- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
Cokmu hafifmi bulantin..benim ara ara hafif bulantim oluo en cokta bas donmem var :/ surekli basim donuo
şuan biraz fazla mide bulantısı canım yaa..bende de baş dönmesi çok sık oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cokmu hafifmi bulantin..benim ara ara hafif bulantim oluo en cokta bas donmem var :/ surekli basim donuo
yok canım aksilikten korkma geç olsun güç olmasın![]()
benim de bulantım 7. haftamda başladı senin erken başlamış:26::26::26: gerçi tamgeçti demiştim iki aydır rahattım gene başladı şu bir iki gündür...:44::44::44:
önceki hamileliğimde hep bi aksilik vardı ..yine öyle olacak diye korkuyorum elimde olmadan..
benim de bulantım 7. haftamda başladı senin erken başlamış:26::26::26: gerçi tamgeçti demiştim iki aydır rahattım gene başladı şu bir iki gündür...:44::44::44:
senin stresten oluo kuzum bu mide bulantısı...
ayy deme öyle valla korkuyorum kuzum yaa..
kızlar ya 2 gün önceki belirtilerim nereye gitti benim ne bel agrısı ne akıntısadece uyku uyku uyku
birde yemek
gaz sancım bile azaldı offf...acaba kimyasal mı bu ay yine valla amma korkuyor bu beni ya ateş basmalarım devam ediyo bu arada kızlar benım ates 36.9 sizin ne alemde
Gitsin gitsin bel agrisi normal hamileliklerde azalir uyku en iyi belirtidie cogu zaman ama seni umutlandirmak istemem batin ne zaman
4 günlük adet gecikmesi yaşıyorum, heyecanlanmaya başladım; ama test yapmam için erken sanırm
4 günlük adet gecikmesi yaşıyorum, heyecanlanmaya başladım; ama test yapmam için erken sanırm
idrar bence yapabilirsin bak ben 4 gün önceden yapayım diyorum düşün bendeki psikolojiyi :))))
bi yerde okumuştum, 1 haftalık geçikme daha net olur diye o nedenle. peki (daha önceden hiç test yapmadım) test için sabah veya gün içinde olması önemli mi
24 canım ya bat'ı batsın ihihii :)))) olmam inşallah yaaaa pof valla yapsam acaba test cıkarmıbenı sımdıden afakanlar bastı hadı bakalım
4 gun gecmez bana
valla tatlım ben 2gün geçtikten sonra yaptım pozitif çıktı bat 15di hala olmadım..