• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün hapşurdum hapşurunca bi ağrı girdi 2-3 dk sürdü..ondan sonrada sanki adt olacakmışım gibi ağrılar girip çıkmaya başladı..akıntımda çoğaldı..ve midemde bulantıda bugün çok fazla..ilk bebeğimi kaybettiğim için herşeyden korkar oldum..

Aman canım dikkat et hapşururken tut göbeğini ve dizlerini kendine doğru çek.sağlık ocağına yada acile betana baktır için rahat olsun en azından.ama çok strest yapma inşallah bebeğin seninle olacak ve Rabbimin izniyle kucağına alırsın inşallah

Aman canım dikkat et hapşururken tut göbeğini ve dizlerini kendine doğru çek.sağlık ocağına yada acile betana baktır için rahat olsun en azından.ama çok strest yapma inşallah bebeğin seninle olacak ve Rabbimin izniyle kucağına alırsın inşallah

pazartesiden sonra ilk kontrole gidicez inşallah kötü bişey çıkmaz..gerçi bu sefer beta hcg daha yüksek çıktı ama yine hiç bişeyin garantisi yok..

amin canım çok teşekkür edrim

Rica ederim canım ne demek. İlk muayeneye wcye sıkışık git o zaman
kese hemen görünüyor aklında bulunsun. Benim kontrol 12.haftada daha sonra cinsiyetini öğrenecz inşallah :) kız çok istiyorum ama icimde bi his erkek diyor.Rabbim herseyden önce sağlıklı bi evlat versin tabi

Rica ederim canım ne demek. İlk muayeneye wcye sıkışık git o zaman
kese hemen görünüyor aklında bulunsun. Benim kontrol 12.haftada daha sonra cinsiyetini öğrenecz inşallah :) kız çok istiyorum ama icimde bi his erkek diyor.Rabbim herseyden önce sağlıklı bi evlat versin tabi

benim eşimde kız çok o ama tabiki herşeyden önce sağlıklı olsun inşallah..engelli bi bebeğin zorluğunu zorluk derken o eriyip giderken senin canından can gidiyo..onu öyle görmek elden bişey gelmemesi içini parçalıyo..
sıkışık gidince şimdi görünürmü ki ?

benim eşimde kız çok o ama tabiki herşeyden önce sağlıklı olsun inşallah..engelli bi bebeğin zorluğunu zorluk derken o eriyip giderken senin canından can gidiyo..onu öyle görmek elden bişey gelmemesi içini parçalıyo..
sıkışık gidince şimdi görünürmü ki ?

Şimdi ne kadarlık bilemeyiz ki canım benim 6000lerdeydi değerim 5haftalık kese dedi doktor.ilk baktiginda göremedi sıkışık gittim gördü.

Back
X