• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

daha önce gittiğimde adetim bazen 2 gün önce bazen 3 gün sonra oluyor batımı tutturamıyorum dediğimde

2 3 günden birşey olmaz demişti devlet hastanesi.. umursamamışlardı diyeyim yani..

hem nasıl olmaz ovulasyon sözkonusu o tarihle bağlantılı sayılır aslında .. anlayamamıştım o zaman doktoru

dediğin gibi pek umursamamış canım benim sen gidince bunları söyle.. benim 2 gün aksadı dedim die hemen ilaç vermişti.. bazı dr ler gerçekten çok umursamaz oluyor

hmm çok güzel nasıl geçti peki

normalde mart Ayında olan bi sınav erkek öğreciye ihticaç oldduğu için erene aldılar ramazanda kaynanayla alt üst olduğum için çalışma olanağım pek yoku o gelyo bu gdyor sınvın son haftası çalışım biraz bilmyorum ilk girdgmde ümilydim olmamışı oyüzden ümidim yo sorularda kolaydı oysaki :(:(:((:( :43:

normalde mart Ayında olan bi sınav erkek öğreciye ihticaç oldduğu için erene aldılar ramazanda kaynanayla alt üst olduğum için çalışma olanağım pek yoku o gelyo bu gdyor sınvın son haftası çalışım biraz bilmyorum ilk girdgmde ümilydim olmamışı oyüzden ümidim yo sorularda kolaydı oysaki :(:(:((:( :43:

bende daha önce yapıldığını biliyorum da sen deyince bende şaşırdım acaba senede 2 kere mi yapıyorlar die düşündüm.. hayırlısı olsun canım ya bakalım belli olmaz.. ne zaman açıklanacak sonuçlar

Merhaba kızlar nasılsınız :3: Dün test yaptım sonuç pozitif çıktı. :49::49::1:

eylül 17 de ondan öncede bebe haberi gelcek iside negatfi olur tabii :50: gelde yıkılma dyorum ilk denemem cocuk için olmazsa hiç uğraşmıycam öyle bi saa alta mnderle beklemeler falan olursa olur dycem böyle acaba acaba acaba diye diye kafayı yedimm yaa :37:

çok sevindim senin adına canım hayırlı uğurlu olsun :) hemen gidip kan verseydin keşke bugün :) adetin ne kadar geçti :)

Çok sağol canım seninde gözün aydın yeni galiba. bugün kan verdim sabah yarın alacağım öğleden sonra bakalım. ç ok heyecanlıyım :1: bugün gecikmenin 8. günü canım.

eylül 17 de ondan öncede bebe haberi gelcek iside negatfi olur tabii :50: gelde yıkılma dyorum ilk denemem cocuk için olmazsa hiç uğraşmıycam öyle bi saa alta mnderle beklemeler falan olursa olur dycem böyle acaba acaba acaba diye diye kafayı yedimm yaa :37:

yavrum sen ilişkiden sonra alta minder koyup mu bekliyosun gerçekten 1 saat?

Çok sağol canım seninde gözün aydın yeni galiba. bugün kan verdim sabah yarın alacağım öğleden sonra bakalım. ç ok heyecanlıyım :1: bugün gecikmenin 8. günü canım.

evet kuzum benmde yeni ben bunda 2gün sonra hemen yaptım..ama ilk hamileliğimde 1hafta geçmişti bende öyle test yapmıştım..şimdi düşünüyorumda nasıl beklemişim acaba o zaman :)

gecikmenin 8. gününe kadar nasıl sabretin ya biz bi gün geciksede est yapsak diyoruuz :1:

Valla canım kolay olmadı bu 4. ayımızdı ilk üç ay baya kafama taktım. Bu sefer araya bayram falanda girdi tatil fln derken biraz kafamda dağıldı öyle bekleyebildim ancak:16:

Back
X