• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canın istediyse yaparım ben sana kayseri mantısı

iyidir canım senden?
ilk günler zor olur içmen ama sonra alışırsın:26:

ayy sağol bitanem :) ben tek başıma beceremiyorum ama kayınvalidemle yapıp yapıp yiyoruz :)
oda bende çok severiz :)

valla kuzum benm ilk hamilliğimde sanırım 4 5 haftalıktı ilk kese göründüğünde üstten bakmıştı doktor kese var ama ya bebek yok yada daha görünmüyo demişti..6+5 günlük tü alltan bakarak gördük hem kese hem bebek hem kalp atışını..bundada yarın gidicem inşallah..

bende bişey sorcam çocuk düşünenler folik asit kullanıyor, siz kullandınız mı? doktor tavsiyesi olmadan eczaneyle konuşmak yeterli mi? :emir_bebek:

ayy sağol bitanem :) ben tek başıma beceremiyorum ama kayınvalidemle yapıp yapıp yiyoruz :)
oda bende çok severiz :)

ohh ne güzel ellerinize sağlık:56::56: valla benim kocam beğenmez öyle bi kere bi kaşığa 37 tane sığdırdım tek tek saydım.. ne dedi biliyo musun? neden 40 değil dedi.. nasıl gülmüştük varya.. o kadar minik sever yani:1::1::1::1:

bende bişey sorcam çocuk düşünenler folik asit kullanıyor, siz kullandınız mı? doktor tavsiyesi olmadan eczaneyle konuşmak yeterli mi? :emir_bebek:

canım benim bu hamileliğimden önce bebeğimi kaybettim kürtaj oldum doktorum bebek düşünüyosan folikasit kullanmaya devam et demişti..ben bu ayın 21inde 3aylık kullanımımı tamamamlayacaktım..ama bi baktım ki hamileyim devam ediyorum yani..doktorum bebek istiyosan 3 ay kullan demişti..eczanelerden alabiliyosun doktorun yazmasına falan gerek yok fiyatıda 2-3lira bişeydi sanırım :)

ohh ne güzel ellerinize sağlık:56::56: valla benim kocam beğenmez öyle bi kere bi kaşığa 37 tane sığdırdım tek tek saydım.. ne dedi biliyo musun? neden 40 değil dedi.. nasıl gülmüştük varya.. o kadar minik sever yani:1::1::1::1:

ayy senin kocanda bulmuşta bunuyo yemin ederm ha :)
benim kocamda tatlı ve kek canavarı :)

canım benim bu hamileliğimden önce bebeğimi kaybettim kürtaj oldum doktorum bebek düşünüyosan folikasit kullanmaya devam et demişti..ben bu ayın 21inde 3aylık kullanımımı tamamamlayacaktım..ama bi baktım ki hamileyim devam ediyorum yani..doktorum bebek istiyosan 3 ay kullan demişti..eczanelerden alabiliyosun doktorun yazmasına falan gerek yok fiyatıda 2-3lira bişeydi sanırım :)

sağlıklı bebişler için kullanalım tabi, tamam hemen bugün alayım o zaman :3:

canm bn Turgut özala gdyodum ama doktor değştrm şu an kızılayda mümtaz yüce dye bi doktor var ona gdyorum sen nere gdyosun

hımm hadi bakalım hayrlısı kuzum..ben normalde Etlikte Lokman Hekime gidiyodum ama en erke randevuyu ekim ayına verdiler..o yüzden lina ya gidicem ben :D

hımm hadi bakalım hayrlısı kuzum..ben normalde Etlikte Lokman Hekime gidiyodum ama en erke randevuyu ekim ayına verdiler..o yüzden lina ya gidicem ben :D

canm bnde eğer hamile kalırsam lina kadın sağlğna gtmeyi düşnorum oranında muaaynesi ucuzmuş ama orda doğum yaplmyo ya doktorlar ya medicana yada hrs de falan doğum yaptromuş o hastanelrnde maliyeti en az 6 bin bebeğim ya biraz pahalı gibi geldi bana medicana falan zaten pahalı bi hastaneede hrs nedir bilmyorum hiç

bi mantıda böyle ya yoksa yemek seçmez.. benimki de çayın yanında illa bişey olacak yoksa içmez:7::7::7: sende bol bol yaparsın işte keki:6::6::6:

valla bizim evde öyle hergün bişey olmaz :) kocişim duramaz hadi kalk yapalım der birlikte kalkar yaparız :)

Back
X