• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnm geçen aylarda bütün belirtileri yaşadım da noldu?Sonuç sıfır...Bu ay edebimle hiçbir belirti yaşamıyorum ve beklentim de yok.Bat yarın ve öbür gün,dayanamadım eczaneden test aldım.negatif.Geçti benim bir ay daha.Yarın kırmızı kart yiyince de yere yapışırım artık:( 3,5 tl lik testten de emin olamıyor ki insan... gerçi;günün ilk idrarıyla yapmadım az önce yaptım...ufff uffff
Canim ucreti cokta onemli drgil cunku cikiyor ama sen gecikmeden yapmissin

Birde kizlar unutmayin negatifte yanilma payi var pozitifte yok denecek kadar az :9:

Kizlar isten eve geldim bel agrisi hafif ve bacaklarim agriyor goguslerim zaten patlamak uzere sutyene sigdiramiyorum batim 28

benimde kasıklarımda ağrı var..sanırım yine iltihap var..bende ayaklarıda yanma yerine üşüme var...benimde göğüslerim şiş ama hiç acı yok..sende acı varmı

Kızlar bizde bu ay basladk calsmalara :) bebek istiyorum yavaş yavaş...
Adetmin ilk günü saymaya basladm Yarnda 14.gün yumurtlama olur inşallah benim takıldığım konu ben bi ay 33 oluyorum bi ay 36 düzenlimi adet görüyorum sizce

Gunaydinnnn kizlarr lavaboya bir gittim kahvrengi lekem gelmis adet oncesi hep gelir bende bu ayda yok of offfffff

Günaydın canim al bendende o kadar hep agrili sabah olurdu aksam onda sinsi sinsi geldi once kahverengi leke gelir zaten benimde sonra kırmızı neyse uzulmeyelim daha genciz bi daha ki aya artik Silacim benim bati 21 eylule cekebilirsin canim sana zahmet

Günaydın canim al bendende o kadar hep agrili sabah olurdu aksam onda sinsi sinsi geldi once kahverengi leke gelir zaten benimde sonra kırmızı neyse uzulmeyelim daha genciz bi daha ki aya artik Silacim benim bati 21 eylule cekebilirsin canim sana zahmet

Sen bu kahverengi lekenme icin hic gittinmi doktora canimm

eriğim, antalyalı ;
kızlar üzülmeyin hiç.kırmızılar gitsin çalışmalara devam
herşeyin hayırlısı, rabbim hayırlı zamanda hepimize versin bebiş inşallah.
umudunuzu yitirmeyinnnn:45:

eriğim, antalyalı ;
kızlar üzülmeyin hiç.kırmızılar gitsin çalışmalara devam
herşeyin hayırlısı, rabbim hayırlı zamanda hepimize versin bebiş inşallah.
umudunuzu yitirmeyinnnn:45:

Oyle canim bu ay bat bekleyenler bebislerine kavussun insallah bizde bi daha ki aya kismet . Neye sinir oluyirum biyle gecikip tam umutlandiginda cat diye yuxune carpar gibi geliyor ya onaa:41:

canlarımmm üzmeyin kendinizi..
eriğim soğan kürünü yap ben bu ay içtim..öteki ayda içeceğim canım..

günaydın hanımlar...
kızlar çok garip bir rüya gördümm ya..

gece çok garip bür rüya gördüm hayırlara çıksın inşşş..

ben wc ye girmişim..tuvalette iken bir bakıorum kan gelio..annemde var ne alaka ise anne diyorum adet oldum..sonra bir bakıyoruz beyaz beyaz parlak böle sanki sabun köoüğü gibi birşeyşer çıkıyor bir bakıyoruz inci bunlar..sonra kuruyor bir bakıoruz nohut olmuş...töbe töbe çok garip bir rüyaydı yaaa

hayırlara gelsinn inşş
:31::31:

Gitmedim canik gitmek mi gerekiyormus bildigin birsey mi var mesela gecen ay direk kırmızı gelfi bu ay kahve hemen ardindan kirmizi

Bebegim benim adetten birkac gun once baslar adetim biter 10 gun kahverengi devam eder doktora gittim yasmin vermisti gecti kullandigim surece ama sonra yine devam ben cikolata kistinden korkuuorum doktor ulteasondan bakti kistin yok dedi anlamadim gitti bu isi

Back
X