• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım neden kırılsınki kalbim:(
nedeni yok aslında 19 şubat günü ona ilk kıyafetlerini aldım ve o gece o garip doğum sancısıyla hastaneye zor gittik 4cm açılmam varmış 20 şubat sabahı 11 de doğdu yavrum.çok acı birşey yani rabbim kimselere yaşatmasın.doğana kadar kalp atışları vardı.
doktor bazen böyle anlamsız bir şekilde düşükler olabiliyor dedi ne güzel bir açıklama değilmi?
benim korunma sürem bitti aslında ama eşim istemiyor o da kendince haklı o benden çok istemişti kendi elleriyle toprağa verdi.
aslında bendeunutmak üzereydim tam ama yaşasaydı benim evladımla aynı ayda doğacak kuzenimin bebeğini kucağıma alana ve onun benim kolumu emmeye çalıştığı güne kadar. ondan sonra korunmayı bıraktım ne olursa olsun dedim...inşallah güzel şeyler olur

amin canım inşallah yaaaaa
allahhhh herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı.
evladın tadı hiçbirşeyde yok ne evlat aşkı nede evlat acısıyla terbiye etmesin rabbim hiç kimseyi

Sabah sabah aglattin beni ya :( ben bu kadar duygusal biri degildim inceden. Bizim dusuklerimiz o kadar buyuk degildi canim melegin cennette . Insallahen kisa sutede hamile kalir saglikla kucagina alirsin. Benim eltim hamile kalmak iatiyo kalamiyodu dusugunden sonra gorumcemin dogumuna gittik bebisi gorunce gogusleri sisti sut geldi ve o ay hamile kaldi rabbim seninde kalbini bosa cikarmasin insallah . Benim dusugumunde sebebi yok o kadar arastirdilar oluyomus

günaydınlaaaarrr :)
ya ben grip olmuşum kızlar :43: burnum tıkalı dudaklarım kurudu çatladı başımda çok ağrıyo offff :(

günaydın kızlar herkesten güzel haberler alacagımız bi gün olması dilegiyle allah herkesin dönlüne göre versin

Sabah sabah aglattin beni ya :( ben bu kadar duygusal biri degildim inceden. Bizim dusuklerimiz o kadar buyuk degildi canim melegin cennette . Insallahen kisa sutede hamile kalir saglikla kucagina alirsin. Benim eltim hamile kalmak iatiyo kalamiyodu dusugunden sonra gorumcemin dogumuna gittik bebisi gorunce gogusleri sisti sut geldi ve o ay hamile kaldi rabbim seninde kalbini bosa cikarmasin insallah . Benim dusugumunde sebebi yok o kadar arastirdilar oluyomus

:((((
senin kaç haftalıktı canım düşüğün ?
doktor stres ten olabilir dedi sadece o konuda haklı olabilir çünkü her halta stres yapmıştım hamileliğimde hep dış etkenlerden dolayı.ne olduyaptımda kaybeden ben oldum.....
hayırlısı herşeyin hayırlısı
ama aklına söz geçiriyorda kalbine geçiremiyor.

biz karapürçekte kalmıştık son duraktan da altınparka gitmiştik.. çok güzel orası ya inşallah yine gelmek nasip olur

hımm hımm..inşallah nasip olur kuzum..Altınpark bizim çocuk olduğumuzun zamanında daha güzeldi daha kalabalıktı şimdi herkes avm lere gidiyo valla :)

hımm hımm..inşallah nasip olur kuzum..Altınpark bizim çocuk olduğumuzun zamanında daha güzeldi daha kalabalıktı şimdi herkes avm lere gidiyo valla :)

hmm valla ben 2009 da gelmiştim kalabalıktı ya da bana denk geldi kalabalık:13::13:

kızlar sa naslsınz bende hayırlısıyla evladına kavuşmak isteyenlerdenz inş bi kaç gün sonra ikinci aşılamam yapılacak ve hayırlısı ile inş sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlada kavuşurum..... ankarada altınparka gidenler var sanırım aranızda yörük çadırınada gidin muhakkak............

kızlar sa naslsınz bende hayırlısıyla evladına kavuşmak isteyenlerdenz inş bi kaç gün sonra ikinci aşılamam yapılacak ve hayırlısı ile inş sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlada kavuşurum..... ankarada altınparka gidenler var sanırım aranızda yörük çadırınada gidin muhakkak............

as canım..amin canım inşallah herkese nasip etsin Allah'ım..biz daha çok elimizde dondurmamız yürümeyi yada kendimiz çay demleyip bişeyler hazırlayıp gidip oturmayı tercih ediyoruz..bazı akşamlarda çekirdeğimizi alıp gidiyoruz :)

Back
X