- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin kayınvalidenin 10yaş küçüğünün aynısı bendede var :) başta herkes gelin derdi bana..bende hoşlanmazdım bana gelin diyeceğinize dış kapının dış mandalı deyin daha iyi derdim..kayınbabam nişanlndığımızdan beri kızım der..ama kayınvalideler sanırım oğullarını kıskanıyolar :S halbuki düşünseler oğulları onların bizi kazanmaya çalışın siz![]()
hoş geldin canım aramızaMerhaba kızlaaar :) yeni üye oldum ama uzun süredir takipteyim:) paylaşımlarınıza, birbirinize olan samimiyetinize özenip geldim
biz 1 yılı doldurduk artık bebek istiyoruz, beni de ekleyebilir misiniz listeye
beraber bekleyelim bebişlerimizi
![]()
kızlar bende geldim..3ay oldu kontrol hapını bırakalı ilk ay adet oldum sonra yokk! ne kadar sevindim bebiş var diye ama idrar kan tahliller derken bebiş yokk tam tersine hapı uzun senelerden beri kullandığım için (7sene) karaciğerimi mahvetmiş .. bi daha yasak dedi kadın doğum dahiliye felAN derken iyileştimm dünde hasta oldumm 2aydan sonra( bi dahaki aya umarım bende sevinçli hbrler veririm :)) şimdilik sizlerin yorumlarını okuyorumm hoşuma gidiyor sizi takip etmek :))
![]()
sorma ramazanda nolduu kaynanam ve peder bi yere davetli amcasının hanımının evide yakın odabeni ve grmceleri çağırdı kızlar sadce kaynım ve kocşim evde tek klcak daha kociş gelmemiş dyomkigesn göryem gtcem tuurduu gidin dedm anne bi gelsnler yemeklerni ısıtalm giderz komşuları bi kadın var onun yanında dyorkii sen sonradan geldin ben onun annesym ben yapmazmıyım ben gaddarmıyıma getrdi bende dedm kii ne alakası var sana zahmet olmasın dye bazen öyle sinilenyorumii bi edepsizleşeceğim o zaman görecekler![]()
sen alttan al kuzum ama inceden çaktırmadan sok lafını ben öyle yapıyorum..her zaman iyiyim onlara karşı bi kötülük etmedim şimdiye kadar ama lafımı da çekmem hiç...
hoş geldin canım aramızaçok mutlu oldum bizi takip edip buraya gelmen çok hoşuma gitti açıkçası.. ben adminim biliyosundur zaten
yaşını ve batını yazarsan eklerim listeye
sende hoş geldin canım aramızageçmiş olsun şimdi nasılsın peki?
sen alttan al kuzum ama inceden çaktırmadan sok lafını ben öyle yapıyorum..her zaman iyiyim onlara karşı bi kötülük etmedim şimdiye kadar ama lafımı da çekmem hiç...
bi yemek yapıp geleyim dedim ne laflar kaynatmışsınız öyle yaaaa :)![]()
hoş bulduk :) evet özellikle seni takip ediyorum zaten, okuyup bekliyodum hamile kalcağın zamanıbenim BAT ım 10 eylül ama bu ay başlamadık, eylül için yazalım ; BAT
7-8 ekim
ayy canım benim ya çok teşekkür ederimtamam yaşını da yazar mısın canım
ohh ellerine sağlık ne yemek yaptın peki tatlım :)
canım ya sana ne soracagım sımdı tahminim benim bebiş 4 haftalık falan :)
sence kac haftayken yada ne zaman doktora gideyim sat 30 temmuzdu değerım 274 lerde cıktı ne zaman kese görünür ultrasonla kalp atısı ne zaman duyulur yoksa bunlar için yine hcg mi baktırayım ne dersin?
yaş 22, az kaldı 23 olcam![]()
gel beraber yiyelim tatlım :) mantı yaptım :)
canın istediyse yaparım ben sana kayseri mantısıayyy ne mantısı? kayseri mantısı mı :)
kızlar napıyonuz bu soğan suyu çok fena ya kaç gündür midem allak bullak oldu bnm daha demnde afedrsnz kus kus bi hal oldum napcam bn böle ya![]()
ayyy ne mantısı? kayseri mantısı mı :)
kızlar napıyonuz bu soğan suyu çok fena ya kaç gündür midem allak bullak oldu bnm daha demnde afedrsnz kus kus bi hal oldum napcam bn böle ya![]()
canın istediyse yaparım ben sana kayseri mantısı
iyidir canım senden?
ilk günler zor olur içmen ama sonra alışırsın:26: