• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gecer canim gecer insallah onbir gun degil onbes onalti gun gecer de testte iki cizgi görürsün dua et bu ay cok bereketli topigimiz :16:

evet gerçekten öyle eylül ayı hepimize uğurlu gelsin ekimde 1. yılımı doldurucam bir hediye olsun bana canım dua ediyorum etmem mi rabbim kabul etsin inşallah

günaydın kızcelleeerrrr :) süper bir cumartesi olsun hamiş haberleri gelsinnnn inşallah aminnn :)

günaydın canımmm bugun kocamın arkadaşının kocaeliye gidicez bakalım güzel bir gün olsun ya bu folic asit beni sürekli uyutuyo ya

günaydınlaaaarrr :)
ya ben grip olmuşum kızlar :43: burnum tıkalı dudaklarım kurudu çatladı başımda çok ağrıyo offff :(

günaydın canım dikkat et kendineeee geçer inşallah sabah diye öyledir belki

evet gerçekten öyle eylül ayı hepimize uğurlu gelsin ekimde 1. yılımı doldurucam bir hediye olsun bana canım dua ediyorum etmem mi rabbim kabul etsin inşallah

günaydın canımmm bugun kocamın arkadaşının kocaeliye gidicez bakalım güzel bir gün olsun ya bu folic asit beni sürekli uyutuyo ya

günaydın canım dikkat et kendineeee geçer inşallah sabah diye öyledir belki

ayy yok kuzum yaa dünden beri böyleyim :(

bugun soru günüü :))) ya hcg kanda cıkıyor ya kızlar yumurta döllendiğindemi tutunduğundamı cıkıyor sprem ve yumurta bulusuyor
efendim el ele verip rahime doğru ilerliyorlar bilen bi açıklasın zibilyon ingilizce video izledim allahtan ingilizcem ii yoksa ne yapıcaktım bilemedim :D

yok canım üzmez o annesini

içerde kıpır kıpır dışardan da görülüyo :1: babamız da akşam izlesin görsün, belki akşama çok tekmelemez diye video çekeyim diyorum.kayıt başladığı zaman duruyo kıpırtıyı kesiyo...dakikalarca video çekiyorum yok...kapattığım anda yeniden başlıyo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: oyun oynuyo resmen benle :9::9::9:

Back
X