• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmm hakkında hayırlısı olsun canım benim.. hiç dr ye filan gittin mi peki?

bikere gitmiştim 5 ay önce felan smear testi yapıldı sonucu temizdi ama çikolata kisti var demişti

2mm yanlış hatırlamıyorsam sıkıntı yok şuan için dedi çalışmalara devam 1 yılı geçmeden birşey yapamıyoruz dedi

belkide çikolata kisti engel bilemiyorum ki:S

enfeksiyon vardı ilaç vermişti .. sonra sıkıntı kalmadı onunla ilgili ama bir gelişme yok henüz :)

devlet hastanesine gitmiştim ben şimdi devamlı gideceğim özel hastanede bir doktor arıyorum kendime

önümüzdeki aya gitmek için ..

anladım kuzum ay olarak benden büyüksün o zaman :16:
evet tatlım seni büyük olarak düşünürken ben büyük çıktım:9::9::9::9::9:
bikere gitmiştim 5 ay önce felan smear testi yapıldı sonucu temizdi ama çikolata kisti var demişti

2mm yanlış hatırlamıyorsam sıkıntı yok şuan için dedi çalışmalara devam 1 yılı geçmeden birşey yapamıyoruz dedi

enfeksiyon vardı ilaç vermişti .. sonra sıkıntı kalmadı onunla ilgili ama bir gelişme yok henüz :)

devlet hastanesine gitmiştim ben şimdi devamlı gideceğim özel hastanede bir doktor arıyorum kendime

hmm anladım canım benim geçmiş olsun.. bencede güvendiğin ve ilgili bi dr bul öyle git derim ben sana tavsiye olarak.. hormon testlerine filan baktırırsın.. kistin hormonlarına da etki edebilir.. o da geç hamile kalmana sebep olur.. umarım en kısa zamanda hamile kalırsın güzelim:49:

hayırdır canım inşallah rüya tez zamanda gercek olur benimde eşim görümüştü rüyasında :)
kısmet bakalım ya olması ile kanda cıkması ile bitmiyorki hadi diyorsun kese oluşsun sonra kalp atışı sonra testleri of of cok yolumuz var

çok haklısın birde çok takıntılıyımdır ben .. hep birşey olurmu korkusu taşırım

dediğin gibi son dakikaya kadar doğurana kadar hep bir endişe panik içerisinde aşama kaydediyoruz zor gerçektende

evet tatlım seni büyük olarak düşünürken ben büyük çıktım:9::9::9::9::9:

hmm anladım canım benim geçmiş olsun.. bencede güvendiğin ve ilgili bi dr bul öyle git derim ben sana tavsiye olarak.. hormon testlerine filan baktırırsın.. kistin hormonlarına da etki edebilir.. o da geç hamile kalmana sebep olur.. umarım en kısa zamanda hamile kalırsın güzelim:49:

daha önce tüylenme fazla diye endokrine gitmişliğim var evlenmeden önce

ama dünya kadar test yapıldı hep normal hep normal .. bakalım hayırlısı artık

bir doktorumu ayarlayayım da gidelim sonrası için bakıcaz ne yapılması gerekiyorsa artık ..

nasılsınız hatunlar ... içimde sebepsiz bi sıkıntı var ya :(( halbbuki bugün annem gelcek bi iki gün kalaacak yanımda

daha önce tüylenme fazla diye endokrine gitmişliğim var evlenmeden önce

ama dünya kadar test yapıldı hep normal hep normal .. bakalım hayırlısı artık

bir doktorumu ayarlayayım da gidelim sonrası için bakıcaz ne yapılması gerekiyorsa artık ..

tüylenme bu kist yüzündendir güzelim.. onu dr ne söylesen ona göre ilaç verir sana.. hadi bakalım inşallah iyi bi dr bulursun

canım gec olabilir ama olmayacak birsey değil neredesin bilmiyorum ama istanbuldaysan ben medipole gidiyorum çoğu branşıda çok iyi burdaysan gidebilirsin bu hastaneye

evet canım herşeyi anlat ki içinde bi şüphe kalmasın.. 2 gün geciken adet düzensizliğin varsa bile bunu da söyle

daha önce gittiğimde adetim bazen 2 gün önce bazen 3 gün sonra oluyor batımı tutturamıyorum dediğimde

2 3 günden birşey olmaz demişti devlet hastanesi.. umursamamışlardı diyeyim yani..

hem nasıl olmaz ovulasyon sözkonusu o tarihle bağlantılı sayılır aslında .. anlayamamıştım o zaman doktoru

canım gec olabilir ama olmayacak birsey değil neredesin bilmiyorum ama istanbuldaysan ben medipole gidiyorum çoğu branşıda çok iyi burdaysan gidebilirsin bu hastaneye

istanbuldayım avrupa yakasında.. araştırıyorum sürekli gideceğim bir yer olsun istiyorum medipolü bilmiyorum bak hiç sormadım da

tavsiye alıyorum sürekli çevremden karşıda olsaydım çamlıca medicana doğum yapmıştı annem orada yapmayı isterdim orada çok tatlı bir doktor vardı.. çok iyiydi işindede ... annem diyorum benim 9 yaşında kardeşim var ve o doktor hala orada diye biliyorum :)

bakalım araştırıyorum sen hangi medipole gidiyorsun nerede yani

Son düzenleme:
Back
X