• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canm bnde eğer hamile kalırsam lina kadın sağlğna gtmeyi düşnorum oranında muaaynesi ucuzmuş ama orda doğum yaplmyo ya doktorlar ya medicana yada hrs de falan doğum yaptromuş o hastanelrnde maliyeti en az 6 bin bebeğim ya biraz pahalı gibi geldi bana medicana falan zaten pahalı bi hastaneede hrs nedir bilmyorum hiç

evet kuzum bende başta çok araştırmıştım..inan hrs ninde güvenden aşağı kalır yanı yok..ben o yüzden Lokman Hekimden Elif hanımı tercih ettim..

valla bizim evde öyle hergün bişey olmaz :) kocişim duramaz hadi kalk yapalım der birlikte kalkar yaparız :)

sen bugün ne yapıyorsun yemeğe :)

ya bizim evde yemekler sürünüyo resmen..ben bi çorba içiyorum yarım tabak yiyorum :S hazır çorba yaptım o var pilav var köfte patates yapcam yine kocam çok severde :)

peki adet olacağın zaman böyle mi olur ?

canım bende cok hapsuruyorum :) ve aynı korkuyu yaşıyorum umarım bisey olmaz ay ay diye diye söyleniyorum
şimdi ozaman bende 2 hafta sonramı gideyim sen 7 desin cunku ben 4 deyim suanda kafam bi milyon oldu valla alttanda hiççç istemiyorum
üstten de 2 hafta cok gec gibi geliyor korku basıyor vay arkadas valla ne zor ya :)

canım bende cok hapsuruyorum :) ve aynı korkuyu yaşıyorum umarım bisey olmaz ay ay diye diye söyleniyorum
şimdi ozaman bende 2 hafta sonramı gideyim sen 7 desin cunku ben 4 deyim suanda kafam bi milyon oldu valla alttanda hiççç istemiyorum
üstten de 2 hafta cok gec gibi geliyor korku basıyor vay arkadas valla ne zor ya :)

valla kuzum ben yanlış yönlendirmek istemem bitanem..ben yarın için randevu aldım bakalım ne görücez ne göremicez :):)

Back
X