yavrum sen ilişkiden sonra alta minder koyup mu bekliyosun gerçekten 1 saat?
sabırsızım en fazla 10 dk beklyorum :) kızlar söyledi burdakii başka konulardan deneyeym dembir iki kere yapımd beli ağrıoy insann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yavrum sen ilişkiden sonra alta minder koyup mu bekliyosun gerçekten 1 saat?
tatlım merhaba gec geldin bugün
ayy evet canım yaa uyumuşum :) hem bebiş hem grip böyle yaptı beni :)
evet kuzum benmde yeni ben bunda 2gün sonra hemen yaptım..ama ilk hamileliğimde 1hafta geçmişti bende öyle test yapmıştım..şimdi düşünüyorumda nasıl beklemişim acaba o zaman :)
sabırsızım en fazla 10 dk beklyorum :) kızlar söyledi burdakii başka konulardan deneyeym dembir iki kere yapımd beli ağrıoy insann![]()
Hayırlı olsun canım sizede. sen test yaptırdın mı peki
ben ilk hamileliğimde yarım saat bekliyodum o zaman olmuştu..bu seferde en fazla 15 dk yatmıştım ve ramazanın içinde kayınvalidemlerde kalırken yapmıştık![]()
![]()
evet ttlım adetim 15ydi 19unda kan testi vermiştim beta 1000 çıkmıştı..eşim işini ayarlayıncada kontole gidicez inşallah yarın yada çarşamba..
Teşekkürler kızlar Allah hepimize nasip etsin inşallah. bugün kan verdim bakalım inşallah keseyide görürüm![]()
inşallah canım. bende yarın kan sonucunu alacağım bakalım. Sonra eşimlede gideriz inşallah. Hemen Hemen aynı gibi bizimkiler![]()
ben ilk hamileliğimde yarım saat bekliyodum o zaman olmuştu..bu seferde en fazla 15 dk yatmıştım ve ramazanın içinde kayınvalidemlerde kalırken yapmıştık![]()
![]()
tatlım ilk hamileliğin evlilikten ne kdr sonra olmustu?
eda46 sen marastamı oturuyorsun
vayyy vayyy :):)dayanılırmı b saat yaa ha aslında 10 dk bile durmamda elefonu alıp nete grnce dalıyorum bazn :)
Merhaba kızlaaar :) yeni üye oldum ama uzun süredir takipteyim:) paylaşımlarınıza, birbirinize olan samimiyetinize özenip geldim
biz 1 yılı doldurduk artık bebek istiyoruz, beni de ekleyebilir misiniz listeye
beraber bekleyelim bebişlerimizi
![]()
istanbuldayım avrupa yakasında.. araştırıyorum sürekli gideceğim bir yer olsun istiyorum medipolü bilmiyorum bak hiç sormadım da
tavsiye alıyorum sürekli çevremden karşıda olsaydım çamlıca medicana doğum yapmıştı annem orada yapmayı isterdim orada çok tatlı bir doktor vardı.. çok iyiydi işindede ... annem diyorum benim 9 yaşında kardeşim var ve o doktor hala orada diye biliyorum :)
bakalım araştırıyorum sen hangi medipole gidiyorsun nerede yani
ımmm sanırım 8ay dan sonraydı canım.. hziranda evlenmiştik..mayıs 14 de 11haftalık diye gitmiştim işte :S
Merhaba kızlaaar :) yeni üye oldum ama uzun süredir takipteyim:) paylaşımlarınıza, birbirinize olan samimiyetinize özenip geldim
biz 1 yılı doldurduk artık bebek istiyoruz, beni de ekleyebilir misiniz listeye
beraber bekleyelim bebişlerimizi
![]()