• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr :) adet gecikmesinden 4gün sonra verdiğim kan değeri 1000 miş :)
bu arada evet eşimlede düzeldik..aynı dediğim gibi oldu kek benm için mi diye :) bi de dün köfte yapmıştım onun en çok sevdiği yemek :)

günaydın hanımlar...
kızlar çok garip bir rüya gördümm ya..

gece çok garip bür rüya gördüm hayırlara çıksın inşşş..

ben wc ye girmişim..tuvalette iken bir bakıorum kan gelio..annemde var ne alaka ise anne diyorum adet oldum..sonra bir bakıyoruz beyaz beyaz parlak böle sanki sabun köoüğü gibi birşeyşer çıkıyor bir bakıyoruz inci bunlar..sonra kuruyor bir bakıoruz nohut olmuş...töbe töbe çok garip bir rüyaydı yaaa

hayırlara gelsinn inşş
:31::31:

canımmmm rüyan hayırlara çıksın inşallah..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr :) adet gecikmesinden 4gün sonra verdiğim kan değeri 1000 miş :)
bu arada evet eşimlede düzeldik..aynı dediğim gibi oldu kek benm için mi diye :) bi de dün köfte yapmıştım onun en çok sevdiği yemek :)[/QUO

canımmmm çok sevindimmmmm yani hamilesinnn

evet canım darısı sizin gibi tüm isteyenlerin başına inşallah...

Bebegim benim adetten birkac gun once baslar adetim biter 10 gun kahverengi devam eder doktora gittim yasmin vermisti gecti kullandigim surece ama sonra yine devam ben cikolata kistinden korkuuorum doktor ulteasondan bakti kistin yok dedi anlamadim gitti bu isi

Anladim canim benim oyle olmuyor bidaha git doktora ve aklinakotu seyler getirme

Sinemcim gelismelere cok sevindim. Kix iki gun once supurdun hamilesin sen dikkat et biraz
Isyan hayra cikar insallah ruyan
Akril hemsom gunaydin
Ve yogunlujtan okuyamadigim msj varsa kusura nakmayin bebekler

Sinemcim gelismelere cok sevindim. Kix iki gun once supurdun hamilesin sen dikkat et biraz
Akril hemsom gunaydin

eşimn saçları çok dökülüyo..2gün önce kaynım ve kuzeni vardı yemekte kaynım dünde bizdeydi yemekte..
ne zaman doktora gitsem ki kızlar? kalp atmaya başlamıştır herhalde demi

Akril hemsom gunaydin

Canım soğan kürünü mutlaka dene bana çok faydasi oldu hiç ilaç kullanmadan geçti benim kistlerim ve diğerleri

bu arada evet eşimlede düzeldik..aynı dediğim gibi oldu kek benm için mi diye :) bi de dün köfte yapmıştım onun en çok sevdiği yemek :)

ayyy süperrrrr :46::46::46::46: çok mutlu oldum sanımç...sağlıkla kucağına al bebişini inşşş

canımmmm rüyan hayırlara çıksın inşallah..

inşşş kuzum...bize dua etmeyi unutmaaa

Akril hemsom gunaydin

inş canım

Back
X