- 29 Temmuz 2013
- 912
- 17
- 118
anladım kuzum ay olarak benden büyüksün o zaman28.05.1991 benimki de:13:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım kuzum ay olarak benden büyüksün o zaman28.05.1991 benimki de:13:
hmm hakkında hayırlısı olsun canım benim.. hiç dr ye filan gittin mi peki?
aaa yakın memleketlerimiz![]()
evet tatlım seni büyük olarak düşünürken ben büyük çıktımanladım kuzum ay olarak benden büyüksün o zaman![]()
bikere gitmiştim 5 ay önce felan smear testi yapıldı sonucu temizdi ama çikolata kisti var demişti
2mm yanlış hatırlamıyorsam sıkıntı yok şuan için dedi çalışmalara devam 1 yılı geçmeden birşey yapamıyoruz dedi
belkide çikolata kisti engel bilemiyorum ki:S
enfeksiyon vardı ilaç vermişti .. sonra sıkıntı kalmadı onunla ilgili ama bir gelişme yok henüz :)
devlet hastanesine gitmiştim ben şimdi devamlı gideceğim özel hastanede bir doktor arıyorum kendime
önümüzdeki aya gitmek için ..
hayırdır canım inşallah rüya tez zamanda gercek olur benimde eşim görümüştü rüyasında :)
kısmet bakalım ya olması ile kanda cıkması ile bitmiyorki hadi diyorsun kese oluşsun sonra kalp atışı sonra testleri of of cok yolumuz var
evet tatlım seni büyük olarak düşünürken ben büyük çıktım
hmm anladım canım benim geçmiş olsun.. bencede güvendiğin ve ilgili bi dr bul öyle git derim ben sana tavsiye olarak.. hormon testlerine filan baktırırsın.. kistin hormonlarına da etki edebilir.. o da geç hamile kalmana sebep olur.. umarım en kısa zamanda hamile kalırsın güzelim![]()
evet tatlım seni büyük olarak düşünürken ben büyük çıktım
:27he he he
daha önce tüylenme fazla diye endokrine gitmişliğim var evlenmeden önce
ama dünya kadar test yapıldı hep normal hep normal .. bakalım hayırlısı artık
bir doktorumu ayarlayayım da gidelim sonrası için bakıcaz ne yapılması gerekiyorsa artık ..
bikere gitmiştim 5 ay önce felan smear testi yapıldı sonucu temizdi ama çikolata kisti var demişti
2mm yanlış hatırlamıyorsam sıkıntı yok şuan için dedi çalışmalara devam 1 yılı geçmeden birşey yapamıyoruz dedi
belkide çikolata kisti engel bilemiyorum ki:S
enfeksiyon vardı ilaç vermişti .. sonra sıkıntı kalmadı onunla ilgili ama bir gelişme yok henüz :)
devlet hastanesine gitmiştim ben şimdi devamlı gideceğim özel hastanede bir doktor arıyorum kendime
önümüzdeki aya gitmek için ..
nasılsınız hatunlar ... içimde sebepsiz bi sıkıntı var ya( halbbuki bugün annem gelcek bi iki gün kalaacak yanımda
tüylenme bu kist yüzündendir güzelim.. onu dr ne söylesen ona göre ilaç verir sana.. hadi bakalım inşallah iyi bi dr bulursun
Belkide gidince herşeyi anlatmak lazım birbir...
bebişlerimiz çok bekletmez inşaAllah bizleri :)
bilmiyorumki dün sınava gittim geldim bişey yoktu bugün çok huzursuz uyandım![]()
evet canım herşeyi anlat ki içinde bi şüphe kalmasın.. 2 gün geciken adet düzensizliğin varsa bile bunu da söyle
yeterlilik sınavıı kuran kursu öğreticiliği![]()
canım gec olabilir ama olmayacak birsey değil neredesin bilmiyorum ama istanbuldaysan ben medipole gidiyorum çoğu branşıda çok iyi burdaysan gidebilirsin bu hastaneye