• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar meraba ben daha yenıyım aranızda cok fazla bısey bılmıyorum ama gecen ay kımyasal gebelık yasadım bu ayda hıc yumurta gelıstırı ve catlatma ıgnesı kullanmadan yumurtam gelıstı ve catladı.ama bende kan pıhtılaşması var bugun iğneye baslıyorum ve cok korkuyorum ıgneden dr hamıle kalmadan kullanmaya baslamamı soyledı.kımyasal gebelıkten sonra hemen ertesı ay hamile kalan varmı benımde sansım varmı cok merak edıyorum:(

var canım var :)) okusaydın bi önceki sayfada bile yazmıstım :) kimyasal yaşadım gecen ay bu ay hamişim yani bakalım rabbimin izniyle :)

belki çıkar canım çok istiyosan deneyebilirsin ama negatif olursa üzülmek yok:34::34::34:
valla benim bat bugün şimdilik bişey yok.. zaten hiç umursamıyorum.. bu ay sallamıştım çünkü:27::27::27:
[/QUOT

üzülmeyeceğim diyorum hep ama olmuyor işte adet günlerimi ağlayarak geçiriyorum...sen yinede dikkat et kendine canım belki vardır babiş:49:

üzülmeyeceğim diyorum hep ama olmuyor işte adet günlerimi ağlayarak geçiriyorum...sen yinede dikkat et kendine canım belki vardır babiş:49:

o zaman test filan yok sana bi iki gün bekle doğru kan vermeye tamam mı:13::13::13: bakalım ya hayırlısı olursa olur:21::21:

evet tatlım aynen öyle.. zaten tüm hamile kalan arkadaşlarım hala adet olacak mışım gibi geliyor bana diye wc ye gidiyordu.. emin ol hemen hemen herkes adet belirtisini yaşıyor

sevindim tatlım yaaaa.bugün çok üzülmüştüm adet olacakmış gibi hissediyorumda.3-4 gün önceye kadar sag tarafımda hep bişeyler oluyodu böyle batma gibi.o da gecince ne bileyim iştee öyle üzüldüm...bu arada benide listeye eklermisin bat 2 eylül :)

sevindim tatlım yaaaa.bugün çok üzülmüştüm adet olacakmış gibi hissediyorumda.3-4 gün önceye kadar sag tarafımda hep bişeyler oluyodu böyle batma gibi.o da gecince ne bileyim iştee öyle üzüldüm...bu arada benide listeye eklermisin bat 2 eylül :)

sakın ya üzme kendini boşuna:45::45::45: tatlım yaş 23 tü demi

günaydın arkadaşlar..

aryaarel

bebeğin hayırlı olsun Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah :)

darısı başımıza inşaAllah

buarada benim bat tarihini yanlış yazmışım 28 olacaktı .. bekliyoruz bakalım

2 gün kaldı :) heveslenmek istemiyorum ama

benim bat 2 eylül cnm :)

anladım canım adet olcakmışım gibi ağrım var demşşin canım takma bu belirtilere herkesin bünyesi farklı o yüzden hamilelik belirtilei ile hamilelik belirtisi aynı ben 2 düşük yaptım o yüzden az çok kendi durumumu biliyorum...hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum:49::49:

olabilirmi sence yaaa:44: evt 23 cnm
neden olmasın güzelim zamanı geldiyse tabiiki olur:49::49::49: bu arada ekledim listeye :126:
günaydın arkadaşlar..

aryaarel

bebeğin hayırlı olsun Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah :)

darısı başımıza inşaAllah

buarada benim bat tarihini yanlış yazmışım 28 olacaktı .. bekliyoruz bakalım

2 gün kaldı :) heveslenmek istemiyorum ama

slm canım hoş geldin :3:
hadi bakalım hayırlısı olur inşallah ilk mi olacak bebiş:49:

var canım var :)) okusaydın bi önceki sayfada bile yazmıstım :) kimyasal yaşadım gecen ay bu ay hamişim yani bakalım rabbimin izniyle :)

tebrık ederım okuyamıyorum kı hıç obur sayfaları vakıt olmuyor dugun salonu ısletıyorum ben tam sezonumuz o yuzden pek bakamıyorum ama bunu duyduguma cok sevındımm darı butun ısteyenlere ve bana :D

Back
X