• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de bulantım 7. haftamda başladı senin erken başlamış:26::26::26: gerçi tamgeçti demiştim iki aydır rahattım gene başladı şu bir iki gündür...:44::44::44:

senin stresten oluo kuzum bu mide bulantısı...

merhaba kızlar geçen ay karmakarışık bi adet dönemi geçirmiştim. temmuz 17de adet gördüm 20sinde bitmişti ve 26sında tekrar bi kanama yaşamıştım. doktora gittiğimde bişey olmadğını söylemişti doktor. bi ara fenalaşmıştım acile gittiğimde idrar yollarında yoğun iltihaplanma var demişti. sanırım kanamam ondan dolayı oldu. neyse gel gelelim bu aya, 18 ağustosta kahverengi şeklinde gelmeye başladı ki normalde böyle olmaz benim adetim. ben yine de adet oldum sanırım diye düşndüm. bir gün sürdü ve bitti. acaba diyorum bi hastalığım mı var yoksa hamile olabilir myim. bi hatalığım olsa kan tahlilinde veya ultrasonda doktor görürdü diye düşünüyorum. başka doktora daha gidcem

Son düzenleme:
Iki dk gitmiyorum muhabberin dibine vuruyorsunuz :9: kizlar bende gelen giden yok olmasinda yaa

şuan biraz fazla mide bulantısı canım yaa..bende de baş dönmesi çok sık oluyo

Benimde basim donuyo ama bi haftadir var :) hatta pazar gunu esimin teyzesibe mangala gittik bi tabagi mutfaga goturuyum dedim bahceden mutfaga gidemedim yapisiyodum yere :1:

kızlar ya 2 gün önceki belirtilerim nereye gitti benim ne bel agrısı ne akıntı :D sadece uyku uyku uyku :D birde yemek :D gaz sancım bile azaldı offf...acaba kimyasal mı bu ay yine valla amma korkuyor bu beni ya ateş basmalarım devam ediyo bu arada kızlar benım ates 36.9 sizin ne alemde

kızlar ya 2 gün önceki belirtilerim nereye gitti benim ne bel agrısı ne akıntı :D sadece uyku uyku uyku :D birde yemek :D gaz sancım bile azaldı offf...acaba kimyasal mı bu ay yine valla amma korkuyor bu beni ya ateş basmalarım devam ediyo bu arada kızlar benım ates 36.9 sizin ne alemde

Gitsin gitsin bel agrisi normal hamileliklerde azalir uyku en iyi belirtidie cogu zaman ama seni umutlandirmak istemem batin ne zaman

Gitsin gitsin bel agrisi normal hamileliklerde azalir uyku en iyi belirtidie cogu zaman ama seni umutlandirmak istemem batin ne zaman

24 canım ya bat'ı batsın ihihii :)))) olmam inşallah yaaaa pof valla yapsam acaba test cıkarmı :D benı sımdıden afakanlar bastı hadı bakalım :D 4 gun gecmez bana

4 günlük adet gecikmesi yaşıyorum, heyecanlanmaya başladım; ama test yapmam için erken sanırm

idrar bence yapabilirsin bak ben 4 gün önceden yapayım diyorum düşün bendeki psikolojiyi :))))

bi yerde okumuştum, 1 haftalık geçikme daha net olur diye o nedenle. peki (daha önceden hiç test yapmadım) test için sabah veya gün içinde olması önemli mi

bi yerde okumuştum, 1 haftalık geçikme daha net olur diye o nedenle. peki (daha önceden hiç test yapmadım) test için sabah veya gün içinde olması önemli mi

kimi akşamları yapıyomuş ve doğru sonuç alıyomuş fakat ben hep sabahları ilk idrarla yaptım canım..

24 canım ya bat'ı batsın ihihii :)))) olmam inşallah yaaaa pof valla yapsam acaba test cıkarmı :D benı sımdıden afakanlar bastı hadı bakalım :D 4 gun gecmez bana

Benim iki gun gecti ve ben hala olmadim kimisinde cikiyo erken dollenmede oda genelde regl donemi kisa olanlarda 28 gunde olanda felan uzun olanlarda genelde cikmiyo

Back
X