• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen canim esim dun diyo ki bence sen hesap yapma yaptigin zaman stres oluyosun anliyorum kedi gibi herseye tirnaklarini cikariyosun o streste cocuk mu olur diyo bosver muhabbeti hesaplamayalim ilkinde hesap mi yaptik olacagi vardi oldu diyo haklida. Ben gecen ay gittim iltihap vs var mi diye temiz cikti sorun yok ilkinde olcak diye birsey yok bir yil diyolar bir yil olmszsa gel cunku bizim isyerindede biri vardi tam onikinci ayda oldu :9:

aynen canım relax olmak en doğrusu aslında..
bizim bu ay 4. deneme oldu..6 .ayda gitcez biz doktore...

AMİN AMİN AMİN darısı başınıza kızlar ya :) valla cok merak ediyorum acaba kac aralıgında olması gerekiyor değerin bugun :)

ayy canımm yaa inş...:16::16:

kızlarrr nerdesinizzz değerim 274.62 :)) 57.7 den 3 günde buna geldi iyimi sizce
birde tahmini kaç haftalık oluyor bu annesinin mercimeği :D

kızlarrr nerdesinizzz değerim 274.62 :)) 57.7 den 3 günde buna geldi iyimi sizce
birde tahmini kaç haftalık oluyor bu annesinin mercimeği :D[/QUO
canım hayırlı ugurlu olsun sagsaglim kucagına alacagın günede varırsın inş.en son adet tarihin ne zamandı .

birde tahmini kaç haftalık oluyor bu annesinin mercimeği :D

Tebrikler canim suan tahmini uc haftalik felan ve degerin guzel benimde dorde katlamisti :16: artikim hamissin kesin dis yada kimyasal degil tutunmus kendine dikkat et folik kullanmiyorsan baslamalisin zaten doktirda soyler :64: :13:

Cok sevindim yaa ben cok duygusal oldum artik :43: baj gecen ayki hayal kirikligina bide bu ay ki mutluluguna rabbim saglikli sihatli tasimayi kucagina almayi bi onur surmeyi nasip etsin :nazar:

Tebrikler canim suan tahmini uc haftalik felan ve degerin guzel benimde dorde katlamisti :16: artikim hamissin kesin dis yada kimyasal degil tutunmus kendine dikkat et folik kullanmiyorsan baslamalisin zaten doktirda soyler :64: :13:

canım yaa cok sagol darısı basınıza inşallah folik kullanıyorum bakalım cumartesi doktora gidicem acaba kese ultrasonda görünürmü görünmezse alttan baktırmak istemiyorum ondan sonraki haftaya mı atsam ?

ayy canımm hayırlı olsun...2-3 haftalımk falan daha çok yeniiii :46::46::46::46:
cok sagol canım darısı basınaaa :)) mercimek daha mercimek :))

Cok sevindim yaa ben cok duygusal oldum artik :43: baj gecen ayki hayal kirikligina bide bu ay ki mutluluguna rabbim saglikli sihatli tasimayi kucagina almayi bi onur surmeyi nasip etsin :nazar:

aynenn bende yaa..bebek haberi duyunca seviniyoorum ama kendimide öksüz gibi hissediyorum...içim burkuluyor..kesinlikle kıskançlık yada kötü bir fesatlık değil bu..her hamile haberine çok seviniyorum ama kendim için üzülüyorummm:14::14:

sorma bitanem gecen ay hatırlarsın yazdıgımda nasıl aglıyordum resmen kahrolmustum bu ay ümidimde yoktu ama olumlu oldum ki bu ay düzgün çalışamadık söylemiştim ama kısmet rabbim sağlıkla devamı getirsin inşallah tabi hala korkuları bitmiyor ki insan oğlu garip
şimdi kese görünsün sonra kalp atışı sonra tarama testleri derken 9 ay öyle merakla geçiyor
hiçde bilmiyorum hangi ay ne testler yapıyorlar onları paniği var şimdi hersey garip geliyor insana ama en iyisi hep umutlu olmak o kadar üzüntüden moral bozuklugundan sonra bunu yaşamak insanı ne kadar etkiliyor şükür etme sayısı bile çoğalıyor rabbim ders veriyor sınıyor hepbirlikte güzel haberler veririz inşallah

Back
X