagi varsada yapasi gelmez zaten o laftan sonra:37:

Aaa inanmıyorum ya bide ilk bebeğinizi kaybetmissiniz sahsen biz korkuyoruz dun benim esimde istedi fol yok yumurta yok bende istemedim dedim duygusal takilalim saril uyuyalim tamam dedi boyle bieseyi nasil sorun eder ki sen o kadar yorgun sun bide :47:

sinirden ağlıyorum valla yaa..bizde korkuyoruz yani eşimde korkuyo aslında ama bende çok sinirlendim zaten saat kaçta haber verdin saat kaçtan beri ayaktayım ve ben hamileyim bilmiyorum farkındamısın ama falan dedm..kaynımlar gittiğinde herşey için teşekkür ederim deyip öpüp durmuştu ama işte 360derece dönüyo istediği olmayınca..

sinirden ağlıyorum valla yaa..bizde korkuyoruz yani eşimde korkuyo aslında ama bende çok sinirlendim zaten saat kaçta haber verdin saat kaçtan beri ayaktayım ve ben hamileyim bilmiyorum farkındamısın ama falan dedm..kaynımlar gittiğinde herşey için teşekkür ederim deyip öpüp durmuştu ama işte 360derece dönüyo istediği olmayınca..
erkek milleti işte...anaları şımartmış her istediklerini yapmışlar şimide bizden bekliolar...kusura bakmasınlar yeni yaşama alışsınlar..herşeye evdet dönemi kapandııı:36::36::36:

ayy bu erkekleri anamal zor yaa...sana tşk etmesi lazım..karıcım sağol yardım ettiğin için falan demesi lazım..zaten işte yorulmuşsun üstüne yemekli misafir ağırlamışsın...daha ne..
aman salla kuyruğunu sıkıştırıp bu akşam yakalalık yapar sana gör bak

aslında özünde çok iyi biri beni çok seviyo çok değer veriyo dün işten gelince oda yardım pizza malzemelerine ufak tefek şeylere..onlar gidincede defalarca teşekkür etti öptü sarıldı ama..
valla ister yapsın ister yapmasın benm düşünmem gereken daha önemli şey var..

ağlama bebeğimm ya bak bebişimiz varsa stresten etkilenir oda.eşin inatçımıdır yoksa hemen unuturmu

sinemmm aynen dediğin gibi senin ilgilenmen gereken çok daha önemli şeyler var...boşver hiç ağlama üzülme..bebişide sıkma canım..
stres hamileliği kötü etkiliyor biliyorsun...:20::20:

sinemmm aynen dediğin gibi senin ilgilenmen gereken çok daha önemli şeyler var...boşver hiç ağlama üzülme..bebişide sıkma canım..
stres hamileliği kötü etkiliyor biliyorsun...:20::20:

bebişimin ölmesinin büyük bi nedeni benim yaşadıklarımda etkilemişti zaten inanıyorum ben buna..

Son düzenleme:
eve geldiğinde sende bişey olmamış gibi davran boşver uzatma üzülen canı sıkılan yine biz oluyoruz

hastaneye birlikte gittik gelene kadar ağzımı açıp konuşmadım o kapıyı çaldı geliyomusun dedi evet dedim sadece..arabadan inerken hadi bakalım dedi açtım kapıyı indim kapayı arkama bile bakmadan gittim..

Canim uzmek ostememde ne yasadin oyle ? Uzulne kekini yap ohh mis gibi biter dilimde bize gonder :56:

hangisinden başlayım bilemedim ki:S benim küçük kaynım vardı akondraplazi hastası(kol bacak kısalığı)..önce boğazı delindi bizim düğünümüzden 2hafta önce falan..kınamız çok güzel oldu gece 3e kadar kuzenlerim kardeşim arkadaşım şebeklik yaptılar bana :) tam yatacağımız sırada izmirde kanser öldü ölecek beklediğimiz eniştemi kaybetmişiz.düğünümlü kınam arasında 1gün vardı..düğünümzden 1gün önce sabah 7.30da telefon çaldı eniştemin öldüğünü söylediler..antalyadan düğünüm için gelen halam ankarada olan amcalarım izmire gitti..izmrde ayvalıkda olan kuzenlerim halalarım düğünüme gelecekti cenaze olunca gelemediler..akşam 5.30da evime gelmiştim nevresim takımımı sermeye annem yengem ve arkadaşımın annesiyle telefon çaldı eşimin üvey ananesi ölmüş onun haberi geldi..bi kaynım hastanede diğer kaynım askerdeydi..ben artık neye ağlayacağımı şaşırmıştım..neyse bi şekilde düğünde oldu balayına gittik geldik..benim sıkıntılarım başladı evde yalnız kalamadım içim daralıyo nefes alamıyodum uzun bi süre kayınvalidemde ve annemlerde kaldık eşimle..eşimin halasnın eşi bizim düğünden önce hastanede yatıyodu oda kanserdi düğünden 4 ay sonra onu kaybettik ve eşimin ailesi aile binasında yaşıyolardı eşimin halası kırıkkalede olduğu için oda amcalardan birinin evine yerleşti 4ay..herşeyi birlikte yaşadık yani..daha sonra yılbaşından sonra kaynım yoğun bakıma kaldırıldı..12gün boyunca sabah akşam hastaneydik kayınvalidemleri yalnız bırakmamk için onların yanında kalıyoduk..12.gece telefon çaldı kaynımın durumun kötü olduğunu söylediler..bi gittik ki kaynımı kaybetmişiz..ondan 1.5 2 ay sonra ben hamile kaldım..herşey üst üste gelmişti yani..

Kizlarr meraba ben adetimi 2 gun gectikten sonra kan verdim betahcg 590 cikmisti normalmi acaba..yarinda insallah randevum var doktora gidecem ultrason filan bakicak cok korkuyorum bi sorun cikacak diye ilkini dusuk yaptim bundan cok korkuyorum :( insallah bi sorun cikmaz...

Bu arada sinemselcuk cnm suanda hamileligin verdigi yogun bi duygusallik icindesin bendede var takmamaya calis bebegine zarar stres uzuntu yapma tmm mi cnm

Kizlarr meraba ben adetimi 2 gun gectikten sonra kan verdim betahcg 590 cikmisti normalmi acaba..yarinda insallah randevum var doktora gidecem ultrason filan bakicak cok korkuyorum bi sorun cikacak diye ilkini dusuk yaptim bundan cok korkuyorum :( insallah bi sorun cikmaz...

Bu arada sinemselcuk cnm suanda hamileligin verdigi yogun bi duygusallik icindesin bendede var takmamaya calis bebegine zarar stres uzuntu yapma tmm mi cnm

ayyy çok sevindim :) hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşalllah..bide ben beta hcg yi öğrenebilseydim artk..inşallah güzel haberlerle gelirsin..
ya biliyorm böyle yapmamam lazım ama işte biliyosun elinde olmuyo insanın :(

Back
X