• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kayın valideyle yakın oturuyosun galiba :10: bende ilk denicem aslında daha erken de istiyorduk ta okulum var hala, şimdi bile cesaret etmek zor ama kayınvalidem ben bakarım diyor, genç anne olmak çok güzel bi cesaret yapcaz bakalım :) :17: umarım bizi çok bekletmez bebiş :emir_bebek:

tabii her kaynana farklı ayy ben kaynanama çocuğumu vermek istemyorum çocugumu aldımı kucağına sokak sokak gezer gösteriş için aman aman ben bakarım bebğime..

aranız ne kadar iyi olursa olsun sana ne kadar ii davranırsa davransın altlı üstlü oturmak çok zor..hakkınızda hayırlı olsun canım..

kesinlikle bazen o kadar bıkıyorumm ki bide kaynanam saçma sapan adetlerle yaşıyor sabahtan akşama kadar o şunu yapmış bu böyle demiş şu şunla tartışmış dedikodu yapmaya bayılıyor bende arı sıkınıdan bayılıyorumm akşam5bucuga kadar inmyom aşağı yemek vaki oluyo kayn peder gelyor öyle inyorum görmcelermin 16 ve 14 yaşları bide 12 en kçkler yanlarnda oturyorum başka odaya kaçıyorlar kaynananmda sabah akşam ondan bundan defalarca hep aynı şeyleri anlatyor ızları dnlemyor ben neden dinlyeyim dyorum evmden çıkmıyroumm :25:

tabii her kaynana farklı ayy ben kaynanama çocuğumu vermek istemyorum çocugumu aldımı kucağına sokak sokak gezer gösteriş için aman aman ben bakarım bebğime..

evet katılıyorum, en azından benim gördüklerim öyle, :10: maalesef benim de çare yok, hiç olmadı annem bakarsa daha çok içime siner :25:

kesinlikle bazen o kadar bıkıyorumm ki bide kaynanam saçma sapan adetlerle yaşıyor sabahtan akşama kadar o şunu yapmış bu böyle demiş şu şunla tartışmış dedikodu yapmaya bayılıyor bende arı sıkınıdan bayılıyorumm akşam5bucuga kadar inmyom aşağı yemek vaki oluyo kayn peder gelyor öyle inyorum görmcelermin 16 ve 14 yaşları bide 12 en kçkler yanlarnda oturyorum başka odaya kaçıyorlar kaynananmda sabah akşam ondan bundan defalarca hep aynı şeyleri anlatyor ızları dnlemyor ben neden dinlyeyim dyorum evmden çıkmıyroumm :25:

Allah yardımcın olsun kuzum..kaç yaşında kayınvaliden :S

kızlar bende geldim..3ay oldu kontrol hapını bırakalı ilk ay adet oldum sonra yokk! ne kadar sevindim bebiş var diye ama idrar kan tahliller derken bebiş yokk tam tersine hapı uzun senelerden beri kullandığım için (7sene) karaciğerimi mahvetmiş .. bi daha yasak dedi kadın doğum dahiliye felAN derken iyileştimm dünde hasta oldumm 2aydan sonra :(( bi dahaki aya umarım bende sevinçli hbrler veririm :)) şimdilik sizlerin yorumlarını okuyorumm hoşuma gidiyor sizi takip etmek :)):21:

evet katılıyorum, en azından benim gördüklerim öyle, :10: maalesef benim de çare yok, hiç olmadı annem bakarsa daha çok içime siner :25:

benmde kayınvalidem bana yakın..ama annem uzak..arabayla 15 dk ama yürüyerek mümkün değil gidilmez..otobüslede en az 1saat sürer..

kızlar bende geldim..3ay oldu kontrol hapını bırakalı ilk ay adet oldum sonra yokk! ne kadar sevindim bebiş var diye ama idrar kan tahliller derken bebiş yokk tam tersine hapı uzun senelerden beri kullandığım için (7sene) karaciğerimi mahvetmiş .. bi daha yasak dedi kadın doğum dahiliye felAN derken iyileştimm dünde hasta oldumm 2aydan sonra :(( bi dahaki aya umarım bende sevinçli hbrler veririm :)) şimdilik sizlerin yorumlarını okuyorumm hoşuma gidiyor sizi takip etmek :)):21:

ayy canım naptın sen kendine yaa :S 7 sene boyunca hiç mi doktora gitmedin? hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
çok gelmiş olsun ;)

allah yardımcın olsun canım :5: tez zamanda taşınırsınız ordan inş. :26:

ayy canım naptın sen kendine yaa :S 7 sene boyunca hiç mi doktora gitmedin? hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
çok gelmiş olsun ;)

teşekkür ederim gittim hatta doktor önerisiyle hapa başlamıştım ama son bi seneye kadar bi sıkıntı yoktu :(( yıllık yaptırıyordum tahlillerimi artık 2. çocuğumu istiyorumm :))

bilmyorumda 50 küsür var 54 55 civarları iyi biri ma huyları davranışları öldürüyor ben i :( beniçokdüşnürsağolsunda bazende yeri gelince sağolsunn fenalığını alttan alttan gösteryor:19:

senin kayınvalidenin 10yaş küçüğünün aynısı bendede var :) başta herkes gelin derdi bana..bende hoşlanmazdım bana gelin diyeceğinize dış kapının dış mandalı deyin daha iyi derdim..kayınbabam nişanlndığımızdan beri kızım der..ama kayınvalideler sanırım oğullarını kıskanıyolar :S halbuki düşünseler oğulları onların bizi kazanmaya çalışın siz ;)

teşekkür ederim gittim hatta doktor önerisiyle hapa başlamıştım ama son bi seneye kadar bi sıkıntı yoktu :(( yıllık yaptırıyordum tahlillerimi artık 2. çocuğumu istiyorumm :))

hımm..keşke eşiniz korunsaymış :S hakkınızda hayrlısı olsun tez zamanda hem sağlığınıza hemde bebişinize kavuşun inşallah..

buruyu yeni üyeyim ya karıştırıyom herşeyi :) şimdiden kusuru bukmuyın dağıtcam ortalığı alışana kadar :)) :5: :55:

Back
X